Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Моите съболезнования!Skywalker wrote:днеска един приятел се удавил в мивката си...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не, опитаха се да ми земат пари за 2 мишки, ама аз не им дадох.
------------------------------
Клиентите, купили Кукла Бренда, с вибро яице и помпа, са купили още: Атмосферна лампа.
Клиентите, купили Атмосферна лампа, са купили още: Кукла Бренда, с вибро яице и помпа, Раница за туризъм и риболов.
Интересна статистика
.
Клиентите, купили Кукла Бренда, с вибро яице и помпа, са купили още: Атмосферна лампа.
Клиентите, купили Атмосферна лампа, са купили още: Кукла Бренда, с вибро яице и помпа, Раница за туризъм и риболов.
Интересна статистика

Look at the darkness...
...around me.
...around me.
3 години почти не съм карал ски. Реших, че няма повече да търпя това. Започвам този уикенд. Вече си купих нови ски, че старите не знам на какво се крепят още. Ските вървят с автомати специално за тях, днес ги взех от магазина, където ми ги монтираха. И ски обувки си купих. Яке също (вече съм в сиво, не в жълто-черно
). Всъщност си купих първо обувките, после якето и накрая ските + автоматите, но няма значение. С пичовете от магазина на Саломон сме на малко име вече. Утре отивам да си направя планинска застрах-уловка (ако следващата седмица не се обаждам, значи е влязла в употреба), а вдругиден отивам да запаля свещ за хубаво време, много сняг и къси опашки по пистите. Ако имате път към църква - запалете и вие, ще съм благодарен
Сега си търся щеките, някой да ги е виждал? 

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- BaYa
- Forsaken
Коцеееееееее, с всичките ти писания, ще ме утрепеш три пъти, от завист, до лятото!! Виж, вече съм зелена. --->>>
А щеките ти ги зърнах, ама няма да кажа къде пък!!
Но все пак ще му изпортя на Шефа, че имаш нужда от малко протекция; поне за рамена и колена.
Аз пък, днес отидох на лекар, но се оказа че той е болен!!

А щеките ти ги зърнах, ама няма да кажа къде пък!!

Аз пък, днес отидох на лекар, но се оказа че той е болен!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
На работа пристигнаха осем компютра, купени от RISK elektroniks, плюс един суперкомпютър, квот и да е тва, пак оттам. Дотук това, че е супер, се изразява в туй, че като го пуснеш и отвътре свети със синя лампичка. Фирмата, от която са купени продуктите, се казва така, щото там е риск печели, риск губи.
Дотук се оказва следното: хората решили да ни продадат компютрите с готово инсталирани виндовси хр. В сми, ние си поръчваме виндовсите, но не знаехме, че чак ще се престараят да инсталират. Оказва се, че те инсталирали квот инсталирали, но на седем от несупер компютрите активационният срок е изтекъл... Не, просто смятайте. Наложи се на всички да правим реинстал. Колежката дето изтегли късата сламка да се занимава с тях е път да си напрай сепуку. Това включва разговор с поддръжката на Майкрософт, които се държат с теб като че ли сега падаш от крушите. Тоест: "Включете компютъра от копчето... Включихте ли го? (това подсказва усмихнат и учтив младеж, чумата да го тръшне). Тръгна ли? А, тръгна? И ви иска код? Ами въведете го! И не ви ли дава сега 25-знаковия продуктов ключ? Аааааа, не ви дава! Тюх! Бребребребребре..." И така нататък. Както и да е.
Следва преинсталация и активация. Поне да не бяха се бъркали, нали... След което имаме и четири офис пакета. КОито идват без дискове. Молят ни учтиво да сложим трайъл версия и после с продуктовия ключ, дето идва в онуй, в което сме си мислели, че има диска, да го преобразуваме в нетрайъл версия. Онова отказва да си ознае ключа. Айде пак звъним на Майкрософт. Ами то тази трайъл версия дет сме я сложили може би не е пълна, ай изтеглете я от нашата страница. Теглим. Много време, щото връзката, естествено, е бавна. Инсталираме и виждаме, че по нищо не се и различава от трайъла, но то това се и очаква, то си пише, че онуй е пълен офис пакет и т.н. Айде пак звъним на онея охлюви. Ма не било възможно. Да опитаме активация по телефон. Да, ама проклетото чудо е неактивно. Е не можело да е неактивно. Ами не може, ама може. По-неактивно от туй няма как. Въй-въй-въй. Обадети са утри. И така.
А супер-дупер компютъра също беше с изтекъл виндовс, само да вметна. Ацки интересен ден.
Дотук се оказва следното: хората решили да ни продадат компютрите с готово инсталирани виндовси хр. В сми, ние си поръчваме виндовсите, но не знаехме, че чак ще се престараят да инсталират. Оказва се, че те инсталирали квот инсталирали, но на седем от несупер компютрите активационният срок е изтекъл... Не, просто смятайте. Наложи се на всички да правим реинстал. Колежката дето изтегли късата сламка да се занимава с тях е път да си напрай сепуку. Това включва разговор с поддръжката на Майкрософт, които се държат с теб като че ли сега падаш от крушите. Тоест: "Включете компютъра от копчето... Включихте ли го? (това подсказва усмихнат и учтив младеж, чумата да го тръшне). Тръгна ли? А, тръгна? И ви иска код? Ами въведете го! И не ви ли дава сега 25-знаковия продуктов ключ? Аааааа, не ви дава! Тюх! Бребребребребре..." И така нататък. Както и да е.
Следва преинсталация и активация. Поне да не бяха се бъркали, нали... След което имаме и четири офис пакета. КОито идват без дискове. Молят ни учтиво да сложим трайъл версия и после с продуктовия ключ, дето идва в онуй, в което сме си мислели, че има диска, да го преобразуваме в нетрайъл версия. Онова отказва да си ознае ключа. Айде пак звъним на Майкрософт. Ами то тази трайъл версия дет сме я сложили може би не е пълна, ай изтеглете я от нашата страница. Теглим. Много време, щото връзката, естествено, е бавна. Инсталираме и виждаме, че по нищо не се и различава от трайъла, но то това се и очаква, то си пише, че онуй е пълен офис пакет и т.н. Айде пак звъним на онея охлюви. Ма не било възможно. Да опитаме активация по телефон. Да, ама проклетото чудо е неактивно. Е не можело да е неактивно. Ами не може, ама може. По-неактивно от туй няма как. Въй-въй-въй. Обадети са утри. И така.
А супер-дупер компютъра също беше с изтекъл виндовс, само да вметна. Ацки интересен ден.
Аз пък гледах от спиракта и после в трамвая двама типа как бутат подтичвайки направо неква кола по Борис 3-ти от Лагера до Руски паметник, като със сигурност са тръгнали поне от красно село. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”