За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 17, 2008 11:36 am

Моржовете са яки гъцести твари :)
Spoiler: show
Image
Фиорда за ся ме кефи повече като дизайн, ма xp-то и гиъра си валят :) баси първия куест попаднал за убий 6 слаби моба за 2 мин дава стафец дет бие скъпичкия ми епик до са :mrgreen: Ма неам време много уви тия дни за игра че работа ;( А трее връщам 3к заем.

В коя територия най-сетне ще може се лети там?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Nov 17, 2008 12:00 pm

След боя по главите на блъделфите в Недърсторм, Лунел вече официално стана северняк. Това, че още на 66 левъл имаше пълна торба с уши (с които май се взема репутация някаква) е друг въпрос - пазя си ги и ще ги дам, като ми ги поискат. Важното е, че мойто вещерче вече е 69 ниво и при това дерзае за 70-ка.

Обаче, заявих вече няколко пъти и пак отговорно ще го кажа - локът е прасе! Свин! Отиде Лунел, 66 ниво, с жалните си прашки и екипировка от първите земи на Аутленд и започва да бие групи от 69-71 ниво, все едно им е "набор". Дори няма достатъчно спелпауър по себе си, да не говорим, че и чичото с брадвата не успява да й държи агро, та си яде пердах по голия задник и въпреки това оцелява. Гътна се само веднъж, и то щото не се сети бързо да мине в демонична форма. А след това вече си беше истински бой - аз почти цял левъл не го усетих как мина в бой по мобове.

И другата новина - Ланис вчера въздъхна от отегчение, хапна една манджа за тъга, депресира се и мина шадоу за пръв път в кариерата си. Няма такъв цирка. Шадоу прийст в хийлинг Т6 сет, с хийлинг мейса от Илидан, с все хийлинг енчанта на него и също така известния хийлинг скиптър в другата ръка - върви и гази. Да живее преминаването към обединен спелпауър. Като сложа и новата версия на inner fire, момичето има общо над 1450 спелпауър. Вярно, че няма пукната точка хит, но пък взе шадоу фокуса, пък и мобовете не са толкова големи, та засега пропуск няма. Близард просто са ударили един силен бъф шут на шадоу прийстовете и са ги изстреляли напред с дпс-то. Помня на Карея колко време точеше с майндфлея. С въведената възможност за крит, мобът пада, за отрицателно време. Чак да му стане неудобно на човек. Вчера все едно си играех с два лока.

Става като в самото начало - 3 героя и пак ще се чудя кой точно ме влече да играя.. да не говорим, че и Раса не е чак толкова далече... :roll: Толкова много възможности, че чак не ми се играе.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 17, 2008 5:13 pm

Бе друида за ся не е голяма промяна ферала ма с левъла ше видим, просто на 80 се връщам в аухиндон и си изтарашвам еднолично репутацията с лоуер сити за алхимията дет ми трее и black morah.

флайт формата епичната от трейнър за 8-9г също е за почерпка ;)

ма с времето дет мога да играя ше е месеци до 80ка само с друида, ма нема лошо интересни за са новите земи.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Nov 19, 2008 1:51 am

Я кажете как са вашите класове, защото аз с Death Knight-а се размазвам от кеф. Невероятна е играта с него!

Торгос - соло
Тарантулата - соло
Големия червей - соло при положение че дойдоха още два адд-а
Дракона в терокар - соло
Ring of blood - направихме го 4DK + друид за по-малко от 10 минути.

Утре ще тествам Tusker сам ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Nov 19, 2008 9:30 am

shte me izvinite, che posta shte e na latinitza, ama niamam instalirana kirilitza na novia komp i ne znaia kade e diska s instalatziite :?

inache za class-vete... mage si e vse taka... bia si na fire i gi svaliam s 3 do 4 udara, no moia mage e mnogo nagruhan s 6 parcheta T6 + kaskata i staff-a ot Illidan... epix dosega ne sum smenila i sum 73 lvl... mage officera ni kaza, che okolo 75-76 lvl shte podmeniam epix, koeto e dobre... obache UJASNO mi lipsva trainvane za po-moshtna water/bread... ama chaaaak na 75 lvl... i portal kum Dalaran - chaaak na 74 lvl...
az slakvam s mage, shtoto levelvam paralelno i druida, koito v momenta e 72 lvl i polovina... s nego si se igrae vse taka lesno melee...

novite teritorii me kefiat, Dalaran e razkoshen, questite sa ujasno priatni, a instances v novia sviat - leki i zabavni... Alchemy i Inscription na Tais shte se vdigat bavno, shtoto gultat mnogo bilki ot novite i Leed ne smogva da gi bere.. estestveno skaniram redovno i AH... pone Leed dostigna 450 i na skinning, i na hearbalism... a Tais moje veche da pravi research na Major Glyphs... obache poslednite mi researchi i na minor, i na major glyphs sa vze za Death Knights ;)

ta kato stana duma - napravih si i az edin DK i go vdignah samo level, no za tozi level se zabavliavah tolkova mnogo, che niamam dumi napravo... imah chuvstvoto, che e djedaika :D animatziite na spellovete napravo sa brutalni! a tova, che se rajdat 55 lvl s mnogo torvi, oblecheni, che i na 4-tia quest im davat burz kon e genialno hrumvane! prosto si zapazvash funa ot igrata...

mejdu drugoto pravihme edin Nexus run s tank - DK i to 70 lvl i sum SILNO vpechatlena!! drjeshe aggroto bez problem, a Tais pravi ujasno mnogo dmg i beshe veche 72 lvl...
niama poveche da vi mucha s latinitzata ;) obeshtavam da si kacha kirilitza oshte tazi vecher ;)

EDIT: zabravih neshto... moje li niakoi da mi kaje kakuv e hit-cap-a na feral druida? ne mi se rovi po forumi i zatova chakam na gotovo :oops: predvaritelno blagodaria :D

i da dopulnia... izbiagahme ot Neptulon predi 2 dena, kato izpolzvahme free migratziata kum Shattered Halls... ama mi se naloji da si preimenuvam vsite momi :evil: predi tova obache, izpolzvah, che imam 70-tka na Neptulon i im ostavih edin Death Knight :twisted:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 19, 2008 10:07 am

Един много тъп въпрос- колко гигабайта е целия WOW със все експанжъни и пачове?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 19, 2008 11:13 am

11gb почти при мене, без адони, ма те и без тва са малки. е и 200мб шотове :mrgreen: под 10 не пада, пък освен тях си иска и место за работа някакво, иначе може спокойно да се копира от диск на диск папката и да си бачка, като се пусне екзето от новата папка си наглася пътищата и пачовете да отиват там автоматично... без ядове в повечето случаи.

хех, за само 71ца и малко гиърец кат за две вечери игране са ;) ма си сложих заветната 1 точка дет не ми стигаше за ферал билда за омен-а :) Разкошни са новите територии ма още ми е твърде голямо меле за да е забавно куестенето.

Ше пробвам един DК довечера ;)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Nov 19, 2008 6:20 pm

The Dragon wrote:Я кажете как са вашите класове, защото аз с Death Knight-а се размазвам от кеф.
И аз така 8-) Ако трябва да съм по-точен - размазвам ги с кеф :lol: :lol: Имам вече по мои сметки около 23 или 24 убити ДК (щото се случи едно меле като ме нападнаха трима и не разбрах дали ги убих всичките или един избяга). В началото беше сладко - напалил съм си огън в ЕПЛ, на скарата - кебабчета, от ВЕФ-а се носи тиха сръбска музика, а от долината излизат ДК след ДК... като панички ги отсрелвах. По едно време ми доскуча и си тръгнах... кой знае защо 5 секунди по-късно 4 разгневени ордски 70-тки дотърчаха да ми тъпчат огъня :lol: :lol:
След това падна забава в Бадландс, аз уж бях за билки, ама хвърлях едно око на пътя към портала... повечето го стигнаха... с корпс рън :lol: :lol: :lol:

Последно в Силитиус се криеха няколко и се правеха на буболечки, ама къде ти ще избягат от справедивото възмездие - като са ДК, да мрат!!! Така де, нали това им е клас специфично :lol: :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 20, 2008 11:16 am

Мня вчера ми беше ден за Guildwars малко :). То къде неам време... :oops: Ма си цъкам куестчета де лека полека, тундрата я почистих... са фиорда, който е доста яко направен като дизайн. Иначе маге (фрост) и ферал друид разцъквам, за са само с друида ма заради теълъринга (килимче килимче килимче) ше дигам и магето там скоро :mrgreen: Малко по-бавно си се разхождам там, че не ми се бута в мелето са, неприятни емоции се създават.

Ма трее праим парици, че заеми заеми :) Ма елитния гарван си е убер кеф са и то от трейнъра на 71 :mrgreen:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Nov 24, 2008 11:03 am

Пък мен стандартно ме убиват - няма значение с какъв билд съм - дисциплина, холи или шадоу - Ланис все е умряла, щом я нападнат. Има един лок, който по някаква причина ме е набелязал още от Шатрат, където се забавляваше да ме напада с емотикони в банката на Алдорите. Наскоро ме хвана насред Гризли хилс и ме пердаши, колкото му душа искаше. То аз не, че се крих - мен като ме бият, аз се съживявам и нападам, колкото да заявя, че не е ме е страх - то дали на пълен живот ще ги нападна или не, накрая все съм си умряла.
Та така - вече и рицарите ме пердашат. Един ме нападна някъде из Фьорда - в една кръчмица на едно островче.. толкова бях шокирана, мислех си, че без да иска ме е ударил, щото се дръпна назад. Ама после ме заудря пак и докато се усетя, бях умряла. И тогава се събраха няколко рицарчета и настана меле с наши хора. Много е подло това умение на Рицаря, с което те пренася при него. Едно от първите, дето има (нали и аз направих един, та съм го пробвала). Ами като са няколко рицаря, общо взето си те подхвърлят като топка - нямаш шанс да се усетиш къде си - тъкмо си набелязал един за таргет, и вече си запратен при друг - доста е подло:).

Изобщо ... лоши хора... навсякъде насилие... На човек му става самотно... и търси приятели... така се научих да правя една манджа, която те снабдява с другарче... за три минути. Но пък остават незабравими спомени:)
Image
Имаше и едно зайче в групата... т.е. щеше да е в групата, ама се оказа, че е ми е в меле-рейндж, когато го избрах да му дам манджата... :cry:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 24, 2008 11:24 am

Бореан тундрата е велика :) Можеш ли да убиваш малките мамутчета в капаните? Не се бях сетил да проверя досега :) Ако можеш - знам какво ще правя тази вечер ...

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Nov 24, 2008 11:56 am

можеш да убиваш малки тюленчета в Фиорда, мамутчета май не.
а и можеш да отвличаш малки вълчета за дейли куест към Моржовете :D

3ти ден съм без интернет....направо полудявам. Вместо да стана 80ка, аз двата почивни дни се подмотвах : :D Поне прочетох 2 книжки за Влад Талтош - се е кяр...ма все пак, нервно някак.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 24, 2008 1:41 pm

Трябва ми адон който да показва коит итеми в инвентара са куестови - а не да ровя като невидял за розовото флъфи дилдо оф убер анал дестръкшън, когато ми потрябва в онова село в Ланкър.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Nov 24, 2008 1:49 pm

неам идея, принципно не ползвам адд-они и ги смятам за ненужни. един вид чийтване, баси.
Само дедли бос мод и декърсив - и то за да са спокойни райд лидерите на гилда и да ме взимат в групата, и много много не ги гледам. Старая се само да са активни докато райдвам.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 24, 2008 7:36 pm

Не се сещам за такъв адон. Иначе куестовете около Witergarde с карането на танкчето, грифона за спасяване на изпаднали в беда девици и оръдието в криптата пълнят душата. :twisted:

До са не са ме нападали мене в новите земи :mrgreen: Нямам идея защо, вероятно щото тълпата вече е минала и набира към 80ки, а аз кротко си проулвам из района. Парите са по-малко ся като дава и xp :( Но пък Quel'danas го омитам за 40 минути, щото бомбенето е бавно, и тъпите наги не дропят ключовете.
Иначе 73ка ся и убиташки пак скилове с изключение на 1 за ферала дет му се кефя. :(

малко шотчета ;)
http://www.admedicine-bg.com/wow/9