Edit: Опа! Пропуснах факта, че е предпремиера. Ще е видим на следващите прожекции другия уикенд

Пич, ти идиот ли си?inkheart wrote:И какво не ви харесва на 300 беЧе Спартанците имали мусколи
![]()
АХах ми че ко да имат, академични призвания за постижения в областа на физиката и математиката
![]()
Или секи който е малко по-убав - под ножаЯ се вземете У ръце и гледайте първо филма. После го плюите колкото си искате
Баси колко си нагъл всъщност.....Погледни собствените си постове, в предпоследните два има само квалификации и епитети, в тази тема ти точно ако си написал повече от два реда за филма аз ще се оженя за теб, обещавам. Ти наистина си написал ТОЗИ ред при условие, че един твой пост по-нагоре обиждаш директно мен и Алекс.....докъде стига наглостта, а?;)Roland wrote:Никич, един приятелски съвет - говори по темите и стига си правил квалификации на участващите в тях. Немислимо ез ит мей сийм, голяма част от постващите тук не живеят с едничката цел да "хранят" някого. Спъва комуникацията, таковата.
Бате твоя форум да не почваме да го коментираме само...inkheart wrote:Ти луд ли сиКак ше те банне, това да не е моя форум че да те баннат за такава дързост.
И все пак аз съм фенбойче на 300... Спартаааа!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Никола, във всеки втори пост ти храниш зловещо някой, който и да е, но се хващаш за последните два на Симеон, които са отговор на твоя за псевдоинтелектуалните сноби? И ти пишеш по същество толкова за филма, колкото и Симеон, само с обратен знак. Много си чувствителен, когато засегнатият си ти, а всички ние трябва да приемаме твоето само като майтап по аксиома. Айде малко равнопоставеност, а?Muad_Dib wrote:Баси колко си нагъл всъщност.....Погледни собствените си постове, в предпоследните два има само квалификации и епитети, в тази тема ти точно ако си написал повече от два реда за филма аз ще се оженя за теб, обещавам. Ти наистина си написал ТОЗИ ред при условие, че един твой пост по-нагоре обиждаш директно мен и Алекс.....докъде стига наглостта, а?;)Roland wrote:Никич, един приятелски съвет - говори по темите и стига си правил квалификации на участващите в тях. Немислимо ез ит мей сийм, голяма част от постващите тук не живеят с едничката цел да "хранят" някого. Спъва комуникацията, таковата.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests