Споделете
Moderator: Moridin
Днес правя един месец брачен живот и съществен разлики с досегашния съвместен не откривам. Главния бонус са партито и подаръците, главния минус харчовете покрай сватбата:)
Най-трудната част е, да не забравям да си слагам сутрин халката, защото не мога да спя с нея - направи ми раничка на съседния пръст (и при това е абсолютно гладка без камъни и ръбове).
Преди няколко дни най-накрая си получихме снимките от фототографа и за който обича да гледа снимки от сватби ето линк:
http://zmeio.net/svatba/pix2/
Предупреждавам че има умопомрачително много почти еднакви кадри, така че за несвързан със събитието според мен е отегчително.
Най-трудната част е, да не забравям да си слагам сутрин халката, защото не мога да спя с нея - направи ми раничка на съседния пръст (и при това е абсолютно гладка без камъни и ръбове).
Преди няколко дни най-накрая си получихме снимките от фототографа и за който обича да гледа снимки от сватби ето линк:
http://zmeio.net/svatba/pix2/
Предупреждавам че има умопомрачително много почти еднакви кадри, така че за несвързан със събитието според мен е отегчително.
B.I.L.F. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Бе не знам защо тази поредица най ми импонира http://zmeio.net/svatba/pix2/pages/VMS_053.htm
а другите с младоженеца и останалите персонажи - не чак толкова
а другите с младоженеца и останалите персонажи - не чак толкова

- The Dragon
- Elder God
Мдаа пак ми преебаха почивния ден най-нагло от работата. Май ше трее ревизирам отношението си към работодателя грубо тия дни... 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не им се давай, Xellos то така се почва - преебават ти един почивен ден и след известно време се усещаш, че последните n-броя месеци не си имал нито един.
За халката-на мен ми е гот да си я нося, ама съм блейка.
За снимките-аз всъшност не изглеждам така, всичко е дело на умелия гримьор:)
Да споделя - вкиселила съм се, защото нещо ми се издъни подстрижката и сега като изкъпя прекрасно изправената си коса и тя се накъдри както и е кеф ще приличам на медуза в главата:(
На всичкото отгоре от лошо настроение ли от що ли, ама май се пробвам да се разболявам - цял ден ме тресе и ме наболява главата.
И най-накрая, за да ми стане още по гадно нямам какво да чета:(
За халката-на мен ми е гот да си я нося, ама съм блейка.
За снимките-аз всъшност не изглеждам така, всичко е дело на умелия гримьор:)
Да споделя - вкиселила съм се, защото нещо ми се издъни подстрижката и сега като изкъпя прекрасно изправената си коса и тя се накъдри както и е кеф ще приличам на медуза в главата:(
На всичкото отгоре от лошо настроение ли от що ли, ама май се пробвам да се разболявам - цял ден ме тресе и ме наболява главата.
- The Dragon
- Elder God
Прочитането на менюто на готин ресторант в който не си била оправя и двата проблема.Елица wrote: На всичкото отгоре от лошо настроение ли от що ли, ама май се пробвам да се разболявам - цял ден ме тресе и ме наболява главата.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
Днеска нямам късмет, връщам се у дома в седем и половина, отварям си е една бутилка пепси, посягам да си налея и ми се изплъзва от ръката , пада на земята ,отскача към етажерката наблизо и в резултат на което обилно поливам близкия шпиндел със 40 DVD-та, една папка документация от работата и 40 броя на Gамers Workshop които бях издвадил предишния ден да ги избърша от праха преди пак да ги вкарам в архива.
Някой ако е преживявал подобен експириънс да каже дали дисковете ще се прецакат на 100% че за тях най ме е яд, документите така или иначе пак ще ги правя ама тези дискове съм ги събирал с години и така да стане.
някаква зла прокоба ме преследва- миналата година пак така полях една бутилка ром и всичко загина от спирта.

Някой ако е преживявал подобен експириънс да каже дали дисковете ще се прецакат на 100% че за тях най ме е яд, документите така или иначе пак ще ги правя ама тези дискове съм ги събирал с години и така да стане.
някаква зла прокоба ме преследва- миналата година пак така полях една бутилка ром и всичко загина от спирта.

- RRSunknown
- Elder God
за радост Уоркшопърите хубаво бяха решили да гланцират кориците мощно в резултат на което пепсито се бе плъзнало гланца без да остави следа след като го изсуших.Muad_Dib wrote:еее ужас, бате
за списанията не те ли е яд или не са пострадали, аз бая си ги пазя всичките уъркшопи
виж за ДВД-тата току що установих че оригиналния ми Готик 3 който за нещастие беше в шпиндела е залепнал за пиратската компилация Deus Ex 1, 2 и System shock 2.
Страх ме е да проверя останалите и затова просто ще ги оставя да за украса на бюрото