Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Mar 14, 2007 12:39 pm

Никакъв шанс за мен до неделя вечер. Първо, че в петък е посред работно време, но и това е все тая, защото сестра ми идва в петък за празнуване на рожден ден. Та ще съм край тях до неделя по обяд

Edit: Опа! Пропуснах факта, че е предпремиера. Ще е видим на следващите прожекции другия уикенд :lol:
Last edited by Lannis on Wed Mar 14, 2007 12:47 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Wed Mar 14, 2007 12:40 pm

Абе ти се пак го гледай :D ==

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Mar 14, 2007 12:40 pm

inkheart wrote:И какво не ви харесва на 300 бе :) Че Спартанците имали мусколи :lol: :lol: АХах ми че ко да имат, академични призвания за постижения в областа на физиката и математиката :)
Или секи който е малко по-убав - под ножа :) Я се вземете У ръце и гледайте първо филма. После го плюите колкото си искате :)
Пич, ти идиот ли си?
Мземи попрочети малко темата и виж дали някой плюе по филма, или по-скоро се дразни на фенбойщината за нещо, което дори го няма по кината още.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Wed Mar 14, 2007 12:41 pm

Очевидно съм Идеот :) Четох предишните страници бтв

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 14, 2007 12:46 pm

Roland wrote:Никич, един приятелски съвет - говори по темите и стига си правил квалификации на участващите в тях. Немислимо ез ит мей сийм, голяма част от постващите тук не живеят с едничката цел да "хранят" някого. Спъва комуникацията, таковата.
Баси колко си нагъл всъщност.....Погледни собствените си постове, в предпоследните два има само квалификации и епитети, в тази тема ти точно ако си написал повече от два реда за филма аз ще се оженя за теб, обещавам. Ти наистина си написал ТОЗИ ред при условие, че един твой пост по-нагоре обиждаш директно мен и Алекс.....докъде стига наглостта, а?;)

Както и преди написах - ако мислиш, че нарушавам правилата - чувствай се свободен да ме мютнеш/баннеш. Подчертавам - истинските правила, а не изкривените от личната ти призма такива.

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Wed Mar 14, 2007 12:49 pm

Ти луд ли си :) Как ше те банне, това да не е моя форум че да те баннат за такава дързост.
И все пак аз съм фенбойче на 300... Спартаааа!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 14, 2007 12:57 pm

inkheart wrote:Ти луд ли си :) Как ше те банне, това да не е моя форум че да те баннат за такава дързост.
И все пак аз съм фенбойче на 300... Спартаааа!
Бате твоя форум да не почваме да го коментираме само...;).

Бтв все пак да почнем да се уговаряме за петък. Засега сме аз, Дима и Валери най-вероятно от 20:15 или 18:10 (ако Дима успее да си тръгне от работа по-раничко) в Мол-а. Други ентусиасти за предпремиера ако има да драснат тук, че да направим среща.

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Wed Mar 14, 2007 12:59 pm

Да бе 12 лева за презпремиера как пък не. Заради тия 12 лева ме накараха да гледам Призрачен Ездач на скапан скрийнър от Замундата.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Mar 14, 2007 1:40 pm

И аз принципно бих се завлякъл този петък, но засега не мога да потвърдя на 100%, щот съм нещо яко болен и ще мра.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Mar 14, 2007 1:51 pm

Едва ли има по-силен стимул да се оправяш - ако не за този, поне за другия петък! :) Стискам палци.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Mar 14, 2007 2:03 pm

Данке. Другия петък е концерта на ТанграМР С Той долс и хиподил...
Ако успея да ги съчетая ще е брутално. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Mar 14, 2007 2:09 pm

Първо концерта + 10 бири --- и после на нощната прожекция! :twisted: 8-) Тотално размазване.

Да не забравяме и дивия no holes barred секс с гаджето после. Или още по време на филма. :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Mar 14, 2007 2:13 pm

Алекс, остави ушите на момичето на мира!!!
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 14, 2007 2:15 pm

Muad_Dib wrote:
Roland wrote:Никич, един приятелски съвет - говори по темите и стига си правил квалификации на участващите в тях. Немислимо ез ит мей сийм, голяма част от постващите тук не живеят с едничката цел да "хранят" някого. Спъва комуникацията, таковата.
Баси колко си нагъл всъщност.....Погледни собствените си постове, в предпоследните два има само квалификации и епитети, в тази тема ти точно ако си написал повече от два реда за филма аз ще се оженя за теб, обещавам. Ти наистина си написал ТОЗИ ред при условие, че един твой пост по-нагоре обиждаш директно мен и Алекс.....докъде стига наглостта, а?;)
Никола, във всеки втори пост ти храниш зловещо някой, който и да е, но се хващаш за последните два на Симеон, които са отговор на твоя за псевдоинтелектуалните сноби? И ти пишеш по същество толкова за филма, колкото и Симеон, само с обратен знак. Много си чувствителен, когато засегнатият си ти, а всички ние трябва да приемаме твоето само като майтап по аксиома. Айде малко равнопоставеност, а?
Last edited by Morwen on Wed Mar 14, 2007 2:47 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 14, 2007 2:21 pm

Вчера го гледах. Като цяло не е кой знае кво, но ме накефи. Ма тва щото си мра за мускулести мыже, които се рпавят на отворени и рысят разни нахакани пынч-лайнс. Симеоне, по-добре не гледай този филм. :lol:
Изкефи ме и как Леонид чука жена си.
Spoiler: show
Опына я на секви пози, включително и на задна прашка, а циците й се тресяха. Някво истинско беше.
Иначе наистина имаше готини боища, ма не ми бяха достатычни - очаквах повече. И кырвища мислех, че има повече - там само отрязаха 2-3 глави (выпреки че това шашна едната японка и тя каза, че няма да яде след този филм). Ненам, ненам.... Като изключим няколко жестоки сцени, всыщност и визията не беше нищо особено. Музиката (метал-а) е много посредствен и безличен. От класическите теми имаше една готина.
Та за кво беше хайпа? Аз лично му пиша 8/10 и то само заради изобилието от готини мыже.
Ма за сметка на това те бяха наистина много готини, ех... И Ксеркс и той...

ПП. Т.нар. "цицоракул" беше изключително плосык.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.