Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Fri Feb 27, 2009 1:20 pm

Децата в началото ми харесаха къде-къде повече от тоя Дев Пател (които и в Скинс не може да играе) Просто не развиха достатъчно историят, исках да видя повече от тази бедност и нищета която е истинската Индия, а не героите да избягат от нея все едно не съществува. Пропуснат шанс...
Гледай Cidade de Deus (ако не си), той е целият такъв (но според мен доста по слаб, въпреки че е в топ 30 на ImdB).

Иначе си прав че не показаха толкова много от бедността на Индия. И имаше ужасен дефицит на камиони, които се превръщат в огромни роботи.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 27, 2009 2:03 pm

Е, в Индия са правили протести точно защото показвало нищетата там, а това не било истинската Индия...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Feb 27, 2009 10:34 pm

Morwen wrote:Е, в Индия са правили протести точно защото показвало нищетата там, а това не било истинската Индия...
Ми то не беше истинската Индия поради ужасно много причини, така че и техните протести са едни... :D
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Feb 28, 2009 6:50 pm

"Гражданинът Кейн". Сега мога да соча с пръст тези, които не са го гледали, и да им се смея. Иначе, сериозно, филмът ми хареса дори повече, отколкото очаквах, а очаквах много. А и дори без да отчитам възрастта му, си е едно от най-впечатляващите визуално неща, явявали се на екрана.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 02, 2009 7:49 am

Току що гледах The Dark Knight на Imax! Размазвация ТО-ТАЛ-НА! Филмът е още по-як, отколкото си го спомнях, и въпреки че очаквах на четвърто гледане да ми е скучничък с това си времетраене, се оказа, че е точно обратното - държеше ме на ръба на седалката. Можете да ми завиждате лошо и нездраво :mrgreen:

А трейлърите на Watchmen и Star Trek изглеждат ТООООЛКОВА яко на тоя екран... Яд ме е, че второто идва чак май месец.
And you can't dance with a devil on your back...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Mar 02, 2009 8:53 am

Roland wrote:Току що гледах The Dark Knight на Imax! Размазвация ТО-ТАЛ-НА! Филмът е още по-як, отколкото си го спомнях, и въпреки че очаквах на четвърто гледане да ми е скучничък с това си времетраене, се оказа, че е точно обратното - държеше ме на ръба на седалката. Можете да ми завиждате лошо и нездраво :mrgreen:
Ми за мен можеш да си сигурен, че се яда от завист (по възможно най-безобидния начин, тоест не бих ти избола око). :mrgreen: Значи, като ходиш на Уочмън, обърни внимание на новия Терминатор трейлър!!! (обещаха да има нов)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 04, 2009 6:14 am

Гледах преди малко Coraline на кино. Убийствено як! Многократно повече ме изкефи от бледите ми спомени от бг-превода на книгата. Адски крийпи атмосфера, готина анимация, БРУТАЛЕН саундтрак; не е писан сценарият от Геймън, но духът му е уловен идеално. Размазах се, ако не бяха по 12 долара билетите, бих отишъл да го гледам пак! Дано го пуснат в България...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 04, 2009 11:37 am

Искрено ти завиждам за Дарк найта, браво.

Random
Ascendent

Post by Random » Thu Mar 05, 2009 1:01 pm

Dr. Horrible's Sing-Along Blog - доста забавен мюзикъл на Уидън, изоблиства на брутални лафове, има и няколко доста готини песни. Доволен съм. Ако на Уидън диалозите му са все на това ниво, определено бих подхванал някой от сериалите му.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Mar 05, 2009 1:04 pm

Подхвани, подхвани, и те не са лоши :D

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Mar 05, 2009 2:26 pm

Random wrote:Dr. Horrible's Sing-Along Blog - доста забавен мюзикъл на Уидън, изоблиства на брутални лафове, има и няколко доста готини песни. Доволен съм. Ако на Уидън диалозите му са все на това ниво, определено бих подхванал някой от сериалите му.
Всъщност диалозите на Уидън са на многократно по-високо ниво във всичите му сериали ;)

Random
Ascendent

Post by Random » Thu Mar 05, 2009 4:14 pm

Да де, имах предвид по-скоро все така вдъхновени, нормално е да са по-добри при наличие на истински герои. Поне Файърфлай ще изгледам най-накрая, то се е видяло :)
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Mar 05, 2009 5:01 pm

За мен все пак Бъфи остава най-доброто към момента, без да съм догледал последния сезон на Ейнджъл все още :)

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Fri Mar 06, 2009 12:18 am

В случай че не сте се сетили и сами, в никакъв случай не гледайте Push. Жалък е във всяко отношение.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Mar 06, 2009 12:44 am

Slumdog Millionaire. Добър филм, но много далеч от шедьовър. Много добра визия, монтаж и музика, но като сценарий доста слаб. Бруталният реализъм в началото хич не ми се връзваще с тоталната фантазия във втората част.
Spoiler: show
"Стани богат" в този филм е доста странен, излъчват го пряко, т.е. обади се на приятел става перфектния жокер. ;)
Пък и въпросите все милиционерски баси... ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!