Споделете пак
Moderator: Moridin
И аз, само че май при цигарите трябва доста дълго време употреба (някъде четох една-две години... май), за да развиеш физическа зависимост. Така че трудноста доста зависи от това на коя фаза си при отказването.
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
Всъщност правилната фраза в случая е "спирам", защото началото вече е факт, а процесът ще е дълъг. Отностно разгласяването, не мисля, че е от особено значение. На няколко пъти съм опитвала да ги откажа и когато околните са ми опявали, ефектът е бил по-скоро обратен.bsb wrote:
С други думи, ifadriana да не казва само в този камерен форум, а да разгласи пред околните
И като се замисля, правилната фраза не бива да е "ще спирам", а "ще спра".
Рол, зная, че за теб е било лесно, особено като се има предвид, че никога не си пушил

VMITW!
- ninja_senso
- Scholar
Симеоне, като имаш предвид, че си взел точно седмицата, в която половината беше срив на скайп, а другата половина - празници, при които хората са извън София, не е учудващо. От друга страна и аз се дразня като с месеци не се сещат да осъществят няква връзка.
Ади, "първоянуарско обещание" си е устойчиво словосъчетание, доказало неефективност:) По-добре почни от няква рандъм дата от рода на 16 януари, ще има по-голяма успеваемост статистически:)
Аз изкарах много хубава Нова година на юг почти до границата:)
Ади, "първоянуарско обещание" си е устойчиво словосъчетание, доказало неефективност:) По-добре почни от няква рандъм дата от рода на 16 януари, ще има по-голяма успеваемост статистически:)
Аз изкарах много хубава Нова година на юг почти до границата:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
хааха, култ... Мдаа аз пък се чудя как на 1 лаптоп вместо абв.бг известно време на линка им излизаше някакво пещерно дружество независимо от браузъра и чистенето... 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God