Edit: Опа! Пропуснах факта, че е предпремиера. Ще е видим на следващите прожекции другия уикенд
Frank Miller's 300
Никакъв шанс за мен до неделя вечер. Първо, че в петък е посред работно време, но и това е все тая, защото сестра ми идва в петък за празнуване на рожден ден. Та ще съм край тях до неделя по обяд
Edit: Опа! Пропуснах факта, че е предпремиера. Ще е видим на следващите прожекции другия уикенд
Last edited by Lannis on Wed Mar 14, 2007 12:47 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик 
Пич, ти идиот ли си?inkheart wrote:И какво не ви харесва на 300 беЧе Спартанците имали мусколи
![]()
АХах ми че ко да имат, академични призвания за постижения в областа на физиката и математиката
![]()
Или секи който е малко по-убав - под ножаЯ се вземете У ръце и гледайте първо филма. После го плюите колкото си искате
Мземи попрочети малко темата и виж дали някой плюе по филма, или по-скоро се дразни на фенбойщината за нещо, което дори го няма по кината още.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Баси колко си нагъл всъщност.....Погледни собствените си постове, в предпоследните два има само квалификации и епитети, в тази тема ти точно ако си написал повече от два реда за филма аз ще се оженя за теб, обещавам. Ти наистина си написал ТОЗИ ред при условие, че един твой пост по-нагоре обиждаш директно мен и Алекс.....докъде стига наглостта, а?;)Roland wrote:Никич, един приятелски съвет - говори по темите и стига си правил квалификации на участващите в тях. Немислимо ез ит мей сийм, голяма част от постващите тук не живеят с едничката цел да "хранят" някого. Спъва комуникацията, таковата.
Както и преди написах - ако мислиш, че нарушавам правилата - чувствай се свободен да ме мютнеш/баннеш. Подчертавам - истинските правила, а не изкривените от личната ти призма такива.
Бате твоя форум да не почваме да го коментираме само...inkheart wrote:Ти луд ли сиКак ше те банне, това да не е моя форум че да те баннат за такава дързост.
И все пак аз съм фенбойче на 300... Спартаааа!
Бтв все пак да почнем да се уговаряме за петък. Засега сме аз, Дима и Валери най-вероятно от 20:15 или 18:10 (ако Дима успее да си тръгне от работа по-раничко) в Мол-а. Други ентусиасти за предпремиера ако има да драснат тук, че да направим среща.
Едва ли има по-силен стимул да се оправяш - ако не за този, поне за другия петък!
Стискам палци.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Първо концерта + 10 бири --- и после на нощната прожекция!
Тотално размазване.
Да не забравяме и дивия no holes barred секс с гаджето после. Или още по време на филма.
Да не забравяме и дивия no holes barred секс с гаджето после. Или още по време на филма.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Никола, във всеки втори пост ти храниш зловещо някой, който и да е, но се хващаш за последните два на Симеон, които са отговор на твоя за псевдоинтелектуалните сноби? И ти пишеш по същество толкова за филма, колкото и Симеон, само с обратен знак. Много си чувствителен, когато засегнатият си ти, а всички ние трябва да приемаме твоето само като майтап по аксиома. Айде малко равнопоставеност, а?Muad_Dib wrote:Баси колко си нагъл всъщност.....Погледни собствените си постове, в предпоследните два има само квалификации и епитети, в тази тема ти точно ако си написал повече от два реда за филма аз ще се оженя за теб, обещавам. Ти наистина си написал ТОЗИ ред при условие, че един твой пост по-нагоре обиждаш директно мен и Алекс.....докъде стига наглостта, а?;)Roland wrote:Никич, един приятелски съвет - говори по темите и стига си правил квалификации на участващите в тях. Немислимо ез ит мей сийм, голяма част от постващите тук не живеят с едничката цел да "хранят" някого. Спъва комуникацията, таковата.
Last edited by Morwen on Wed Mar 14, 2007 2:47 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Вчера го гледах. Като цяло не е кой знае кво, но ме накефи. Ма тва щото си мра за мускулести мыже, които се рпавят на отворени и рысят разни нахакани пынч-лайнс. Симеоне, по-добре не гледай този филм. 
Изкефи ме и как Леонид чука жена си.
Та за кво беше хайпа? Аз лично му пиша 8/10 и то само заради изобилието от готини мыже.
Ма за сметка на това те бяха наистина много готини, ех... И Ксеркс и той...
ПП. Т.нар. "цицоракул" беше изключително плосык.
Изкефи ме и как Леонид чука жена си.
- Spoiler: show
Та за кво беше хайпа? Аз лично му пиша 8/10 и то само заради изобилието от готини мыже.
Ма за сметка на това те бяха наистина много готини, ех... И Ксеркс и той...
ПП. Т.нар. "цицоракул" беше изключително плосык.