Не пропускайте! - DVD мания

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 19, 2006 1:18 pm

Сериалът най-малкото няма нищичко общо, освен името :) Той е евтин клонинг на разните космически сериали, просто с друго средство за придвижване...

Иначе мен Старгейт дълги години ми беше любим филм. Брутална история, която ме зариби по египетската култура за маса време, страшни ефекти като за времето си, качествена визия и един от най-великите саундтраци в киното изобщо :)
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 19, 2006 2:44 pm

Остро се консолидирам със Симеон за саундтрака :), страшен е.

Спомням си колко бях впечатлена от филма, когато излизах от Зала 1 на НДКа, когато го гледах за пръв път. Не говорих няколко часа, което за мен си е ефекта 'wow' :lol: :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Aug 24, 2006 11:30 am

Ако някой все пак е харесал "Братя Грим" на Тери Гилиъм, може да си го купи със съботния Стандарт. Предупреждавам обаче, че според това, което съм чувал, българското издание не е с оригиналния широкоекранен формат на филма, а с орязаната 4х3 версия.
Image
:shark:
Feel the summer!

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Thu Aug 24, 2006 12:29 pm

Миналата събота пуснаха "Фрида". Силно препоръчвам за всеки, който не го е гледал. А и за тези, които са го гледали. Още нямам идея какво е качеството, обаче...
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Aug 25, 2006 11:22 am

Това е леко извън темата, ама не ми се отваряше нова само заради това. Та днес Стандарт са пуснали DVD със запис от концерта на Ревю, Ъпсурт и Хиподил, който беше в края на април. Дискът струва 3 лв. без вестника, така че който се интересува, сергиите зоват :)

Image
This signature is not yet rated

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Aug 25, 2006 11:39 am

Съвсем по темата си е. :D Мерси за инфото, май ше си го взема това. :twisted:
Feel the summer!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Aug 25, 2006 2:11 pm

Ами като човек, присъствал на събитието, мога да кажа че си струва най-вече заради Хиподил.

Ревю просто не се вписаха съвсем в атмосферата, поне според мен, може би и заради специфичния им стил. Поне мога да кажа, че ми харесаха много повече от възродените Нова генерация, когато подгряваха Depeche Mode в София.

Ъпсурт са свежи, но имаше проблеми със звука на моменти, което намали доброто впечатление. Надявам се да са поизчистили нещата в DVD-то, но поне в залата звукът им беше посредствен.

И стигаме до черешката на тортата - Хиподил :) (между другото, в момента от компютъра ми съвсем случайно звучи "Ариведерчи" :twisted: ) Просто те направиха най-доброто шоу, а и определено залитането им към ска в последните години е много добра идея. Да не говорим за Светльо, който и сам можеше да изнесе цялото шоу, ако се налагаше :) Но определено Хиподил създадоха най-доброто настроение, и ме кара да съжалявам, че такива концерти няма по-често ...
This signature is not yet rated

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 25, 2006 5:46 pm

хех то и без тва намаля нещо еуфорията от двд-та с вестници да сезиамт ;) ма тва мое да го вида ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Aug 31, 2006 7:40 pm

Едно ново издание, този път оригинално (не от вестник). Пускам инфо тука, щото знам, че сигурно ще има заинтересувани. :wink: През септември Съни преиздават в България "Монти Пайтън и Свещеният Граал" (незнайно как пуснат преди години от Гала Тийм). Изданието е специално, с един куп екстри в него. Заедно с "V като Вендета" е сред най-големите DVD-селтру-събития за месеца. :D

Image

P.S. Колкото до цената, предполагам ще е 20 лева отначало, след няколко месеца ще падне до 16-18. :wink:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 31, 2006 11:01 pm

wow i mean WOW :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Sep 01, 2006 12:50 am

Eхааа, ся остава и пари да намеря :cry: :cry: :cry: :evil:!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Sep 01, 2006 8:40 pm

zhivik wrote:
Ревю просто не се вписаха съвсем в атмосферата, поне според мен, може би и заради специфичния им стил. Поне мога да кажа, че ми харесаха много повече от възродените Нова генерация, когато подгряваха Depeche Mode в София.
Като явно по-запознат, ше ме светнеш ли:

а) защо вокалът на Ревю не погледна нито ВЕДНЪЖ към вокалката и изобщо тия двамата от една група ли са, и той от една реалност ли е с останалите, щото изглеждаше, че живее в някакъв особено свой си свят.

б) някакъв бивш кадър на Хиподил ли е въпросният вокал или бъркам генерално?

иначе репликата на Светльо:
Spoiler: show
"Ако имах кур като тоя кран, щях да чукам слонове... но нямам такава възможност. И такова желание"
просто изби рибата :mrgreen:

(спойлърите са заради нежната душа на Гибли :P )
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 02, 2006 11:07 am

Кенефния хумор не му ли мина модата?

А граалът КАК само ще се бодне, не е истина просто... Дано пуснат после и другите, да си направя колекция Пайтън :) В момента си правя колекция Кубрик, тук във Варна си намерих неговата Лолита :)
And you can't dance with a devil on your back...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Sep 02, 2006 1:19 pm

ама вие сте много лоши,идвате пък не се обаждате :evil:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 02, 2006 4:33 pm

Image