Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jan 18, 2012 9:35 pm

Обобщението за поддръжката от мъже. Както казах, не ми се влиза в детайли и примери и т.н. Както и да е.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jan 18, 2012 9:50 pm

В рамките на изминалите 12 месеца съм провел сигурно 50 разговора със съпорта на Виваком. Факт. Половината са били с жени. Нито веднъж не съм останал недоволен от обслужването им, ако не са били винаги компетентни, то винаги са били учтиви и са ми влизали в положение. Факт. При две трети от разговорите ми с мъжката част на съпорта им съм се сблъсквал с едни от най-големите абсурди, които съм чувал, откакто ползвам интернет изобщо. Неща от сорта на - "Господине, за последния месец интернета ви е спирал само едиколко си пъти!", "Господине от 30 минути интернета ви е стабилен!" или култовото "Господине, интернета ви не е гарантиран, нормално е да спира, не можем да ви изпратим техници!"(справка - скоростта не е гарантирана :lol: ).

Случвало се е да ми вдигнат и доста кадърни, и разбрани момчета, с които бързо сме се разбирали. Даже са се шокирали, като съм им казвал какви неща са ми говорили колегите им.

Така че имам пре достатъчно причини и наблюдения за да стигна до този извод. Телефонен съпорт е адски тежка работа, която изисква спокойствие и много стабилни нерви. Жените, като цяло са много по-спокойни и разбрани по принцип, затова тази работа е по-подходяща за тях. Сега не ми казвай, че живеем в различни държави, защото според личния ми житейски опит, една голяма част от мъжете в България са стабилни комплексари. А тази работа не е за комплексари. Затова и има такива сериозни разлики в качеството на съпорта при мъжете, докато при жените лично аз до сега разлика не съм открил.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 18, 2012 10:17 pm

Ми на мен в Мтел най-добра работа с един адски тъп проблем ми свърши мъж от съпорта след като два пъти ммъже и два пъти жени не ми бяха помогнали, макар и все много любезно....
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jan 18, 2012 10:41 pm

Изненадан съм, че са ти помогнали. На мен този съпорт ми е безполезен. Единствената функция, която трябва да изпълняват е да бъдат любезни, да помагат за най-елементарни неща и да са връзката с техниците. Аз не звъня за да търся тяхната помощ, защото навярно съм по-компетентен от тях самите. Аз звъня за да поискам да дойдат техници на място. Не ме интересува дали телефонистите са компетентни, защото просто не са хората, които могат да ми решат проблема.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 19, 2012 1:43 am

Дъ хорор.
Няква грешка в системата е станала причина студентите да виждат на съответния си сайт, че началото на цикъла им упражнения по химия е след 2 седмици. А упражненията почнаха в понеделник...
Повече от 50% от студентите не са се явили на упражненията си и сега трябва да ги издирим поединично (става дума за едно над 200 студента тука) и да ги поемем в други групи. Аз съм от щастливците, дето водят в петък, и сичката сволоч ще се изсипе при мен... Тая лаборатория ще замяза на рейс 72 в пиков час, ебало си е жалната майка...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sun Jan 22, 2012 10:38 pm

Преди малко ми хрумна, че днешната дата е малко особена - завъртете цифрите от 2012 на една страна и се получава европейското 22.01; завъртете ги на другата и се получава американското 01/22 :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Jan 23, 2012 10:07 am

Получих предложение за брак насред много прекрасен трибют на Мейдън от любимата ми Варненска група приятели в любимото ни заведение - хем съм хепи, хем съм шашната, че не го очаквах 8-) :mrgreen:
Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Jan 23, 2012 10:31 am

Поздравления:) И ти какво му каза?:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Jan 23, 2012 11:14 am

"Ми, мерси, ама ше скипна" :mrgreen:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Jan 23, 2012 11:16 am

Хах, ми в моя случай мълчанието се прие за "да", че не можах да намеря думи в тоя момент точно :mrgreen:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jan 23, 2012 11:21 am

Хехе, метай се :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jan 25, 2012 12:20 pm

Са пък на работа разкараха служебните тоалетни. Вече всичко е общо. Чувствам се сплотена и ми е някак комунистическо на душата.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Jan 27, 2012 5:29 am

Ако някой ви каже, че Mazda са добре направени коли, не му вярвайте. Zoom-zoom-ването по пътищата е прекрасно нещо и работи as advertised, но откакто съм с моята Mazda 3 2010 (8 месеца някъде), по нея са се прецакали следните неща:

- 2 колонки изгърмяха (една беше преебана по начало)
- шофьорската седалка почна да скърца на всеки завой
- на тия модели доста лесно им се преебават ремъците при канадския студ, та като карам с 1500-1800 rpm-а колата звучи като повреден дизел
- задните колани постоянно се връщат назад, опитвайки се да обесят жена ми
- клаксонът ми работи само когато е на кеф, което обикновено не е когато ми трябва, за да свирна на някой реднек

Това е таратайка на 2.5 години, която карам от около 34 000 километра...

Нямам търпение да я сменя с Mitsubishi Lancer Ralliart или Subaru WRX след около година.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 27, 2012 11:15 am

Да ти имам проблемите, мойта на -10 иска да се гушка в кревата :D Аве Амелията не шофира ли?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

bsb
Paragon

Post by bsb » Fri Jan 27, 2012 11:31 am

Нещо като гаранция? Преди години един колега тук извади душата на сервиза на "Тойота" за едно тракане при въртене на волана - и му обръщаха внимание. Така че съм почти сигурен, че повечето от тези неща, които описваш, се покриват от гаранцията.

Иначе - да, да ти имам проблемите :)