Споделете
Moderator: Moridin
Днес правя един месец брачен живот и съществен разлики с досегашния съвместен не откривам. Главния бонус са партито и подаръците, главния минус харчовете покрай сватбата:)
Най-трудната част е, да не забравям да си слагам сутрин халката, защото не мога да спя с нея - направи ми раничка на съседния пръст (и при това е абсолютно гладка без камъни и ръбове).
Преди няколко дни най-накрая си получихме снимките от фототографа и за който обича да гледа снимки от сватби ето линк:
http://zmeio.net/svatba/pix2/
Предупреждавам че има умопомрачително много почти еднакви кадри, така че за несвързан със събитието според мен е отегчително.
Най-трудната част е, да не забравям да си слагам сутрин халката, защото не мога да спя с нея - направи ми раничка на съседния пръст (и при това е абсолютно гладка без камъни и ръбове).
Преди няколко дни най-накрая си получихме снимките от фототографа и за който обича да гледа снимки от сватби ето линк:
http://zmeio.net/svatba/pix2/
Предупреждавам че има умопомрачително много почти еднакви кадри, така че за несвързан със събитието според мен е отегчително.
- Interpreter
- Forsaken
Бе не знам защо тази поредица най ми импонира http://zmeio.net/svatba/pix2/pages/VMS_053.htm
а другите с младоженеца и останалите персонажи - не чак толкова
а другите с младоженеца и останалите персонажи - не чак толкова

- The Dragon
- Elder God
Мдаа пак ми преебаха почивния ден най-нагло от работата. Май ше трее ревизирам отношението си към работодателя грубо тия дни... 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Не им се давай, Xellos то така се почва - преебават ти един почивен ден и след известно време се усещаш, че последните n-броя месеци не си имал нито един.
За халката-на мен ми е гот да си я нося, ама съм блейка.
За снимките-аз всъшност не изглеждам така, всичко е дело на умелия гримьор:)
Да споделя - вкиселила съм се, защото нещо ми се издъни подстрижката и сега като изкъпя прекрасно изправената си коса и тя се накъдри както и е кеф ще приличам на медуза в главата:(
На всичкото отгоре от лошо настроение ли от що ли, ама май се пробвам да се разболявам - цял ден ме тресе и ме наболява главата.
И най-накрая, за да ми стане още по гадно нямам какво да чета:(
За халката-на мен ми е гот да си я нося, ама съм блейка.
За снимките-аз всъшност не изглеждам така, всичко е дело на умелия гримьор:)
Да споделя - вкиселила съм се, защото нещо ми се издъни подстрижката и сега като изкъпя прекрасно изправената си коса и тя се накъдри както и е кеф ще приличам на медуза в главата:(
На всичкото отгоре от лошо настроение ли от що ли, ама май се пробвам да се разболявам - цял ден ме тресе и ме наболява главата.
- The Dragon
- Elder God
Прочитането на менюто на готин ресторант в който не си била оправя и двата проблема.Елица wrote: На всичкото отгоре от лошо настроение ли от що ли, ама май се пробвам да се разболявам - цял ден ме тресе и ме наболява главата.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
Днеска нямам късмет, връщам се у дома в седем и половина, отварям си е една бутилка пепси, посягам да си налея и ми се изплъзва от ръката , пада на земята ,отскача към етажерката наблизо и в резултат на което обилно поливам близкия шпиндел със 40 DVD-та, една папка документация от работата и 40 броя на Gамers Workshop които бях издвадил предишния ден да ги избърша от праха преди пак да ги вкарам в архива.
Някой ако е преживявал подобен експириънс да каже дали дисковете ще се прецакат на 100% че за тях най ме е яд, документите така или иначе пак ще ги правя ама тези дискове съм ги събирал с години и така да стане.
някаква зла прокоба ме преследва- миналата година пак така полях една бутилка ром и всичко загина от спирта.

Някой ако е преживявал подобен експириънс да каже дали дисковете ще се прецакат на 100% че за тях най ме е яд, документите така или иначе пак ще ги правя ама тези дискове съм ги събирал с години и така да стане.
някаква зла прокоба ме преследва- миналата година пак така полях една бутилка ром и всичко загина от спирта.

- RRSunknown
- Elder God
за радост Уоркшопърите хубаво бяха решили да гланцират кориците мощно в резултат на което пепсито се бе плъзнало гланца без да остави следа след като го изсуших.Muad_Dib wrote:еее ужас, бате
за списанията не те ли е яд или не са пострадали, аз бая си ги пазя всичките уъркшопи
виж за ДВД-тата току що установих че оригиналния ми Готик 3 който за нещастие беше в шпиндела е залепнал за пиратската компилация Deus Ex 1, 2 и System shock 2.
Страх ме е да проверя останалите и затова просто ще ги оставя да за украса на бюрото