shte me izvinite, che posta shte e na latinitza, ama niamam instalirana kirilitza na novia komp i ne znaia kade e diska s instalatziite
inache za class-vete... mage si e vse taka... bia si na fire i gi svaliam s 3 do 4 udara, no moia mage e mnogo nagruhan s 6 parcheta T6 + kaskata i staff-a ot Illidan... epix dosega ne sum smenila i sum 73 lvl... mage officera ni kaza, che okolo 75-76 lvl shte podmeniam epix, koeto e dobre... obache UJASNO mi lipsva trainvane za po-moshtna water/bread... ama chaaaak na 75 lvl... i portal kum Dalaran - chaaak na 74 lvl...
az slakvam s mage, shtoto levelvam paralelno i druida, koito v momenta e 72 lvl i polovina... s nego si se igrae vse taka lesno melee...
novite teritorii me kefiat, Dalaran e razkoshen, questite sa ujasno priatni, a instances v novia sviat - leki i zabavni... Alchemy i Inscription na Tais shte se vdigat bavno, shtoto gultat mnogo bilki ot novite i Leed ne smogva da gi bere.. estestveno skaniram redovno i AH... pone Leed dostigna 450 i na skinning, i na hearbalism... a Tais moje veche da pravi research na Major Glyphs... obache poslednite mi researchi i na minor, i na major glyphs sa vze za Death Knights
ta kato stana duma - napravih si i az edin DK i go vdignah samo level, no za tozi level se zabavliavah tolkova mnogo, che niamam dumi napravo... imah chuvstvoto, che e djedaika

animatziite na spellovete napravo sa brutalni! a tova, che se rajdat 55 lvl s mnogo torvi, oblecheni, che i na 4-tia quest im davat burz kon e genialno hrumvane! prosto si zapazvash funa ot igrata...
mejdu drugoto pravihme edin Nexus run s tank - DK i to 70 lvl i sum SILNO vpechatlena!! drjeshe aggroto bez problem, a Tais pravi ujasno mnogo dmg i beshe veche 72 lvl...
niama poveche da vi mucha s latinitzata

obeshtavam da si kacha kirilitza oshte tazi vecher
EDIT: zabravih neshto... moje li niakoi da mi kaje kakuv e hit-cap-a na feral druida? ne mi se rovi po forumi i zatova chakam na gotovo

predvaritelno blagodaria
i da dopulnia... izbiagahme ot Neptulon predi 2 dena, kato izpolzvahme free migratziata kum Shattered Halls... ama mi se naloji da si preimenuvam vsite momi

predi tova obache, izpolzvah, che imam 70-tka na Neptulon i im ostavih edin Death Knight