Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 10, 2011 12:21 pm

Значи, линковете към галерии със снимки ги затрихме от форума, когато едно тролче си насвали наши снимки, след което почна да ги пуска по разни форуми с теми от типа "мале колко са грознии", "кажете ми да спя ли с него" и т.н. И до тийнпроблем стигнахме :roll:
Иначе напоследък ние между нас си не успяваме да се видим с месеци, та камо ли общо, но все пак не е лоша идея.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dante
Mistborn

Post by Dante » Tue May 10, 2011 12:44 pm

Казано честно, и на мен би ми било интересно да видя хората, които вече почти 4 години чета. :D
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue May 10, 2011 6:03 pm

не мисля, че Данте се интересува от срещите "между нас си" :)

пак казвам - и трима нови другари да се съберем, аз с удоволствие ще дойда на среща, е естествено ще е трудно да уточним времето, но съм ентусиазиран нон-стоп по този въпрос и винаги готов да срещам нови готини хора :)

а иначе вече сме достатъчно красиви, че да не могат да постнат кофти снимки никъде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue May 10, 2011 6:54 pm

И аз бих дошъл с кеф.
Аз съм красив.
Нека ме пускат където пожелаят.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Dante
Mistborn

Post by Dante » Tue May 10, 2011 8:18 pm

Moridin wrote:не мисля, че Данте се интересува от срещите "между нас си" :)

пак казвам - и трима нови другари да се съберем, аз с удоволствие ще дойда на среща, е естествено ще е трудно да уточним времето, но съм ентусиазиран нон-стоп по този въпрос и винаги готов да срещам нови готини хора :)

а иначе вече сме достатъчно красиви, че да не могат да постнат кофти снимки никъде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз съм грозен, а мои снимки има в няколко форума - тъй че и аз нямам пробеми. :D
Ама мисля, че вече е отминало времето, когато хората се ебават със снимките на другите, най-вече покрай Фейсбук, където можеш да намериш буквално всеки. Тъй че - ако искате пускайте тема, защото си е друго да можеш да визуализираш хората с които обсъждаш.
Аз лично нямам смелост де, ама ако вие искате... :Д

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue May 10, 2011 8:25 pm

Да взема аз да пусна? :lol:
А иначе пиша защото се дразня че тия ОЩЕ не са ми пратили дипломата без която не мога да си оправя документите за стипендията. Не помага и факта че 12-класника с който бях на олимпиадата ми каза че неговата веднъж я бавили 1 година. :neutral:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 10, 2011 10:47 pm

Сори, аз съм твърдо против снимки по публични места (щото не съм наготиняла като Моридин), а във фейсбук ме виждат само приятели. Иначе за почти всяка среща намирам време, за разлика от, кхъ-кхъ, някои други хора, така че когато го уговорите, свиркайте.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue May 10, 2011 10:55 pm

Аз вече ви сталкнах във Facebook :)

Dante
Mistborn

Post by Dante » Tue May 10, 2011 11:20 pm

Morwen wrote:Сори, аз съм твърдо против снимки по публични места (щото не съм наготиняла като Моридин), а във фейсбук ме виждат само приятели. Иначе за почти всяка среща намирам време, за разлика от, кхъ-кхъ, някои други хора, така че когато го уговорите, свиркайте.
Да, ама в темата никой не те кара да си пуснеш собствена снимка, нали? :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 11, 2011 2:46 am

Тема за снимки звучи супер.

А и ще намеря Силвър РЛ по-бързо :lol:

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Wed May 11, 2011 12:00 pm

Кажи кво ще се правим като се намерим и може да измислим нещо по въпроса. :lol:

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat May 14, 2011 12:44 pm

Чистя си стълбището на къщата и се подхлъзнах - получи се челен сблъсък между кръст и ръб на стъпало... и ся няма никой дома, всеки се е изнесъл нанегде, което прави невъзможно мазането на мазила връз кръста ми. Бе, с други думи, ебем ти домакинство, ебем ти и всенаството. Ората са си го казали, у събота се не работи - грях си е.

Па утре трябваше и да пера - нема се забавя. Ще си го оставям да се трупат дрехите, а коги ми требат ше правим като Бил Мъри, си ги турам се веят 20 минути на терсата и все едно са нови.

Ебаното е, че овен върху кръста, болката се разнесе из цялата долна лява половина на трупъ ми :mrgreen:

... да му го намуфта 13-и беше вчера...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat May 14, 2011 2:20 pm

Я отиди да те види лекар. Тия неща не са шега работа.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Sat May 14, 2011 2:37 pm

Съгласна с Данте и Моридин :)
Ако се организира среща, ще направя всичко възможно да съм там :) И без това съвсем се сдухах покрай гърча с испанския и висенето в София, малко купон ще ми дойде екстра :)

Колкото до въпроса за снимките, моите са 60 гигабайта, и сигурно повече от половината са из нета, тъй че - дреме ми кой къде ше ги пуска, и без туй няма му стигне мястото ако се хване с даунлоуд, хаха :lol:

Vash
Paragon

Post by Vash » Sun May 15, 2011 6:17 am

Аз отивам да получавам диплома и да хвърлям смешни шапки. :lol:

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."