Споделете пак
Moderator: Moridin
Хехе рекламка като за вас
Просто си те представям с ръцете на кръста 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ecIhO7j0XA#!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ecIhO7j0XA#!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Е хубаво пееха "Ера" навремето "Не е лесно да си тиква!" 
Пристигам вчера следобяд в Будапеща, имам си едно наум, че трябва да пазарувам малко. Влизам в банята, взимам празната тубичка балсам, изхвърлям я - и половин час по-късно отивам да го магазина и си купувам шампоан!
Най-забавното беше, че тази сутрин установих, че така или иначе не само балсамът, а и шампоанът ми е бил свършил
Та може би трябва да перефразирам "Ера" - "Не е лесно да си тиква, но понякога помага!" 

Пристигам вчера следобяд в Будапеща, имам си едно наум, че трябва да пазарувам малко. Влизам в банята, взимам празната тубичка балсам, изхвърлям я - и половин час по-късно отивам да го магазина и си купувам шампоан!

Най-забавното беше, че тази сутрин установих, че така или иначе не само балсамът, а и шампоанът ми е бил свършил

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Така или иначе мъжете по принцип ползваме първия рандъм шампоан, който се пени и е на промоция евентуално ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Абе тия дето гледах вчера в мола са доста по яки от масата шампоани ;р Глезотиите са ми за ваната ;р
- tigermaster
- Elder God
А с препарат за миене на чинии пробвал ли си?
Аз съм, понеже.
След дълго и изтощително пазаруване, след което имах чувството, че съм изкупил половината "Била", се прибирам вкъщи с намерението веднага да си взема един душ. Купих си и шампоан, естествено, както и гореспоменатия препарат. Докато стигна до нас, съм толкова напълно каталясал, че не мога да отлича ляво от дясно. Влизам си у нас, хвърлям пликовете на пода, грабвам първия флакон, който ми попада под ръка и отивам да се къпя.
Усетих, че съм взел верото, вместо шампоана, чак когато си сапунисах косата с него.
Миришеше на ябълка.
Интересното е, че, все пак, не си съсипах косата с него...
Аз съм, понеже.
След дълго и изтощително пазаруване, след което имах чувството, че съм изкупил половината "Била", се прибирам вкъщи с намерението веднага да си взема един душ. Купих си и шампоан, естествено, както и гореспоменатия препарат. Докато стигна до нас, съм толкова напълно каталясал, че не мога да отлича ляво от дясно. Влизам си у нас, хвърлям пликовете на пода, грабвам първия флакон, който ми попада под ръка и отивам да се къпя.
Усетих, че съм взел верото, вместо шампоана, чак когато си сапунисах косата с него.
Миришеше на ябълка.
Интересното е, че, все пак, не си съсипах косата с него...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Е няма как, дори и като вали проливно и изтичвам навън да поспестя вода зимам сапунче...