http://www.lafiestadelchivo.com/DELgado wrote:Е то при такова изчерпателно инфо как да не те зарибят - "При завръщането си в Санто Доминго тя си припомня сантименталната връзка с диктатора Рафаел Трухильо. По романа на Марио Варгас Льоса."
На кино с компания :)
- BaYa
- Forsaken
Ако ставаше дума за книгата, щех да ви натиря да я четете веднага. Но филма не съм гледала. Макар че има страхотно добри критики и отзиви.Bat Garo Still Rots wrote:На някой ходи ли му се на това:
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=34011
А ревюто го е писал някой забавен олигофрен, минимум!!! Та тя е на 13-14 години когато излиза от Санто Доминго!!

И, понеже ми припомнихте тоя кретен Трухиьо, непременно гледайте и този филм - En el tiempo de las mariposas. Действието се развива, горе долу, по същото време. Историята е по истински случай. И мразя Трухиьо от дъното на душата си!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Напомням за утре. Аз сигурно ще почна с екшъна.shayhiri wrote: http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=41019 рататуи
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=41021 единакът
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=41142 всемогъщият еван
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Нищо от тия не ме влече. Рататуи заради дублажа ше го скипна.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Знам ви аз. Ми шси ги вкарам сам тогаз, а ако случайно стават, шви дразня. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мушкай мушкай, ние щи се радваме после ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз съм пас. Ше си го слушам на рипче по-натам.
Дублираните анимации излизат тук с поне 3-4 месеца закъснение - друг несъмнен плюс на дублажа.
Т.е., Ксел, ДВД рип отдавна си има - гледай (и слушай) на воля.
Аз ше го гледам плъха още веднъж, разбира се, но едва ли ще мога да изчакам до сряда.

Аз ше го гледам плъха още веднъж, разбира се, но едва ли ще мога да изчакам до сряда.
Нетърпеливко ;р Еми не сам се засилил те тия анимацийте по принцип ми влизат в графа приятно неангажиращи. Обикновено се гледат с женска компания 

Ти си знаеш, но отдавна ви бях казал, че Рататуи е в топ 5 на най-добрите анимации изобщо. Малко странна позиция заемаш за уберфен на Шрек. 

Добре де, Шайхири, защо смяташ, че това, че си ни го казал е доказателство, че това единствената и неоспорима истина? И защо трябва всичко да се подрежда в добре номерирани списъчета? Не може ли историята за плъха-кулинар да е "една от най-добрите анимации", "най-добре изпипаната", "най-добрата за сезона/годината"? Не, тя трябва да е във върховния топ 5 на всички времена по всички параграфи и ти си го предвидил преди да си я гледал... малко ми прилича на предубеденост. 

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Глупости. Аз класации не правя. А мнението ми за Рататуи е значително по-малко възторжено от всеобщия консенсус. С който ти, естествено, не си запознат.Roland wrote:Е да де, ма теб никой не те зима насериозно с тия класации, а и ти японска анимация не си гледал почти никва, та мнението ти за Рататуи се поставя на чудовищно съмнение един вид
И къде го вреш това аниме. Говорех очевидно за 3Д анимации. Никога не се поставят в един кюп с 2Д-тата, хеле пък с анимето. Така че ако смяташ, че си достатъчно запознат с 3Д-тата, да обсъждаме. Ако не...