Аре да се орг. с Мор-а и да ходим Арената некоя тез вечери?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
12:10, 13:20, 14:30, 15:40,16:50, 18:00, 19:10, 20:20, 21:30, 22:40
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не, не е единственият! Аз съм с него, и скоро поне 300 спартанци ще се присъединята, крешяйки - ХАХАХАХАХАХАХАХА!!! Всеки път когато чуят името на Беоулф. И въргагаляйки се от смях по земята!shayhiri wrote: Минувач, не се излагай. Виждаш, че си единственият на форума с демонстративна контра на Беоулф. Повечето хора вече го видяха, останалите - ще. На всичкото отгоре е абсолютно безсмислено за човек, който толкова хареса Праха, да не иска да види следващата, още по-сериозна заявка за разказваческо майсторство на Геймън.
Горното имах предвид, щото Бая си едитнала поста м/увременно.BaYa wrote:Но, да знаеш, че е от най-добрите комични рисувани филми които съм гледала напоследък!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest