Споделете пак
Moderator: Moridin
Те май по снимката с някъв софтуер ги вадят тия данни.
Марфе, тва в подписа ми е доказателство до ква степен съм изпаднала във фенщината си към анимето One Piece... Към тях имам и две плюшки, портфейл и няква висулка, която съм си окачила на раницата от въпросното аниме. Цъкайте яко на тия картинки, да ги направим да пораснат преди да ни е видяла Гибли и да ни накара да ги махнем! Крулти и тя има картинки за цъкане в подписа. Не сме добре, не сме...
Марфе, тва в подписа ми е доказателство до ква степен съм изпаднала във фенщината си към анимето One Piece... Към тях имам и две плюшки, портфейл и няква висулка, която съм си окачила на раницата от въпросното аниме. Цъкайте яко на тия картинки, да ги направим да пораснат преди да ни е видяла Гибли и да ни накара да ги махнем! Крулти и тя има картинки за цъкане в подписа. Не сме добре, не сме...

Яката кавайност 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Падна ми пломба и утре съм на зъболекар. От сега се насирам от страх. 

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/