Malazan Book of the Fallen
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
В отзивите за "Дом на вериги" Demandred пише:
"Когато пуснах първия коментар, след края на откъса от "House of chance" имаше сложено и началото ан съвсем друга книга, обаче скоро бешеш поправена грешката."
Господа, критиката винаги е добре дошла, но моля ви, бъдете малко по-прецизни в изказванията от това, което се критикува.
"Когато пуснах първия коментар, след края на откъса от "House of chance" имаше сложено и началото ан съвсем друга книга, обаче скоро бешеш поправена грешката."
Господа, критиката винаги е добре дошла, но моля ви, бъдете малко по-прецизни в изказванията от това, което се критикува.

Е, хайде да не издребняваме, Interpreter, човекът явно е бързал, като го е писал. Мисля, че добре знаеш как се допускат грешки при подобни обстоятелства.Interpreter wrote:В отзивите за "Дом на вериги" Demandred пише:

- Interpreter
- Forsaken
Еми, впечатления - кофти засега, защото само съм я прегледала. Оф, няма да има отърване от "Гуглата" и "Дъх на Гуглата".
В 1-ва книга пак се търпеше, във 2-ра все някак го преглътнах, в 3-та започна много да ме дразни, в 4-та вече много ще ми дойде. И този човек така и не се научи, че "вкочани" и "килна (килнат)" имат синоними. За 5-та книга вече ще взема да посетя amazon.co.uk и ще сложа край на мъките си. 

pulled out
- Lubimetz13
- Mistborn
Всъщност, Midnight Tides би трябвало да я има в Orange центъра(откъдето си я взех аз) или в някоя от книжарниците на "Пингвините"(тъй като тази верига е обвързана с книжната секция на Оринджа, ако не се лъжа). За Magic Worlds на Славейков не знам, но може да провериш и там, преди да предприемеш по-решителни мерки. Корицата на книгата е розово-лилаво-синя и за нищо на света не се наемам да я описвам по-подробно, защото само споменът за нея е болезнен. Ще я познаеш по големия надпис в златно и бяло. Освен положителната липса на гугли(не че ще прочетеш много за Хууд в петата книга, освен в псувните, пускани от време на време от кликата на Айрън Барс) и "ъ"-та, това, с което оригиналната версия на Bantam превъзхожда вероятния превод, е и прологът на The Bonehunters, приложен в края на книгата(от друга страна, можеш да го прочетеш и във форумите на www.malazanempire.com). Доколкото си спомням, на българския пазар книгата направо се самопредлага за смешната цена от седемнайсет лева.
Не, наистина, понякога си мисля, че обществото просто не заслужава щедростта и добротата, с които му помагам...
Не, наистина, понякога си мисля, че обществото просто не заслужава щедростта и добротата, с които му помагам...
- Lubimetz13
- Mistborn