Starcraft 2
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Не разбра ли че експанжъни няма да има. Ще има нови части които не се знае кога ще излизат но минимума е година . (По-вероятно по-две години ако се има WOW за сравнение). Амбицията е играта е да се играе още десет години тъй е че мислено дългосрочно. Учудва ме тоталната дезинформираност която виждам при положение че говорим за най-хайпваната и скъпа игра изобщо. 

- RRSunknown
- Elder God
Еми да видим. Според мен до 2 години StarCraft 2 ще е морално остаряла. От там нататък няма да е рентабилно да правят продължения от мащаба на Wings of Liberty. Все едно сега да правят продължения за StarCraft 1. Ще се играят, но никой няма даде 120 лева за тях. Според мен поне от гледна точка на разказването на историята, продълженията не трябва да излязат много след първата игра. Иначе няма да има консистенция. Сега StarCraft 2 Wings of Liberty изглежда чудесно и ни предлага съвременна визия, като по този начин историята става още по-привлекателна. Да знам, че графиката не е всичко, но след 2 години StarCraft 2 Whatever the fuck ще изглежда остаряла. След още 2, ако се движи по твоята логика, 3-тата част от StarCraft 2 ще е направо архаична.RRSunknown wrote:Не разбра ли че експанжъни няма да има. Ще има нови части които не се знае кога ще излизат но минимума е година . (По-вероятно по-две години ако се има WOW за сравнение). Амбицията е играта е да се играе още десет години тъй е че мислено дългосрочно. Учудва ме тоталната дезинформираност която виждам при положение че говорим за най-хайпваната и скъпа игра изобщо.
А и дори да преглътнем чисто визуално проблемите, които ще изникнат. Интервали от по повече от година ще са доста отблъскващи за хората, които наистина се интересуваме от историята.
- RRSunknown
- Elder God
Хубаво че ни излагаш някои твои теории и разсъждения но те си остават теории и разсъждения и не се потвърдени официално.
Last edited by RRSunknown on Thu Jul 22, 2010 4:51 pm, edited 2 times in total.
- RRSunknown
- Elder God
Засега фактите говорят че:
1. Ще има още две части Starcraft 2.
2. Не се знае цената им
3. Ще са минимум на година разстояние (официално становище)
4. Експанжъните на WOW се продават като топъл хляб въпреки цената си нищо че WOW е "морално остаряла" от години насам.
Оттам нататък ти какво смяташ и как си представяш бъдещето на Старкрафт 2 е чиста спекулация непочиваща на нищо сериозно като факт.
Аз лично не бих спекулирал с подобни сметки за бъдещето макар че спокойно мога да ти подам сламка за разсъждения напомняйки ти че някои други поредици на такава концепция и викат първа втора и трета част.
1. Ще има още две части Starcraft 2.
2. Не се знае цената им
3. Ще са минимум на година разстояние (официално становище)
4. Експанжъните на WOW се продават като топъл хляб въпреки цената си нищо че WOW е "морално остаряла" от години насам.
Оттам нататък ти какво смяташ и как си представяш бъдещето на Старкрафт 2 е чиста спекулация непочиваща на нищо сериозно като факт.
Аз лично не бих спекулирал с подобни сметки за бъдещето макар че спокойно мога да ти подам сламка за разсъждения напомняйки ти че някои други поредици на такава концепция и викат първа втора и трета част.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God