Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Feb 14, 2008 11:00 pm

Xellos wrote:Аз пък гледах от спиракта и после в трамвая двама типа как бутат подтичвайки направо неква кола по Борис 3-ти от Лагера до Руски паметник, като със сигурност са тръгнали поне от красно село. :shock:
Хич не е смешно. :twisted: :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri Feb 15, 2008 12:09 am

моля те точно ти не се обаждай!!!
за тебе моя телефон е спешна пътна помощ :lol: :lol: :lol:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Feb 15, 2008 9:20 am

...освен когато телефонът на Валери е спешна пътна помощ за мен примерно :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 15, 2008 10:11 am

Skywalker wrote:моля те точно ти не се обаждай!!!
за тебе моя телефон е спешна пътна помощ :lol: :lol: :lol:
Ефо бате обичам те, ама ти си го знаеш. :wink: :lol:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Feb 15, 2008 2:41 pm

Във вторник си поръчах едни сериали от британския Амазон.
С обикновена доставка. Това значи от 8 до 12 работни дни.
Поръчката трябваше да тръгне в сряда (13-и) и да пристигне между 26-и и 29-и с въздушна поща.
Тя наистина тръгна на 13-и. И пристигна днес с куриер на UPS. А щеше да пристигне още вчера, ако не е имало анулиран полет.

Тоест, платих за обикновена доставка, а получих експресна. :shock: :panda: :yo:
Last edited by passer-by on Fri Feb 15, 2008 2:43 pm, edited 1 time in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 15, 2008 2:43 pm

Хаха. Супер. Прецакали са се. :lol:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Feb 15, 2008 2:45 pm

Или са ме черпили като готин клиент. :P

Понеже покрай предишната доставка (с Пришълците и Хищниците) те ми помогнаха да си намеря колета от UPS и им писах благодарствен и-мейл с поименни благодарности на двамата им служители, които ми помогнаха в този случай. Та знам ли... може и това да е оказало влияние.

ЕДИТ: Ама този път не смея да благодаря, че току-виж е неволна грешка. :mrgreen:
Last edited by passer-by on Fri Feb 15, 2008 3:07 pm, edited 2 times in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 15, 2008 2:56 pm

Ако е така евала на пичовете от Амазон-а. Дано да продължат да ти правят подобни жестове и занапред. :wink:

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri Feb 15, 2008 7:12 pm

дано и моята поръчка не закъснее :evil:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Feb 15, 2008 7:14 pm

Skywalker wrote:дано и моята поръчка не закъснее :evil:
Ъъ, моята не закъсня, а подрани.

А за твоята - имаш ЛС.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Feb 16, 2008 6:51 pm

Тааа, вчера гледах новините и обърнах особено внимание на прогнозата за времето. Общо взето цитираха сайта на ПСС (pss.bglink.net) според който днес щяло да си е ебало майката колко студено + вятър + мъгла + снеговалеж и изобщо цитирам: "препоръчва се да не се ходи в планините". Надявах се повече хора да са гледали новините :)

Аз се приготвих като за екскурзия в Аляска. Стегнах раницата, наточих кантовете, взех храна и вода за 3 дни, лопата за да правя иглу ако се наложи да нощувам, заредих мп3 плейъра с музика и мислено се highfiveнах, че съм си купил маска за лицето, та да не ми окапе носа от студа.

В Симеоново установявам, че в 30-те кинта за дневна карта се включва и цената за кабинката в двете посоки - найс. Ако си я купиш горе цената е същата. Слагам си картата в джоба, приближавам се до чудото на техниката и то пиуква, светва зелена лампичка и минавам, няма измама, ура.

Помните ли прогнозата за времето? Еми не бяха познали...
Spoiler: show
Image
ок за студа бяха познали - минус 15 ftw. Но и слънцето беше силно, облаци почти липсваха, птичките не пееха, а вятъра беше съвсем слаб. Все пак на лифта беше студено, но аз бях подготвен!
Image
:ninja:

Беше малко твърдичка пистата, и бърза. Точно каквато я харесвам :) Освен това се задържа снега и не се оголваше поради липсата на хора и машините за сняг, които работеха нон-стоп. За 15 години за пръв път виждам толкова малко хора на Витоша, въпреки хубавото, макар и стттттудддденннно време. И като казах машина за сняг:
Image
Новото ски беше вери гут, чудех се какъв модел да си взема и накрая се спрях на такъв за X Cross - т.е пригоден за всякакви извращения на пистата, които може да му хрумнат на човек :) Карат се много по-лесно от предишните, с които за да завивам така щяха да ми трябват ебати краката, каквито краци може да съм имал едно време, но едно време търчах по 100 километра и ходех на ски по 40 пъти на сезон, а сега от 3 години не бях помирисвал планина зимата.

По лифта имаше яки реклами бтв :)
Image

Don't F**K with the forest! :rofl:
имаше и такава, в която скиор гори борд и надпис "Пазете от пожар :D, както и много други, нямаше как да ги снимам всичките, но за да няма дискриминация ето ви тази:
Image
Цяла сутрин се размазвах от кеф по, над и около пистата. По някое време рано следобяд реших да мина към Алеко, стига съм карал на Лалето. Та, long story short, че много написах вече - на Алеко някакси се срещнахме с един random dude, който си беше ударил коляното, доста го болеше и на всичкото отгоре му причерняваше и леко се тресеше. Та дадох му последния ми останал от тридневните запаси шоколад + му купих 2 сникърса (с негови пари :)), та да му дигнем кръвното, след което му помъкнах ските и се качихме двамата на лифта. В Симеоново го чакаха роднини и го закараха в Пирогов. Мен също ме закараха - до София :) Та не карах повече, ама не можех да го оставя ей така да се оправя сам. Ще попитате - ама нали има Планинска Служба - има. Обаче той нямал застраховка... И затова не ще да ходи - струва пари. Може би е добре, че не карах повече - аз не сварих да си направя застраховка :roll:
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Gribo
Adept

Post by Gribo » Sat Feb 16, 2008 9:39 pm

thunder wrote: Беше малко твърдичка пистата, и бърза. Точно каквато я харесвам :) Освен това се задържа снега и не се оголваше поради липсата на хора и машините за сняг, които работеха нон-стоп. За 15 години за пръв път виждам толкова малко хора на Витоша,
През седмицата горе просто е перфектно за каране, аз лично съм се отказал да се качвам уикенда, когато се извиват километричните опашки и за 1 час ако направиш едно спускане пак добре. А поста ти ме подсеща да си взема и аз маска, че преди няколко дена на по-топлото време никак не ми беше леко и ми позамръзна физиономията.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Feb 16, 2008 9:57 pm

През седмицата винаги е перфектно за каране, но аз през седмицата съм на работа и няма как... Освен ако някой не ме метне за нощно каране с кола.

а маската е много удобна, препоръчвам :ninja:

ти не караше ли борд бтв?
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Gribo
Adept

Post by Gribo » Sun Feb 17, 2008 12:49 am

Ми да борд карам, а можеш ли да ми кажеш откъде си си взел маската или се продават във всеки рандъм сноуборд/ски магазин?

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sun Feb 17, 2008 2:15 am

бате тая втората снимка кат я видех,нема моа заспа сега... :lol: