Споделете пак
Moderator: Moridin
Мдам, при мене само в офиса мистериозно изчезват разни неща за ядене, най-вече шоколадени. Дали е заради 7те ми колежки не знам. Пълна мистерия 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Пък аз като не съм на работа колегите ми пращат съобщения, че не било същото без мен, щото нямало кой да раздава шоколад и бисквити
I may have one good thing about me, but everyone loves it 

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Ако занесеш кюфтета по яко ;р Шоколад и бисквити всеки може ;р
Уф варя си ся 10тина царевици, а дали ше се освиня след час не подлежи на съмнение.
Уф варя си ся 10тина царевици, а дали ше се освиня след час не подлежи на съмнение.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Всъщност, можеш да се пробваш да измислиш уникален сорт кюфте, което да върви с чая! Ще го патентоваш и ще станеш милиардерка, а може и милионерка, че все пак сме в криза... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Ми то кюфте се отнася повече до формата а не до състава ;р Може от сичко да се правят кюфтаци. Или скалички 

Вчера беше голям кеф
от хижа Вихрен до Кончето, оттам до връх Вихрен по северната стена и за десерт от върха по царския път надолу с едно мекичко слънчице отгоре
И всичкото това с едни французойки, които уж искали да стигнат до Вихрен по южната стена, пък ги намерихме в Казаните и ги убедихме да се пробват първо на Кончето.
Баси, бях забравил колко е готино на планина

И всичкото това с едни французойки, които уж искали да стигнат до Вихрен по южната стена, пък ги намерихме в Казаните и ги убедихме да се пробват първо на Кончето.

Мисля тоя уикенд да видя ко стаа по полянките
Мразя да опъвам по баири, ма едно похапване на шарена сянка и чист въздух винаги върви. Гледам има некви тарелки продават барбекю за еднократна употреба зема тествам 

а такаRAT400 wrote:Вчера беше голям кефот хижа Вихрен до Кончето, оттам до връх Вихрен по северната стена и за десерт от върха по царския път надолу с едно мекичко слънчице отгоре
![]()

бтв там стените - кои са западни, кои източни, кои северни и кои южни са малко размити

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Те французойките бяха за първи път в България, за първи път на планина и без карта... няма много чудно, че са се загубили така зрелищно.
За северното и южното аз идея нямам кое какво е, та им викам така, както го чувам от други хора
През Казаните беше доста приятно и по пътя към Вихрен видях що са Казани (поне ако това, че наистина прилича на казан - дъно, оградено с високи стени - е причината), обаче аз не съм толкова сериозен планинар, че да се разнасям из Пирин през зимата... все още.
За северното и южното аз идея нямам кое какво е, та им викам така, както го чувам от други хора

През Казаните беше доста приятно и по пътя към Вихрен видях що са Казани (поне ако това, че наистина прилича на казан - дъно, оградено с високи стени - е причината), обаче аз не съм толкова сериозен планинар, че да се разнасям из Пирин през зимата... все още.