Споделете пак
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
е добре де, като търсите нещо в гугъл и ви излязат десет обещаващи опции, не им ли удряте десет десни бутона за нов таб вместо да ги четете + (евентуално да браузвате от тях още насетне) + обратно в гугъл сърча + следващата и така до безкрай.... за какво са измислени табовете все пак!
This is it. Ground zero.
Ми аз явно знам кви думи да задам и намирам до 4-5 резултата 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Деанам... Отварям един таб с първия, установявам, че не става, затварям го и минавам на следващия. И т.н.Moridin wrote:е добре де, като търсите нещо в гугъл и ви излязат десет обещаващи опции, не им ли удряте десет десни бутона за нов таб вместо да ги четете + (евентуално да браузвате от тях още насетне) + обратно в гугъл сърча + следващата и така до безкрай.... за какво са измислени табовете все пак!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Не ги четеш едновременно и 10-те нали ;р Щом върши работа адона действайте
. За кво ми е да отварям php ;p

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- beliefcontrol
- Paragon
Мне... цъкам scroll wheel-a, десният бутон е за аматьори!Moridin wrote:търсите нещо в гугъл и ви излязат десет обещаващи опции, не им ли удряте десет десни бутона за нов таб

А повече от 4-5 таб-а никога не ми се е налагало да ползвам.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
И аз съм от тия, които не падат под 50 броя табове (често в 5-6 отделни прозореца, когато ги подреждам по допълнителни критерии). Ще трябва да се тества тоя add-on, че нещо компът на 4-5-тия ден вече се мъчи и иска рестарт.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
На вас не ви трябва плъгин, а направо на втори монитор да екстендвате браузъра бре 

- Moridin
- Global Moderator
Да бе, и аз средния имах предвид ;Р
ТОЧНО едновременно ги чета ;Р при това по средата се разсейвам, отварям едно табче шадоуденс, там някой ютюб, харесва ми изпълнителя, нащраквам три-четири други негови песни в табове, пускам една да свири, отварям фейсбук, нов таб за всеки релевантен ивент от стената, за да си го разгледам на спокойствие, по средата на някой албум със снимки ми дотяга, връщам обратно на гугъл сърча, замислям се за втората световна пак, отварям някоя уикипедия, щрак тринайсетина таба за ленин и революцията и някои малко известни досега ми личности, решавам че все пак трябва работа да се върши, отварям пак табовете от гугъла, зачитам първия, има линкове към два три туториала за това, кеото ми трябва, отварям ги да ги разцъкам малко по-късно,....
мислех, че с всички е така
ТОЧНО едновременно ги чета ;Р при това по средата се разсейвам, отварям едно табче шадоуденс, там някой ютюб, харесва ми изпълнителя, нащраквам три-четири други негови песни в табове, пускам една да свири, отварям фейсбук, нов таб за всеки релевантен ивент от стената, за да си го разгледам на спокойствие, по средата на някой албум със снимки ми дотяга, връщам обратно на гугъл сърча, замислям се за втората световна пак, отварям някоя уикипедия, щрак тринайсетина таба за ленин и революцията и някои малко известни досега ми личности, решавам че все пак трябва работа да се върши, отварям пак табовете от гугъла, зачитам първия, има линкове към два три туториала за това, кеото ми трябва, отварям ги да ги разцъкам малко по-късно,....
мислех, че с всички е така

This is it. Ground zero.
Какви десни, какви средни бутони (т.е. колелца) - откак открих управлението с жестове преди години, много му се радвам и не си го давам. Вярно, че използвам точно три жеста и половина, но и те ми стигат, за да ми е некомфортно, когато ги няма.
Макар че току-що пробвах какво се случва при натискане на колелцето. Табът се отваря на заден план, значи може да взема на въоръжение и този метод. Всъщност и за това си има жест, ама ми се струва не много удобен. Ще видим кое от двете ще надделее :)
Макар че току-що пробвах какво се случва при натискане на колелцето. Табът се отваря на заден план, значи може да взема на въоръжение и този метод. Всъщност и за това си има жест, ама ми се струва не много удобен. Ще видим кое от двете ще надделее :)