Malazan Book of the Fallen
Moderator: Moridin
The Bonehunters ще излезе на 1-ви и в paperback формат. За този вариант съм по-склонна да дам поръчка. Вярно е, че хардкавърите изглеждат супер красиво, но наистина са неудобни за четене, особено по-дебелите книги. Аз затова предпочитам paperback, абс всичките ми книги изглеждат като нови. btw от синопсиса оставам с впечатление, че новият том е директно продължение на Дом на вериги. Тези книги как вървят - четните следят едната сюжетна нишка (Седемте града), а нечетните - другата (Дженабакъз)?
А я да видим кой пък ще се бръкне за това и още повече за Perfect Partner предложението?
А я да видим кой пък ще се бръкне за това и още повече за Perfect Partner предложението?

pulled out
Имай предвид, че това е големият paperback, който е доста по-различен от нормалния и е с размерите на hardcover.
Така е до пета книга, която хронологично се пада преди всички други и разказва историята на Трул Сенгар и Тисте Едурите на съвсем нов континент.Тези книги как вървят - четните следят едната сюжетна нишка (Седемте града), а нечетните - другата (Дженабакъз)?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Знам, Mat.
Tanequil ми е такава и съм запозната с този формат. Книгите от Shannara, за съжаление, съм ги събирала "от кол и въже" така да се каже и са на всевъзможни издателства - кои американски, кои британски - но са всичките покет бук формат. Само тези последните, Tanequil и Straken, са пейпърбак и хардкавър, като първия го харесвам най-много.
Roland, ами възможно е да пуснат и 2-та формата едновременно.

Roland, ами възможно е да пуснат и 2-та формата едновременно.
pulled out
Имайки предвид издателството и принципно търговската политиката на Запад, е чисто и просто невъзможно...Morgana wrote: Roland, ами възможно е да пуснат и 2-та формата едновременно.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Как тогава ще обясниш факта, че при петия малазан trade paperback-а и hardcover-а излязоха по едно и също време? За нормалния пейпърбак съм съгласен, че е абсурдно това да стане.Yan wrote:Имайки предвид издателството и принципно търговската политиката на Запад, е чисто и просто невъзможно...Morgana wrote: Roland, ами възможно е да пуснат и 2-та формата едновременно.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Разликата м/у trade paperback-hardcover e 7£. Отстъпката на amazon.co.uk сваля цената на hardcover до тази на trade paperback, обаче пък се начисляват ~8£ за опаковка и доставка (обикновена въздушна поща). Така че, все едно е.
Roland, повярвай, много са неудобни за четене книгите с < 500 стр. с твърди корици.
А някой знае ли кога Бард ще пуснат 5 книга тук?
Roland, повярвай, много са неудобни за четене книгите с < 500 стр. с твърди корици.
pulled out
Roland, писна ми вече да се заяждаме като мразещи се махленки. Нелепо е, верно. Казах, че е все едно дали ще си я купиш от книжарница hardcover или ще я поръчаш от amazon.co.uk същия формат - просто защото въпреки, че амазона прави добра отстъпка - до цената на trade paperback - тя се стопява заради парите за опаковка+доставка. Моля вече да престанеш да се заяждаш с мен. Дразниме всички във форума. Ако пък толкова държиш да си ми кажеш каквото мислиш, има РМ-и.
pulled out