Споделете пак
Moderator: Moridin
и тва е цветя и бонбони, аз си отработих уикенда та пак става. Не е тая лудница дето беше де, ама по нова гоина ше се юрне пак народа сигурно. Народа средно нема, или рано или в последния момент. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Жоро, първо не знам за кви опашки говориш. Сериозно, какви опашки?
Второ, да, от гледна точка на социалната справедливост, дори би трябвало да ти дават повече. Но сам знаеш колко фалшиви болнични се дават. А ако просто те пуска работодателят няма как да си навакса работата, която не си свършил. Това би довело до това масово да се уволняват хора, които настиват често, примерно. Хората са го мислили, колкото и да е невероятно. С неудобствата сега се избягват някакви доста по-големи.
Второ, да, от гледна точка на социалната справедливост, дори би трябвало да ти дават повече. Но сам знаеш колко фалшиви болнични се дават. А ако просто те пуска работодателят няма как да си навакса работата, която не си свършил. Това би довело до това масово да се уволняват хора, които настиват често, примерно. Хората са го мислили, колкото и да е невероятно. С неудобствата сега се избягват някакви доста по-големи.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
За вас не знам, но в Кърджали не бяха опашки. Бяха ТЪЛПА. От хора, които като им заговориш те гледат пренебрежително и те застрелват с репликата "аз български не говоря", но се редят с 5 червени паспорта в джоба, за да прекарат себе си и родата... баси, за ония кошмарни 4 дена имах чувството че съм се пренесла в няк'ъв друг, апокалиптичен свят, където България са я прекръстили на Турколандия, а алъшверишът е официален микро- и макро- икономически инструмент...

Абе тълпа тълпа, колко да е тылпа. люлинското 9 районно е сигурно за 400 хиляди барабар с част от надежда...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ми лятото се пробваха 

Преборих системата! Взеха си новта лична карта и все още съм жива и почти здрава (ще видим дали дъждът няма да ми докара някоя настинка като отложен бонус). И слуховете са верни, октоподът Паул (ако не се беше гътнал, леки му вода и пясък) нямаше да се озори да мине за мен, според великолепната снимка, която краси новия ми документ за самоличност.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Аз се снимах с ярко жълтото поло и суичер
Ми така си хода кво? След месец ше се видим как са ме доокепазили
. Зеем задграничния и некви заплати мое се мисли за пролетта нещо преди да е дошла изравнителната от топлофикация.