Споделете пак
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
"онирично" означава "сънно", свързано със съновидение един вид, така...
Между другото си спомних, че съм чел на времето още по-поразителни анализи: Че Дядо Йоцо, дето гледа бил латентен педофил, че Хр. Ботев в "Майце си" открито изповядвал "едиповия си комплекс" и прочие пръц, с извинение...
Между другото си спомних, че съм чел на времето още по-поразителни анализи: Че Дядо Йоцо, дето гледа бил латентен педофил, че Хр. Ботев в "Майце си" открито изповядвал "едиповия си комплекс" и прочие пръц, с извинение...
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Interpreter
- Forsaken
Минувач, преди 35 г. все още нямаше линкове, мен.
Ровиш като кърт в Университетска библиотека и попадаш на дисертацията на някой възторжен фройдист-критик отпреди девети.
Не че след девети анализите бяха по-малко интересни
Впрочем, известен медицински факт е, че Вазов също така е родоначалник на жанра "хорър". Как започваше "Под игото"?
"Тая прохладна майска вечер чорбаджи Марко, гологлав, по халат, вечеряше с челядта си на двора."...
Ровиш като кърт в Университетска библиотека и попадаш на дисертацията на някой възторжен фройдист-критик отпреди девети.
Не че след девети анализите бяха по-малко интересни

Впрочем, известен медицински факт е, че Вазов също така е родоначалник на жанра "хорър". Как започваше "Под игото"?
"Тая прохладна майска вечер чорбаджи Марко, гологлав, по халат, вечеряше с челядта си на двора."...
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
Аз епохалния труд, дето го прочетох случайно преди петнайсетина години - "Дядо Йоцо гледа или Еросът на маргинала" - не го открих. Но ето ви забавната статия "Трябва ли ѝ дискурс на Рада", посветена на близка на разискваната тематика. 

- Interpreter
- Forsaken
Бащата ми взел колата и го блъснали отзад.
Защо трябваше да ми блъскат новата количка?
Няма да му я давам повече, писна ми. Сигурен съм, че е карал бързо. Особено, като взех да го питам с колко е карал и взе да ми увърта. Направо ми се разби кефа за дни напред. Ся трябва да карам другата кола, която е със зимни гуми и нямам пари да и взема летни в момента. Простооооооооооо ми писна от детинщини!

- RRSunknown
- Elder God
Там пътя е прав и открит... и разбит. Аз там(умишлено рядко минавам) не карам с повече от 80-90, което е ниска скорост. Ако наистина е карал бавно и е внимавал, щеше да има време да види изрязаното на пътя, да пусне аварийни и да намали. Той явно е бил засилен, а че другия е бил виновен, виновен е бил. Но за мен това е двоен фейл. Язък за новата кола. Дано не се разскърца много.
- Moridin
- Global Moderator
Като стана дума за коли, на мен Армеец отказват да ми платят щета, защото я имало при сключването на застраховката
Цялата предна броня е одрана и НОМЕРЪТ Е ИЗКРИВЕН деба, интересно как ли съм я занесъл така на оглед и си е била така и никой не е забелязал нали.
аман от тая държава честно

аман от тая държава честно
This is it. Ground zero.
Е нали за това ги снимат отсекъде като я застраховаш? Много гонене си е, аз за тва - евтина кола без никва застраховки ся
. Само задължителния рекет от данъци и граждански плащам.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”