Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 21, 2007 10:39 am

Доста зарибяващ трейлър. :lol:

Уичъра обаче изглежда по-готино от нашия. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Fri Dec 21, 2007 11:15 am

Уоу, не очаквах да е чак толкова надъхващо :shock:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Fri Dec 21, 2007 12:18 pm

Roland wrote:Хехе, липсват му няколко вселени колоритност, за да е Сефирот.
Това е игрално кино. Не е като просто да си нарисуваш двуметров+ мъжага албинос с перфектните пропорции и движения и четвърттонов "меч". Вещерът на Сапковски, колкото и впечатляващ да е на хартия, в киновариантът си едва ли обуславя каквито и да било сравнения.

Той и Сефирот всъщност не е нищо особено, предвид, че почти всеки култов аниме антагонист преди него изглежда по същия начин.

Абе направо ще взема да проверя как се води тоя от Хелбой и готово. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 21, 2007 12:29 pm

Алекс Султанов wrote:
Той и Сефирот всъщност не е нищо особено, предвид, че почти всеки култов аниме антагонист преди него изглежда по същия начин.
Айде да не се изхвърляш! Виж как ти се моля! :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Fri Dec 21, 2007 12:34 pm

Няма как да ти откажа. :) Но все пак казах "почти", една дума, която не съществуваше в доскорошния "ми" речник. :mrgreen:

Де да знам. 2.20 ръст. Чек. 1.50 рамене. Чек. Бяла до коленете коса. Чек. Метросексуалност на ен-та. Чек. Меч за сърф. Чек.

Още ехе в РГ Веда ги имаше тия неща. Нищо лошо, де. Просто Рол ме тормози. Уичър, та уичър. :?
Алекс Султанов wrote:Абе направо ще взема да проверя как се води тоя от Хелбой и готово. :)
Prince Nuada. А това е актьорът, поп-певец? http://imdb.com/name/nm0331577/

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 21, 2007 1:10 pm

Е, требеше да кажеш, че статистиката ти почива на ЦЕЛИ ДВЕ анимета (РГ Веда и ФФ). Тогава нямаше да споря. Не си ти виновен, че представителната ти извадка смърди.
Или не, точно ти си виновен. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Fri Dec 21, 2007 1:17 pm

Prince Nuada. А това е актьорът, поп-певец? http://imdb.com/name/nm0331577/
Гадът от втория Блейд всъщност :wink:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Fri Dec 21, 2007 1:18 pm

Amelia wrote:Е, требеше да кажеш, че статистиката ти почива на ЦЕЛИ ДВЕ анимета (РГ Веда и ФФ). Тогава нямаше да споря. Не си ти виновен, че представителната ти извадка смърди.
Или не, точно ти си виновен. :lol:
Вместо да отвърна лежерно "разбира се, разбира се, анимето е сред най-разнообразните визуално сегменти на филмовия пазар", ще замълча умислено и съвсем сериозно ще допусна, че е точно както ти казваш.

Би било чудесно всъщност, защото личният ми вкус за антигерои е близко до въпросния (Сефирот и сие). Много бих се радвал, ако не съм се натресъл баш в архиклишето.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 21, 2007 1:43 pm

Алекс Султанов wrote:анимето е сред най-разнообразните визуално сегменти на филмовия пазар
Добре. Щом си "съвсем сериозен" да знаеш, че съм насреща с преоръки, които да те убедят във верността на тези думи. :D

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 21, 2007 2:02 pm

А Алекс дори меча на Сеф бърка с тоя на Клауд. Бтв, Алекс, ако имаше малко гейм-култура, щеше да знаеш, че говоря за ГЕЙМ-Уичъра, не за рандъм образ от книга.
Spoiler: show
Image
And you can't dance with a devil on your back...

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Fri Dec 21, 2007 4:11 pm

Amelia wrote:
Алекс Султанов wrote:анимето е сред най-разнообразните визуално сегменти на филмовия пазар
Добре. Щом си "съвсем сериозен" да знаеш, че съм насреща с преоръки, които да те убедят във верността на тези думи. :D
Мерси в аванс. Само да поясня, че това в цитата ми щеше да е тежък сарказъм, ако го бях казал действително - но аз не го. :wink:

Рол, Рол, Рол... Да не очакваш да повярвам, че гейменето действително ти е изпило мозъка и не знаеш кой е Сапковски? Писателят създал мита и целия франчайз, довел до сурогати като визираната от теб геймка? Are you pulling "a shayhiri" on me?! :roll: :mrgreen: Това е като да кажеш, че Троя е култов филм с Брад Пит, а Илиадата е написана от Гемел - и да питаш с омерзение "What's got Homer Simpson to do with it?!". :thumbsup:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 21, 2007 4:18 pm

Алекс, Алекс, Алекс... наистина ли си толкова нелеп, че да очакваш, че бих сравнил ВИЗУАЛЕН образ с ЛИТЕРАТУРЕН? Старият Шайх не умира лесно, а? :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Dec 21, 2007 4:19 pm

Мерси в аванс. Само да поясня, че това в цитата ми щеше да е тежък сарказъм, ако го бях казал действително - но аз не го.
А какво точно казваш действително? (И толкова ли е трудно да го кажеш направо?) Че анимето не е разнообразно, че не знаеш дали е разнообразно, но се съмняваш, че не знаеш дали е разнообразно, но вярваш на Амелия, не казваш нищо?

А Рол очевидно ти казва, че са различни образи тези, за които говорите. Същото като Омир и Хоумър. Той говори за Хоумър, а ти се правиш на ударен и викаш възмутено "Не ми казвай, че не си чувал за Омир". Чувал е. Просто не става дума за него.

Сега кой играе Шайхири? Макар че все повече се убеждавам, че не го играе...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Fri Dec 21, 2007 4:32 pm

Hold the line и двамата. Трябва да излизам веднага за боулинг в Студентски. Като се върна, ще ви отговоря подобаващо в същия тоя пост.

Та-та! :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 21, 2007 4:49 pm

Променил се е май АС, е само тия постове са едно към едно.
сурогати като визираната от теб геймка?
Ми ако не беше тоя "сурогат", който е най-добрата ролева игра за комп за 2007 аз примерно въобще НЯМАШЕ да съм чувал за него. Да не говорим, че НЯМАШ право да дрънкаш защото сам каза, че си чел ЕДИН разказ.