Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 27, 2010 11:29 am

и тва е цветя и бонбони, аз си отработих уикенда та пак става. Не е тая лудница дето беше де, ама по нова гоина ше се юрне пак народа сигурно. Народа средно нема, или рано или в последния момент. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Oct 27, 2010 12:17 pm

Морв, тя мойта ми дава, ама нали се изплащат по някъф гига сложен начин сега..
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 27, 2010 1:17 pm

Губиш 30% (пърите 3 дни) или 20%(следващите), но иначе няма нищо сложно, на мен ми ги превеждат по сметка и ми пращат мило писмо.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Oct 27, 2010 1:33 pm

Вместо просто работодателят ти да е човек и да те пусне от работа за деня, като имаш да си вадиш некви шибани документи по независещи от теб опашки? Думичката "губиш" нещо не е редна тук :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 27, 2010 1:52 pm

Жоро, първо не знам за кви опашки говориш. Сериозно, какви опашки?
Второ, да, от гледна точка на социалната справедливост, дори би трябвало да ти дават повече. Но сам знаеш колко фалшиви болнични се дават. А ако просто те пуска работодателят няма как да си навакса работата, която не си свършил. Това би довело до това масово да се уволняват хора, които настиват често, примерно. Хората са го мислили, колкото и да е невероятно. С неудобствата сега се избягват някакви доста по-големи.
I don't wanna die

bsb
Paragon

Post by bsb » Wed Oct 27, 2010 2:03 pm

Говори за опашките за личните документи.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed Oct 27, 2010 3:07 pm

За вас не знам, но в Кърджали не бяха опашки. Бяха ТЪЛПА. От хора, които като им заговориш те гледат пренебрежително и те застрелват с репликата "аз български не говоря", но се редят с 5 червени паспорта в джоба, за да прекарат себе си и родата... баси, за ония кошмарни 4 дена имах чувството че съм се пренесла в няк'ъв друг, апокалиптичен свят, където България са я прекръстили на Турколандия, а алъшверишът е официален микро- и макро- икономически инструмент...
:?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 27, 2010 3:08 pm

Мислех, че продължаваме за болничните, моя грешка.
Жоро, ако работодателят е сбърканата държава - със сигурност, но ако не е - не е виновен и той. Въпросът е той ли ще се прежали или ти.
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 27, 2010 4:08 pm

Абе тълпа тълпа, колко да е тылпа. люлинското 9 районно е сигурно за 400 хиляди барабар с част от надежда...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Oct 27, 2010 4:11 pm

Xellos wrote:Абе тълпа тълпа, колко да е тылпа. люлинското 9 районно е сигурно за 400 хиляди барабар с част от надежда...
и всичките тези си сменят документите едновременно ;)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 27, 2010 5:28 pm

ми лятото се пробваха :mrgreen:

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Thu Oct 28, 2010 9:51 am

Честит първи сняг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Oct 28, 2010 4:00 pm

Жизъс, а аз вчера се мотах навънка по ризка... :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Oct 28, 2010 4:38 pm

Преборих системата! Взеха си новта лична карта и все още съм жива и почти здрава (ще видим дали дъждът няма да ми докара някоя настинка като отложен бонус). И слуховете са верни, октоподът Паул (ако не се беше гътнал, леки му вода и пясък) нямаше да се озори да мине за мен, според великолепната снимка, която краси новия ми документ за самоличност.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 28, 2010 7:01 pm

Аз се снимах с ярко жълтото поло и суичер :mrgreen: Ми така си хода кво? След месец ше се видим как са ме доокепазили ;). Зеем задграничния и некви заплати мое се мисли за пролетта нещо преди да е дошла изравнителната от топлофикация.