WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Mar 02, 2008 10:19 pm

хехе :) 40ти и маунт до няколко часа :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Mar 05, 2008 10:32 am

Как друид бие вещер

или

Житие и страдания суицидного вещера

Може да се каже, че отговорът на първия въпрос се съдържа в следващото го заглавие. А пък особено лесно се бие глупав вещер.

Знаменателната случка имаше за своя сцена жужащите територии на Силитус. Асая, ведра и добронамерена друидка 57 ниво, в плен на миролюбивото си настроение, подплатено от натрупаните 40-ина точки умение в риболовство и не по-скромните си постижения в кухнята (както и 2-3 чаши хубаво червено вино), бродеше сред паяци, скорпиони и прочее земна гад, за да събира мръвчици за друидите от Кръга на Сенарион. Знаете как е в Силитус - вид твърде адски за земята, и твърде приветлив за Ада. Човек би си помислил, че всяка уважаваща себе си твар би страняла от такова място. То си е територия на друиди, които така или иначе търсят баланса и съвършенството навсякъде в природата. Но при все това, тъкмо когато вземаше месцето на последната змия, дългите деликатни уши на Асая потрепнаха, доловили сред мрачното жужене на инсектите злокобния вопъл на безброй затрити души. Извърна тя грациозно глава и видя недалече недоумрял вещер, подкрепян от синия си бродник, да тегли душицата на някаква гадинка. Трепнаха недоволно дебелите сребърни вежди на друидката, но при все това тя взе разумното решение да не дразни вещера и да се изнася, както всяка уважаваща себе си котка - скорострелно.

Уви, мирът не влизаше в тазвечершната програма на вещера. В ума си вероятно е виждал леопардова кожа, просната в ковчега му в Ъндърсити. И така мечтите станаха намерение, а намерението придоби формата на зелено гюле, което трясна бързо отдалечаващия се леопард по главата и го принуди да оплете лапи. И тогава се видя, че глуповото арогантно същество е тръгнало да се бие с едва от половин живот и горе-долу толкова мана (явно в сметките му вещер 57 ниво е равен на поне два друида от същ ранг). Асая имаше време да призове лунните сили да стоварят гнева си върху глупавата глава на врага, преди последният да я запрати на кратка разходка и размишления върху цената на прогресивно намаляващия й живот. Щом достигна до прозрение и безцелното й мотаене привърши, Асая помоли учтиво Луната да тресне отново изчадието по главата и му запрати рояк буболечки, в случай че жуженето в Силитус му е малко. Онзи се усети, че нещата вече не вървят на добре и запрати воида си във воида, където му е мястото, сдобивайки се с блестящ щит.

Ех, знаем го ние този щит (спасявал е живота на Лунел не веднъж). Асая се върна към старата коткешка стратегия и се стрелна надалече, за да очисти от себе си проклятия и да качи малко животец, след което се метна обратно, към врага и почна да бие щита, докато поддаде. Горкото вещерче си нямаше мана, а и животецът му мъничко и вместо да рискува, търти да бяга. Как се бяга от друид? Ми не се бяга. Пуснах го да набере малко преднина (както би направила една уважаваща себе си котка), след което се стрелнах след него. Последното нещо, което глупакът видя, бе пръстът на луната (няма да уточнявам кой), който го размаза на пътя като хлебарка и премахна значимата представка "un" от статуса му.

Не може да се каже, че го победих. Просто си умря от глупост. :roll: :twisted:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Mar 05, 2008 10:49 am

уорлок който не е ползвал фиър срещу друид?!?!?! Тоя как въобще се е домъкнал до 57 лвл?!?...
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 05, 2008 11:02 am

Мдам аз пък нещо не успявам се ступам тия дни с орда - или ме смилат 70-тки най-просташки или тия дет са ми около левъла ми махат добронамерено и понеже тъпито огрета са твърде много за 1 си джиткаме като избягваме аое-та. УБЕР тъпо е като няма някой познат да поджиткате на сходен левъл партия ;(. Поне открих как да дигна хелта на някой от ордата без да си хаби лебеца. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 05, 2008 11:08 am

Dzvero wrote:уорлок който не е ползвал фиър срещу друид?!?!?! Тоя как въобще се е домъкнал до 57 лвл?!?...
Грайнд сигурно. А онзи ден едно маге в STV реши да ме нападне както си биех горили! Набързо разбра защо не се напада shadowpriest който тамън си е взел шадоформата и е четен левъл с един повече от магето. В момента имам към 40 хонор и то като играя миролюбиво ;)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 05, 2008 11:12 am

Друго си е да те четкат след некой по-як куестец ;)
Spoiler: show
Image

Слонеца рулз ;)
Spoiler: show
Image

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Mar 05, 2008 11:19 am

Асая имаше време да призове лунните сили да стоварят гнева си върху глупавата глава на врага, преди последният да я запрати на кратка разходка и размишления върху цената на прогресивно намаляващия й живот.
Използвал е фиър :D Чудно ми е обаче що не е пратил войдуолкъра срещу нея :P

П.С. Бла слон, същата гадост като пуйките на блъд елфите. Пантерите на нощните елфи не те ли кефят, че избра слон?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Mar 05, 2008 11:33 am

Ами аз си го казах - беше глупав. Аз изобщо не съм добър ПвП-ец и пак с моя лок вероятно щях да се справя по-добре с балансов друид. На първо място нямаше да тръгна да нападам с недостатъчно живот и мана. Иначе първото, с което ме тресна, беше death coil, а после фиър. Като аз успях да ударя веднъж в промеждутъка. Честно казано, не съм сигурна дали трансформацията не прекъсва фиър. Т.е. не се сетила умишлено да пробвам, но ми се стори, че кратичко припках наоколо. Освен това и двата ми moonfire-а критнаха (обичам я тая птича форма). Изобщо не съм си губила време за каст. Животът му намаля много бързо и реши да се спасява с балончето от воида, та нямаше как да го праща по мен. Но след това защо вече не използва дрейн лайф, не мога да ви кажа... или пък мога... аз се изстрелях много бързо след още един moonfire да се лекувам на свой ред. А това, че умникът си нямаше ни бандажи, ни поушън (или пък акъл, за да се сети да ги ползва) си е друг въпрос.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 05, 2008 12:29 pm

The dark side of the druids!

http://www.wowwiki.com/RAWRbomb

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Mar 05, 2008 12:34 pm

ето ви малко Вов-събития и от мен :)

И аз снощи доста се позабавлявах :) тръгнахме да рейдваме и като по чудо събрахме почти пълен рейд... след кратко изчакване на един от уориърите ни, който демонстрира непоносимо лоша връзка (пак Найтивъл, Ланис) набавиха танк от EoF (гилдия на Зенедар, която отдавна не прави Магтеридон) със скромните 20 к животец, раздадоха се групите, отговорни за натискане на кубчетата в правилния момент и се втурнахме в битка... аз имах мързеливата задача само да правя дпс – взеха си поука от последната ми среща с Маги, когато бях с червена връзка и играта преговаряше с мен по няколко секунди, преди да ми даде да кастна или да опитам да банишна с кубче говедото... битката протече като по учебник и пустия дракон взе че падна от първия опит... е, аз дочаках края му в летален вид, щото ме уан-шотна за 74 008 дмж, когато гадинката бе на 5% от собствения си животец :)

Раздаде се луута, уви само 1 айтем бе пожелан, а останалите се шарднаха и се отправихме към блатата на Зангармарш да половим риба... ръководството реши, че първо ще навестим Лъркъра... речено-сторено... до него стигнахме с лек инцидент, когато заради една трудно забележима дупка в платформата, по която се движехме, половината рейд изпонапада в негостоприемните води на големия рибок и съответно се наложи да ги чакаме да дотърчат до инстанса, за да се посъживят и да ги съмъннем... събрахме се най-сетне, Анди (Рейд лидера, че и Гилд мастъра, на всичко отгоре и Мейн танка) раздаде задачите и хвърлихме въдица във вирчето на боса... идея нямам какво се обърка, май нещо мейн хилъра ни се замота, защото се чу само едно “умрете бързо, щото аз вече съм мъртъв”... е, подчинихме се, де ще ходим... на втория опит вече проблем нямаше и Лъркъра опъна опашка... отново шардване на нелоши айтъми + склоняване на шадоу-прийст да вземе хилърски тринкет, че да не стане и той зян... а Анди вида, “ами да идем да видим Хидроса дали ни очаква”... чакаше ни...

Дадоха се нареждания естествено, първия танк понасъбра ярост и хукна към боса, а рейд лидера вика “now burn all your CDs”.... Е, послушах го и следващото дето чух бяха дивите викове на Анди във Вентрило “Tais, watch your threat!!!!”... бах! С периферното зрение гледа Танче, че здраво червенее на топ-а на Омена, а боса я връхлита със страшна сила... съвсем машинално влизам в Айс блок, а онзи тръгна да опустошава народа, дето Близард не е дарил с такава благинка за оцеляване.. миг след това кенсълнах блока, блинк по посока на асансьора за изхода и моментално минаване в Инвисибилити, преди нещо да ме перне... ама пътя далече... а онези ми адове и боса буквално ни настигаха – остатъците от рейда и моя милост в частност... пък и пустия бос не се резетва лесно! стигам асансьора, ама него го няма :( скачам в бездната и като никога намирам веднага де този път съм турила Slow Fall-a… слава Богу, на пустите водни елементали не им е разрешено да ползват асансьори и след секунда-две излезнахме от комбат... Таис – виновника за уайпа, и неколцината оцелели..

Е, не ми се караха много, щото си имах удобно оправдание – паладините бяха пропуснали да блеснат магетата със Салвейшън, а пустия файър много пари на босовете и генерира аггро като луд.. :) та не ми се караха никак :)

Тъкмо кротко се събирахме и пълнехме маница за бъфове преди следващия опит, когато един от шадоу прийстовете вметна “бтв, моя аддон ми казва, че има 40 сек. до ресуамп-а”... за малко да се задавим с водицата... народа вкупом хуква към първата платформа до асансьора.. изнизахме се ние, ама нищо не се случваше... някой изкоментира “абее, май е фалшива тревога”, и в този момент пред очите ни се материализираха първите наги и скатчета... е, наложи се пак да разчистваме траша до боса..
На следващия опит вече всичко си бе както трябва и си го пречукахме Хидроса, както му се полагаше...
После разпуснаха рейда, че народа бе уморен.. да видим днес какво ни чака, че всичко се резетва...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Mar 05, 2008 1:45 pm

Абе кога се очаква следващия пач, чувам разни слухове, че щели да буустнат шамана, както и щяло да има некви алхимически камъни. Някаква идея?

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 05, 2008 3:59 pm

Това боли!
Watches mage cast feather fall and run off LM cliff, jumps behind him and spellsteals.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Mar 05, 2008 5:41 pm

ето ги алхимическите камъни:

http://static.mmo-champion.com/mmoc/ima ... stones.jpg

нови епик-джемове:

http://static.mmo-champion.com/mmoc/ima ... icgems.jpg

нов енчант за наметало:

http://static.mmo-champion.com/mmoc/ima ... lweave.jpg
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 05, 2008 7:41 pm

Delegat wrote:
П.С. Бла слон, същата гадост като пуйките на блъд елфите. Пантерите на нощните елфи не те ли кефят, че избра слон?
Ми тва ми се полага само на Драенейката още бая левъли май :(( Иначе котката е пъти по-яка :cry: Да не би да мога друг вид на 41ви левъл верно?

Виж най-много искам летящ ;)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 06, 2008 10:15 am

Можеш и друг маунт да си вземеш, ако имаш екзалтед статус с някоя друга фракция от Алианса. Един приятел с блъд елф беше решил да трупа репутация към Огримар, за да земе вълк, стана реверед, ама вчера изведнъж реши, че костните коне на ъндедите по му харесват и сега ще почва към Ъндърсити да трупа репутация. Луд човек :lol: А пуйките на блъд елфите са толкова грозни, колкото слоновете на драенеите :P