Споделете пак
Moderator: Moridin
Брех, не съм усетил. Вънка кат няква бяла нощ тука. Маса водица се изля и как светка... нета е на магия.
Уф каак мразя да чакам да ми се обадят за нещо важно в неопределено време.
Уф каак мразя да чакам да ми се обадят за нещо важно в неопределено време.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не било от Влашко.Interpreter wrote:СИ България, сигурно е от Вранча пак...
http://www.emsc-csem.org/index.php?page ... &id=135676
тука си пише, че от насред морето е разстърсило,,,
- herairness
- Jaghut Tyrant
Баси, а ние бяхме в колата и нищо не усетихме
Иначе ето инфо, явно е било твърде близо...http://globusnews.net/index.php?option= ... Itemid=319

Излизам днес от работа, някъде към 5 без 15, вървя си по Витошка, гнусен дъжд се сипе щедро върху чадъра ми, аз гледам да вървя по-чевръсто и както си вървя изведнъж младеж на видима възраст около 20 и нещо се разминава с мен, но не и преди да ми е шляпнал един шамар.
Не е ебавка и не, не се познаваме...просто изглежда беше решил, че има нужда да посади този шамар върху някого и това изглежда се оказа, че трябва да съм аз...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Ебати нещастника!
Мдаа днеска предупредих, че евентуално напускам в офиса. The look on their faces is a memory i will treasure forever!
Мдаа днеска предупредих, че евентуално напускам в офиса. The look on their faces is a memory i will treasure forever!

Last edited by Xellos on Wed Aug 05, 2009 7:09 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Може да е последовател на Тайлър Дърдън (т.е. да е гледал Боен Клуб около 0.5 пъти и да е разбрал идеята за боя прекалено буквално). Ама дори и да е така, pick someone your own size, баси...
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
Споделям тази картинка: http://img194.imageshack.us/img194/1917/redvelvet.png
Става въпрос за играта Age of Conan, в която маговете тотално и абсолютно избиват и изнасилват всичко наред. До такава степен, че е чак смехотворно да се играе с боец.
Винаги, като я видя и си умирам от смях.
Става въпрос за играта Age of Conan, в която маговете тотално и абсолютно избиват и изнасилват всичко наред. До такава степен, че е чак смехотворно да се играе с боец.
Винаги, като я видя и си умирам от смях.

Спрях се на средата на тротоара за около минута, като се пробвах да асимилирам какво, как и защо го направи и замалко да се разхиля дори, беше твърде абсурдно.А?! Как така? Ти кво напрай?
Жива и здрава и в психически, и във физически аспект...Ти добре ли си сега?
Може да се е объркал нещо

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God