Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Яко мдаа, немаше да е лошо и ние като акулите. Зъболекарите тряя станат излишни!
Мня днеска неква измислена примоция в Метро ме разкара родата два часа като идиот за некви чаршафи на почти половин цена, ама пак 1 доста шашави си зех .
http://nani-na.biz/images/large/Forest_LRG.jpg
Мня днеска неква измислена примоция в Метро ме разкара родата два часа като идиот за некви чаршафи на почти половин цена, ама пак 1 доста шашави си зех .

http://nani-na.biz/images/large/Forest_LRG.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
ух ужасни са
абе бензинът от надежда до метро не избива ли разликата в цената
В крайна сметка се видях СЛУЧАЙНО с гея на провалено 3д-шоу пред театъра вчера. Не ми бил бил получил мейлите. Стана пределно ясно, че е предпочел да излезе с една доста готина българка, което е тотално разбираемо, но да ми беше писал, че не може, вместо да ме мотае, да го ****** звездичкам в звездичката.
Иначе е приятен

абе бензинът от надежда до метро не избива ли разликата в цената

В крайна сметка се видях СЛУЧАЙНО с гея на провалено 3д-шоу пред театъра вчера. Не ми бил бил получил мейлите. Стана пределно ясно, че е предпочел да излезе с една доста готина българка, което е тотално разбираемо, но да ми беше писал, че не може, вместо да ме мотае, да го ****** звездичкам в звездичката.
Иначе е приятен

This is it. Ground zero.
Жоре, яжмичорапите. Бензина и само от тва се избива ама остаихме за некви храни основни още 200 кинта та има сми.
Дори си зех уасаби в бурканче немска марка неква, което се оказа хрян боядисан в зелено...

Дори си зех уасаби в бурканче немска марка неква, което се оказа хрян боядисан в зелено...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
В момента под балкона ми две пияни кифли вият ужасно фалшиво някаква любовна песен. Чудя се дали да не им изсипя един леген студена вода на главите...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Имаш пълната ми подкрепа! 

- tigermaster
- Elder God
Млъкнаха току-що, иначе отивах за легена като стой та гледай. Сигурно докато съм писал поста, съм им изпратил телепатичен сигнал или... Де да знам...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Да илядите!Amelia wrote:Три години брачен живот.
Много е гот!