На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Sep 12, 2007 1:16 pm

DELgado wrote:Е то при такова изчерпателно инфо как да не те зарибят - "При завръщането си в Санто Доминго тя си припомня сантименталната връзка с диктатора Рафаел Трухильо. По романа на Марио Варгас Льоса."
:roll:
http://www.lafiestadelchivo.com/
This signature is not yet rated

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Sep 12, 2007 1:40 pm

Инфото за филма наистина е култово :mrgreen:
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Sep 12, 2007 4:29 pm

Bat Garo Still Rots wrote:На някой ходи ли му се на това:

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=34011
Ако ставаше дума за книгата, щех да ви натиря да я четете веднага. Но филма не съм гледала. Макар че има страхотно добри критики и отзиви.

А ревюто го е писал някой забавен олигофрен, минимум!!! Та тя е на 13-14 години когато излиза от Санто Доминго!! :evil:

И, понеже ми припомнихте тоя кретен Трухиьо, непременно гледайте и този филм - En el tiempo de las mariposas. Действието се развива, горе долу, по същото време. Историята е по истински случай. И мразя Трухиьо от дъното на душата си!!! :evil:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Sep 13, 2007 8:08 pm

Напомням за утре. Аз сигурно ще почна с екшъна.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 13, 2007 11:15 pm

Нищо от тия не ме влече. Рататуи заради дублажа ше го скипна.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Sep 13, 2007 11:19 pm

Знам ви аз. Ми шси ги вкарам сам тогаз, а ако случайно стават, шви дразня. :P
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 13, 2007 11:36 pm

Мушкай мушкай, ние щи се радваме после ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Mon Sep 17, 2007 1:26 pm

Някой за Рататуи сряда от 19.00 в Мола?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 17, 2007 1:33 pm

Аз съм пас. Ше си го слушам на рипче по-натам.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 1:44 pm

Дублираните анимации излизат тук с поне 3-4 месеца закъснение - друг несъмнен плюс на дублажа. :roll: Т.е., Ксел, ДВД рип отдавна си има - гледай (и слушай) на воля.

Аз ше го гледам плъха още веднъж, разбира се, но едва ли ще мога да изчакам до сряда.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Sep 17, 2007 1:48 pm

Нетърпеливко ;р Еми не сам се засилил те тия анимацийте по принцип ми влизат в графа приятно неангажиращи. Обикновено се гледат с женска компания :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 1:55 pm

Ти си знаеш, но отдавна ви бях казал, че Рататуи е в топ 5 на най-добрите анимации изобщо. Малко странна позиция заемаш за уберфен на Шрек. :?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 17, 2007 1:58 pm

Е да де, ма теб никой не те зима насериозно с тия класации, а и ти японска анимация не си гледал почти никва, та мнението ти за Рататуи се поставя на чудовищно съмнение един вид :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 17, 2007 2:10 pm

Добре де, Шайхири, защо смяташ, че това, че си ни го казал е доказателство, че това единствената и неоспорима истина? И защо трябва всичко да се подрежда в добре номерирани списъчета? Не може ли историята за плъха-кулинар да е "една от най-добрите анимации", "най-добре изпипаната", "най-добрата за сезона/годината"? Не, тя трябва да е във върховния топ 5 на всички времена по всички параграфи и ти си го предвидил преди да си я гледал... малко ми прилича на предубеденост. :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 2:13 pm

Roland wrote:Е да де, ма теб никой не те зима насериозно с тия класации, а и ти японска анимация не си гледал почти никва, та мнението ти за Рататуи се поставя на чудовищно съмнение един вид :mrgreen:
Глупости. Аз класации не правя. А мнението ми за Рататуи е значително по-малко възторжено от всеобщия консенсус. С който ти, естествено, не си запознат.

И къде го вреш това аниме. Говорех очевидно за 3Д анимации. Никога не се поставят в един кюп с 2Д-тата, хеле пък с анимето. Така че ако смяташ, че си достатъчно запознат с 3Д-тата, да обсъждаме. Ако не... :?