Споделете пак
Moderator: Moridin
Пък и малко личен експириънс.
Аз по образование съм хотелиер. Бил съм управител на хотели по морето и на планина, където парите бяха повече от добри. Когато се ожених и се роди детето обаче, прецених че вече не мога да гурбетчийствам нагоре-надолу(пробвах едно лято, не става да го мъкнеш целия катун) и си се установих в София. Тъй като за да се отвори адекватна позиция в някой хотел в София някой трябва да умре или поне да имаш стабилни контакти, реших да се пробвам в държавния сектор(май тогава се водеше Министерство на туризма). Еми като ми обявиха заплата от 350 лв. направо гледах като гръмнат - това беше още преди да удари кризата, когато в разни рандъм офисчета заплатите бяха по 700-900 лева.
Аз по образование съм хотелиер. Бил съм управител на хотели по морето и на планина, където парите бяха повече от добри. Когато се ожених и се роди детето обаче, прецених че вече не мога да гурбетчийствам нагоре-надолу(пробвах едно лято, не става да го мъкнеш целия катун) и си се установих в София. Тъй като за да се отвори адекватна позиция в някой хотел в София някой трябва да умре или поне да имаш стабилни контакти, реших да се пробвам в държавния сектор(май тогава се водеше Министерство на туризма). Еми като ми обявиха заплата от 350 лв. направо гледах като гръмнат - това беше още преди да удари кризата, когато в разни рандъм офисчета заплатите бяха по 700-900 лева.
- RRSunknown
- Elder God
Ееее, май бяха 300:) Но да, епично беше като се има предвид не само образованието, а и смените и на практика отказа от личен живот, който се изискваше.
Едит: Крупната сума от 364 лева за седемдневна работна седмица е. http://nao-rozhen.org/job/fr.htm Забележете коментара накрая.
Едит: Крупната сума от 364 лева за седемдневна работна седмица е. http://nao-rozhen.org/job/fr.htm Забележете коментара накрая.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Ох... Защо от Мтел ме вкарват в такива филми? Абе проверявам си текущата сметка за да видя дали ми е занулена, че бях достигнал лимита си предния месец. И чакам да чуя 0 лева и педесе стотинки. И изведнъж БАМ 19 лева. Това в период 28 декември 11 Януари, в който всичко на всичко съм изпратил 1 SMS.
Сега отивам да се разправям с тях...
Сега отивам да се разправям с тях...

Комисия за защита на потребителите. Сериозно. Със скрийншот на страницата, където не пише, че е според тарифата. Държаха ли те дълго на изчакване?
Last edited by Morwen on Wed Jan 11, 2012 3:22 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
Явно не си чел тази тема:Amikae wrote:Разбрах от какво е. :x
Като съм звънял на съпорта на БТК - 070017000, явно от Мтел ме таксуват. Нямам думи. :x Това за първи път го разбирам. Крупно за два месеца съм платил 60 лева от висене по съпорт телефони.
Да пукна това повече няма да се случи! :evil:
Code: Select all
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/211157-За-ЧЕЗ-Софийска-вода-Майките-им-и-още-нещо-...
Хм и приятната мелодия на ОК такситата докато чакаш оператор ти зима пари...
Са падна борба пред 5 мин си зареда Прима с безплатен смс не стана, и вече не е 1111 а 1011 и за услугата ти зимат 3ст на минута да си заредиш с тяхния шибан ваучер собствения им номер...
Са падна борба пред 5 мин си зареда Прима с безплатен смс не стана, и вече не е 1111 а 1011 и за услугата ти зимат 3ст на минута да си заредиш с тяхния шибан ваучер собствения им номер...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Всъщност на съответната страница на БТК/Vivacom - http://www.vivacom.bg/bg/residential/he ... contact_us - не пише съвсем нищо за тарифи, нито че нещо е безплатно, нито че нещо е платено. Не знам дали това е основание за оплакване - все пак никъде не *пише* нищо невярноMorwen wrote:Комисия за защита на потребителите. Сериозно. Със скрийншот на страницата, където не пише, че е според тарифата. Държаха ли те дълго на изчакване?

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- beliefcontrol
- Paragon
Както някой беше коментирал в темата, към която е даден линк "това, че е позволено не значи, че е морално." Особено когато си монополист. Специфичният момент тук е, че телекомуникационна компания пуска свой телекомуникационен телефон като единствен, към задължителна услуга и така дискриминира всички потребители, които не са нейни абонати. Могат да бъдат съдени на същото основание, на което едно време осъдиха Майкрософт, че предлага само експлорър към уиндоуса. При това са нанесли доста повече щети.
I don't wanna die