Споделете пак
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- tigermaster
- Elder God
http://soundcloud.com/tigermaster/a-road-to-yourself
Новото нещо. Началото ми излезе изпод пръстите, докато загрявах за "Classical Gas" на Мейсън Уилямс, понеже последното е бая трудно. Оставих го само с една китара и без други инструменти, понеже каквото и да добавех, звучеше много зле.
А ето и нещо, което написах преди няколко месеца:
http://soundcloud.com/tigermaster/rage
Диаметрално противоположно на горното като звучене и доста по-агресивно от всичко, което съм писал до момента. Идеята беше да е подходящо за песен, с текст и пеене, и тъй нататък, обаче не мога нито текстове да пиша, нито да пея, ама грам.
Новото нещо. Началото ми излезе изпод пръстите, докато загрявах за "Classical Gas" на Мейсън Уилямс, понеже последното е бая трудно. Оставих го само с една китара и без други инструменти, понеже каквото и да добавех, звучеше много зле.
А ето и нещо, което написах преди няколко месеца:
http://soundcloud.com/tigermaster/rage
Диаметрално противоположно на горното като звучене и доста по-агресивно от всичко, което съм писал до момента. Идеята беше да е подходящо за песен, с текст и пеене, и тъй нататък, обаче не мога нито текстове да пиша, нито да пея, ама грам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- JaimeLannister
- Forsaken
- tigermaster
- Elder God
Като се връщам от магазина - може би преди два часа време - минавам покрай една автобусна спирка. Рейсът току-що е спрял и е отворил вратите. Някакъв човек пада като отсечено дърво. Буквално, ей така, от стъпалата директно по лице на улицата. Отивам бързо при него, за да му помогна да се изправи. Питам го добре ли е и му подавам ръка.
Онзи ми стисна ръката, каза ми "Честита Нова година" и ме пусна. Дланта му беше омазана с бира, а и едва тогава усетих вонята на всевъзможен алкохол, която беше изпълнила въздуха около него. "Като не ще да му помогна, да се оправя", казах си, след което се махнах от там. Две секунди по-късно чух как други хора му крещят да се маха по-бързо, понеже пречи...
Онзи ми стисна ръката, каза ми "Честита Нова година" и ме пусна. Дланта му беше омазана с бира, а и едва тогава усетих вонята на всевъзможен алкохол, която беше изпълнила въздуха около него. "Като не ще да му помогна, да се оправя", казах си, след което се махнах от там. Две секунди по-късно чух как други хора му крещят да се маха по-бързо, понеже пречи...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Днес се возих в най-претъпканият 280, който съм виждал през живота си. Не само, че буквално нямаше място за никой повече(е, може би малко дете или минъонче можеха да си сврат някъде), но и нямаше място по тръбите и хора се държаха къде ли не. При тръгване от едната спирка шофъора на три пъти се опитва да затвори задната врата(където стоях аз), преди да успее. Първите два опита затиска стърчащите отчасти пътници(един от които аз) докато се сгъчкаме достатъчно, че да се затвори вратата.
На следващата спирка вратата ми затисна крака, а естествено имаше хора за слизане, но успях да го отскубна и да отпуша коридора.
Направо ме хвана яд, че нямах камера да запиша(не че ако имах, имаше възможност да я използвам).
Така написано не обхваща awesomeness-а на ситуацията, но да знаете, че беше още по-яко. На кой му трябват екстремни спортове.
На следващата спирка вратата ми затисна крака, а естествено имаше хора за слизане, но успях да го отскубна и да отпуша коридора.
Направо ме хвана яд, че нямах камера да запиша(не че ако имах, имаше възможност да я използвам).
Така написано не обхваща awesomeness-а на ситуацията, но да знаете, че беше още по-яко. На кой му трябват екстремни спортове.

There are no rules! I'm gonna get you!
- JaimeLannister
- Forsaken
Ехх...Martix wrote:Днес се возих в най-претъпканият 280, който съм виждал през живота си. Не само, че буквално нямаше място за никой повече(е, може би малко дете или минъонче можеха да си сврат някъде), но и нямаше място по тръбите и хора се държаха къде ли не. При тръгване от едната спирка шофъора на три пъти се опитва да затвори задната врата(където стоях аз), преди да успее. Първите два опита затиска стърчащите отчасти пътници(един от които аз) докато се сгъчкаме достатъчно, че да се затвори вратата.
Явно от скоро се возиш в 280 за да говориш за "най- претъпкан". Те всички са зверски претъпкани често

Рядко ми се налага да яздя 280-то наистина, но това беше най-претъпканото нещо което виждам извън Интернет(може би с изключение на метрото понякога, но там поне е по-хладно).JaimeLannister wrote:
Ехх...
Явно от скоро се возиш в 280 за да говориш за "най- претъпкан". Те всички са зверски претъпкани често
There are no rules! I'm gonna get you!
- JaimeLannister
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken