ето ви малко Вов-събития и от мен
И аз снощи доста се позабавлявах

тръгнахме да рейдваме и като по чудо събрахме почти пълен рейд... след кратко изчакване на един от уориърите ни, който демонстрира непоносимо лоша връзка (пак Найтивъл, Ланис) набавиха танк от EoF (гилдия на Зенедар, която отдавна не прави Магтеридон) със скромните 20 к животец, раздадоха се групите, отговорни за натискане на кубчетата в правилния момент и се втурнахме в битка... аз имах мързеливата задача само да правя дпс – взеха си поука от последната ми среща с Маги, когато бях с червена връзка и играта преговаряше с мен по няколко секунди, преди да ми даде да кастна или да опитам да банишна с кубче говедото... битката протече като по учебник и пустия дракон взе че падна от първия опит... е, аз дочаках края му в летален вид, щото ме уан-шотна за 74 008 дмж, когато гадинката бе на 5% от собствения си животец
Раздаде се луута, уви само 1 айтем бе пожелан, а останалите се шарднаха и се отправихме към блатата на Зангармарш да половим риба... ръководството реши, че първо ще навестим Лъркъра... речено-сторено... до него стигнахме с лек инцидент, когато заради една трудно забележима дупка в платформата, по която се движехме, половината рейд изпонапада в негостоприемните води на големия рибок и съответно се наложи да ги чакаме да дотърчат до инстанса, за да се посъживят и да ги съмъннем... събрахме се най-сетне, Анди (Рейд лидера, че и Гилд мастъра, на всичко отгоре и Мейн танка) раздаде задачите и хвърлихме въдица във вирчето на боса... идея нямам какво се обърка, май нещо мейн хилъра ни се замота, защото се чу само едно “умрете бързо, щото аз вече съм мъртъв”... е, подчинихме се, де ще ходим... на втория опит вече проблем нямаше и Лъркъра опъна опашка... отново шардване на нелоши айтъми + склоняване на шадоу-прийст да вземе хилърски тринкет, че да не стане и той зян... а Анди вида, “ами да идем да видим Хидроса дали ни очаква”... чакаше ни...
Дадоха се нареждания естествено, първия танк понасъбра ярост и хукна към боса, а рейд лидера вика “now burn all your CDs”.... Е, послушах го и следващото дето чух бяха дивите викове на Анди във Вентрило “Tais, watch your threat!!!!”... бах! С периферното зрение гледа Танче, че здраво червенее на топ-а на Омена, а боса я връхлита със страшна сила... съвсем машинално влизам в Айс блок, а онзи тръгна да опустошава народа, дето Близард не е дарил с такава благинка за оцеляване.. миг след това кенсълнах блока, блинк по посока на асансьора за изхода и моментално минаване в Инвисибилити, преди нещо да ме перне... ама пътя далече... а онези ми адове и боса буквално ни настигаха – остатъците от рейда и моя милост в частност... пък и пустия бос не се резетва лесно! стигам асансьора, ама него го няма

скачам в бездната и като никога намирам веднага де този път съм турила Slow Fall-a… слава Богу, на пустите водни елементали не им е разрешено да ползват асансьори и след секунда-две излезнахме от комбат... Таис – виновника за уайпа, и неколцината оцелели..
Е, не ми се караха много, щото си имах удобно оправдание – паладините бяха пропуснали да блеснат магетата със Салвейшън, а пустия файър много пари на босовете и генерира аггро като луд..

та не ми се караха никак
Тъкмо кротко се събирахме и пълнехме маница за бъфове преди следващия опит, когато един от шадоу прийстовете вметна “бтв, моя аддон ми казва, че има 40 сек. до ресуамп-а”... за малко да се задавим с водицата... народа вкупом хуква към първата платформа до асансьора.. изнизахме се ние, ама нищо не се случваше... някой изкоментира “абее, май е фалшива тревога”, и в този момент пред очите ни се материализираха първите наги и скатчета... е, наложи се пак да разчистваме траша до боса..
На следващия опит вече всичко си бе както трябва и си го пречукахме Хидроса, както му се полагаше...
После разпуснаха рейда, че народа бе уморен.. да видим днес какво ни чака, че всичко се резетва...