Уичъра обаче изглежда по-готино от нашия.

Moderator: Moridin
Това е игрално кино. Не е като просто да си нарисуваш двуметров+ мъжага албинос с перфектните пропорции и движения и четвърттонов "меч". Вещерът на Сапковски, колкото и впечатляващ да е на хартия, в киновариантът си едва ли обуславя каквито и да било сравнения.Roland wrote:Хехе, липсват му няколко вселени колоритност, за да е Сефирот.
Prince Nuada. А това е актьорът, поп-певец? http://imdb.com/name/nm0331577/Алекс Султанов wrote:Абе направо ще взема да проверя как се води тоя от Хелбой и готово.
Гадът от втория Блейд всъщностPrince Nuada. А това е актьорът, поп-певец? http://imdb.com/name/nm0331577/
Вместо да отвърна лежерно "разбира се, разбира се, анимето е сред най-разнообразните визуално сегменти на филмовия пазар", ще замълча умислено и съвсем сериозно ще допусна, че е точно както ти казваш.Amelia wrote:Е, требеше да кажеш, че статистиката ти почива на ЦЕЛИ ДВЕ анимета (РГ Веда и ФФ). Тогава нямаше да споря. Не си ти виновен, че представителната ти извадка смърди.
Или не, точно ти си виновен.
Мерси в аванс. Само да поясня, че това в цитата ми щеше да е тежък сарказъм, ако го бях казал действително - но аз не го.Amelia wrote:Добре. Щом си "съвсем сериозен" да знаеш, че съм насреща с преоръки, които да те убедят във верността на тези думи.Алекс Султанов wrote:анимето е сред най-разнообразните визуално сегменти на филмовия пазар
А какво точно казваш действително? (И толкова ли е трудно да го кажеш направо?) Че анимето не е разнообразно, че не знаеш дали е разнообразно, но се съмняваш, че не знаеш дали е разнообразно, но вярваш на Амелия, не казваш нищо?Мерси в аванс. Само да поясня, че това в цитата ми щеше да е тежък сарказъм, ако го бях казал действително - но аз не го.
Ми ако не беше тоя "сурогат", който е най-добрата ролева игра за комп за 2007 аз примерно въобще НЯМАШЕ да съм чувал за него. Да не говорим, че НЯМАШ право да дрънкаш защото сам каза, че си чел ЕДИН разказ.сурогати като визираната от теб геймка?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests