http://chicago.lastplanet.com/dina/books/books.htm
Moderator: Moridin
Съдба ще да е. Зелена ;)Yan wrote:Кат гледам на кирилица сме с еднаква фамилия, съдба ли, що ли?
Изпусна едно "гогер" :)Grumpi wrote:Ааааааааааааааааааааааааааааа! Оберфобердрамхамшнапсфюрер фон Гаден!
И мен малко неща могат да ме накарат да гласувам, но сред тях е страхът Серьожа да не се настани в премиерското гнездо... както и няколко негови вариации. Ако евтини рекламни трикове, насочени към определени етнически малцинства, те стимулират да взимаш участие в прякото решаване на съдбата си, докато опасността определени личности да определят начина ти на живот за четири години дори не се явява сред първостепенните причини да си мръднеш четирибуквието до избирателния пункт, то може би няма да е етично от твоя страна след време да говориш за продажността на прокурорите, глупостта на политиците, наглостта на депутатите и грозната вратовръзка на президента - казвам го с абсолютно убеждение, защото всеки го прави. А от това "всеки" много малка част има желание да гласува, тоест да промени нещо, и то в повечето случаи се гради на Азис. При това "все пак, може би". Така де, много е лесно да се обяснява с уморен, но авторитетен тон колко малко неща могат да те накарат да гласуваш и как министър-председателят не можел да говори български, но между тези две вербални прояви на зрялост и мъдрост има страшно противоречие. Ако не искаш тези управници, можеш да ги смениш. Като гласуваш, не като се оплакваш и разправяш, че Азис бил една от малкото причини да се интересуваш от Земята. Hello, people? Тази политика лично ни засяга, собственоръчно се излагаш като се отнасяш с такова пренебрежение към нея. Ох, както и да е. End of Rant and Rave, в момента просто трупам постове в приготвената за целта тема.Малко неща могат да ме накарат да гласувам, но Азис може би е едно от тях...все пак, може би.
Users browsing this forum: No registered users and 33 guests