Споделете пак
Moderator: Moridin
Брех, не съм усетил. Вънка кат няква бяла нощ тука. Маса водица се изля и как светка... нета е на магия.
Уф каак мразя да чакам да ми се обадят за нещо важно в неопределено време.
Уф каак мразя да чакам да ми се обадят за нещо важно в неопределено време.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Не било от Влашко.Interpreter wrote:СИ България, сигурно е от Вранча пак...
http://www.emsc-csem.org/index.php?page ... &id=135676
тука си пише, че от насред морето е разстърсило,,,
- herairness
- Jaghut Tyrant
Баси, а ние бяхме в колата и нищо не усетихме
Иначе ето инфо, явно е било твърде близо...http://globusnews.net/index.php?option= ... Itemid=319

Излизам днес от работа, някъде към 5 без 15, вървя си по Витошка, гнусен дъжд се сипе щедро върху чадъра ми, аз гледам да вървя по-чевръсто и както си вървя изведнъж младеж на видима възраст около 20 и нещо се разминава с мен, но не и преди да ми е шляпнал един шамар.
Не е ебавка и не, не се познаваме...просто изглежда беше решил, че има нужда да посади този шамар върху някого и това изглежда се оказа, че трябва да съм аз...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Ебати нещастника!
Мдаа днеска предупредих, че евентуално напускам в офиса. The look on their faces is a memory i will treasure forever!
Мдаа днеска предупредих, че евентуално напускам в офиса. The look on their faces is a memory i will treasure forever!

Last edited by Xellos on Wed Aug 05, 2009 7:09 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Може да е последовател на Тайлър Дърдън (т.е. да е гледал Боен Клуб около 0.5 пъти и да е разбрал идеята за боя прекалено буквално). Ама дори и да е така, pick someone your own size, баси...
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
Споделям тази картинка: http://img194.imageshack.us/img194/1917/redvelvet.png
Става въпрос за играта Age of Conan, в която маговете тотално и абсолютно избиват и изнасилват всичко наред. До такава степен, че е чак смехотворно да се играе с боец.
Винаги, като я видя и си умирам от смях.
Става въпрос за играта Age of Conan, в която маговете тотално и абсолютно избиват и изнасилват всичко наред. До такава степен, че е чак смехотворно да се играе с боец.
Винаги, като я видя и си умирам от смях.

Спрях се на средата на тротоара за около минута, като се пробвах да асимилирам какво, как и защо го направи и замалко да се разхиля дори, беше твърде абсурдно.А?! Как така? Ти кво напрай?
Жива и здрава и в психически, и във физически аспект...Ти добре ли си сега?
Може да се е объркал нещо

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God