Starcraft 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Jul 22, 2010 3:40 pm

Това за Сара много ме съмнява. Ако не друго на края вероятно тя ще накаже всички. :P Страшен е трейлъра. Много силно започва с изоставянето на Сара. Само още 5 дни и се почва. Дано експанжъните не закъснеят.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 22, 2010 3:47 pm

Не разбра ли че експанжъни няма да има. Ще има нови части които не се знае кога ще излизат но минимума е година . (По-вероятно по-две години ако се има WOW за сравнение). Амбицията е играта е да се играе още десет години тъй е че мислено дългосрочно. Учудва ме тоталната дезинформираност която виждам при положение че говорим за най-хайпваната и скъпа игра изобщо. :shock:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Jul 22, 2010 3:48 pm

Абе говореше се, че ще има някви врътки да играеш играта без да я купуваш за постоянно - примерно играеш за 5 кинта една седмица или нещо от тоя род...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 22, 2010 3:56 pm

Това е само за Русия и не се предлага на друг пазар. При този вариант заплщаш дигитално копие което ти се добавя автоматично към акаунта в батълнет. Теглиш играта оттам и колкото играеш - плащаш на време като клубче.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Jul 22, 2010 4:13 pm

RRSunknown wrote:Не разбра ли че експанжъни няма да има. Ще има нови части които не се знае кога ще излизат но минимума е година . (По-вероятно по-две години ако се има WOW за сравнение). Амбицията е играта е да се играе още десет години тъй е че мислено дългосрочно. Учудва ме тоталната дезинформираност която виждам при положение че говорим за най-хайпваната и скъпа игра изобщо. :shock:
Еми да видим. Според мен до 2 години StarCraft 2 ще е морално остаряла. От там нататък няма да е рентабилно да правят продължения от мащаба на Wings of Liberty. Все едно сега да правят продължения за StarCraft 1. Ще се играят, но никой няма даде 120 лева за тях. Според мен поне от гледна точка на разказването на историята, продълженията не трябва да излязат много след първата игра. Иначе няма да има консистенция. Сега StarCraft 2 Wings of Liberty изглежда чудесно и ни предлага съвременна визия, като по този начин историята става още по-привлекателна. Да знам, че графиката не е всичко, но след 2 години StarCraft 2 Whatever the fuck ще изглежда остаряла. След още 2, ако се движи по твоята логика, 3-тата част от StarCraft 2 ще е направо архаична.

А и дори да преглътнем чисто визуално проблемите, които ще изникнат. Интервали от по повече от година ще са доста отблъскващи за хората, които наистина се интересуваме от историята.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 22, 2010 4:47 pm

Хубаво че ни излагаш някои твои теории и разсъждения но те си остават теории и разсъждения и не се потвърдени официално.
Last edited by RRSunknown on Thu Jul 22, 2010 4:51 pm, edited 2 times in total.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Jul 22, 2010 4:50 pm

RRSunknown wrote:Хубаво че ни излагаш някои твои теории и разсъждения но те си остават теории и разсъждения и не се потвърдени официално.
Аз само казвам, че сега може и да съм дал 120 лева, но няма да го повторя след 2 години за същото нещо. Не виждам какво би го оправдало.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 22, 2010 4:52 pm

Засега фактите говорят че:
1. Ще има още две части Starcraft 2.
2. Не се знае цената им
3. Ще са минимум на година разстояние (официално становище)
4. Експанжъните на WOW се продават като топъл хляб въпреки цената си нищо че WOW е "морално остаряла" от години насам.

Оттам нататък ти какво смяташ и как си представяш бъдещето на Старкрафт 2 е чиста спекулация непочиваща на нищо сериозно като факт.

Аз лично не бих спекулирал с подобни сметки за бъдещето макар че спокойно мога да ти подам сламка за разсъждения напомняйки ти че някои други поредици на такава концепция и викат първа втора и трета част.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Jul 22, 2010 5:02 pm

Абе каквото и да си философстваме и теоритизираме Близард не са балъчета и съм убеден, че ще намерят начин да ми изцоцат паричките и то така, че даже да съм доволен след това...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Jul 22, 2010 5:03 pm

Експанжъните на WoW струват по 65 лева. Да ти напомня. Ако толкова струват и следващите части на SC2, то няма проблем. Но ако ще ми вземат 120 лева отново, то трябва да има за какво.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 22, 2010 5:13 pm

както казах и пак ще повторя- няма инфо нито за цени нито за съдържание на следващите части.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Jul 22, 2010 5:17 pm

E нали все пак се очакват другите части на кампанията за Зерг и Протос, предполагам ще добавят по-някой и друг нов юнит със всяка част и едва ли ще струват по-малко от Wings of Liberty.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jul 22, 2010 5:21 pm

Някой може ли да ми каже ще трябва ли да плащам месечно нещо за да си играя кампанията просто и въобще как седи въпросът с платения батълнет, че живо ме интересува

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jul 22, 2010 5:24 pm

Батъл нет е безплатен. Ще има екстри за заплащане но те са чисто опционални. (от типа на кончето за 25 $ в WOW).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jul 22, 2010 5:26 pm

Супер, това исках да чуя. По едно време нали се говореше, че ще го правят платен като УоУ, това отпаднало ли е като вариант?