Споделете пак
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
Ми че не е полезно, не е, ама спестява време, за разлика от шампоана не се пени толкова.Morwen wrote:Всички сме се мили с обикновен сапун, като бях малка май върлуваше схващането, че било полезно за нещо...
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- RRSunknown
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Благодаря на Malev за това, че днес на връщане от София към Будапеща успях да видя Виена и да оценя Austrian Airlines. Не за това, че пътуването ми отне десет часа вместо час и половина. Не и за напълно изгубения работен ден.
В този ред на мисли, ще си бъда в София около седмица - другата събота вечерта ще ходя на някакъв рожден ден, а в неделя следобяд пътувам (пак през Виена).
В този ред на мисли, ще си бъда в София около седмица - другата събота вечерта ще ходя на някакъв рожден ден, а в неделя следобяд пътувам (пак през Виена).
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
След няколко месечен период на промени и калпава поддръжка най-малкото я стане я не. Тука така изкупиха мрежичките кварталните, скапаха съпорта и фалираха няколко акули като кейбълтел. Аз стискам палци тука кварталната мрежа дето съм и я държи един приятел да не я продаде и да се скапе работата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Еми не е като да имате избор за сега.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Бахти как ми се е набила джуджешката песничка от Хобитът.