Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Oct 11, 2010 2:30 pm

Amikae wrote:Наистина има много защитени местности, което е чудесно. А Ченгене скеле е залив. Ти да не си член на БЗДП?
Бях, но отдавна не съм ходил никъде и не съм си плащал членския внос. Още помня външния вид, латинските наименования и звуците издавани от сума ти птички обаче ;)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

cordelia
Adept

Post by cordelia » Mon Oct 11, 2010 4:11 pm

Мерси. Радвам се, че съм го взела когато някой ми честити. :)
The good face pain. But the great - they embrace it.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue Oct 12, 2010 11:12 am

Споделям: Аз съм един мнооого щастлив алкохолик :lol:

В неделята с едно аверче се вдигнахме до една хижичка където продават разкошно малиново винце (и ракийка) и смъкнахме на гръб 15 литра алкохол :lol:

Горивото засега е осигурено, като свърши чичото в хижата тъкмо ще е готов и с първата реколта вино от арония (много ми хареса на вкус, макар че е малко странно в първия момент), ама тоя път ще е добре да се вдигнем с кола, че мъкненето на гръб не е оферта, загубихме четвърт литър ракия по трасето... :roll:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Oct 12, 2010 11:28 am

ЕЙЙЙЙ айде на гости у вас :oops:
This is it. Ground zero.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue Oct 12, 2010 11:39 am

Аааа, не става :D

Тия двайсе километра на гръб много вдигнаха цената на винцето :lol:

Но следващия път като се организирам за алкохолен туризъм ще свирна и тука - току-виж се намери кола с шофьор, та ще мога да се запася като за гости :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Oct 12, 2010 11:50 am

Аз съм първа жичка шофер! Кога е това? :Р
This is it. Ground zero.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue Oct 12, 2010 12:07 pm

Ми малиново винце и малинова ракия и сега има, ама виното и ракията от арония ще станат след два месеца. Оттам насетне единственото ограничение е да е след заплата... щот тубите с алкохоля ще трябва и да се плащат, нали се сещаш... :wink:

BTW, имай предвид че ракията е 60-градуса и нагоре - дегустациите на място е препоръчително да са силно ограничени, особено за шофера :lol:

Добавено: а ти вървиш ли в комплект с возило??

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Oct 12, 2010 1:51 pm

хммм, мислех че от хижата до гара Бов е по-близо :)

ако е същата хижа де
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Oct 12, 2010 2:41 pm

аз вино искам, не ракия :Р
естствено, че съм в комлект с возилото :idea:
This is it. Ground zero.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue Oct 12, 2010 4:01 pm

Moridin, аз само питах, че шофьори под път и над път, ама като се опре до черен селски път возилата изведнъж стават кът...

thunder, може би е по-близо, но аз знам по-добре пътя през село Лакатник, затова минахме оттам :)

Иначе, доколкото знам и двата маршрута са горе-долу еднакви като разстояние, аз единствената разлика която отбелязах е, че по лакатнишкия път се пасат шипки, а по този Тръстена-Бов преобладават малините :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 12, 2010 11:02 pm

Детските партита са некъф пълен кошмар като има българи...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Oct 13, 2010 9:55 am

По принцип са кошмар с или без българи.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Wed Oct 13, 2010 11:25 am

Наложи се да направя разследване относно голямо разминаване в становища: от една страна на един тип, твърдящ, че търси местонахождението на 20 експоната, чиито снимки е видял, но текста е бил на чужд език и неразбираем... и от друга страна на шефа, чиято резолюция гласеше, че това са "строителни отпадъци" и като такива - не се съхраняват. Ама гражданинът се жали, че може и вече да са в друга държава, съдейки по надписите...

Оказа се, че типът е видял снимки от доклад на фирмата - изпълнител на отсечката на метрото от СУ до Седика, към инженера, в който описват щети по тунелопробивната машина, след като се е натъкнала на метален къс. Хем тя се е съсипала, хем "отпадъка" е огънала и помляла. Та, хората надлежно са описали къса и на 2-3 снимките са дали и пораженията по машината. И тъй като официално кореспонденцията върви на английски, та доклада и той е на английски, с надлежно включени описания под снимките.

Как е възможно някой да нарече това "експонати"? И счупените чаркове на машината тоже. Експонати от модерното изкуство, може би... :roll:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

bsb
Paragon

Post by bsb » Wed Oct 13, 2010 11:49 am

Изгубих близо 7 часа от живота си, като има голяма вероятност и да се увеличат, поради усърдната работа на служителка от НАП. На всичкото отгоре съм склонен да й повярвам, че не се заяжда. Изглежда, че идеята за бизнес през интернет, при който няма купища хартия и безброй предварителни уговорки, а директно ти се плаща, след като свършиш работата, не пасва на мисловните модели в НАП.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Oct 13, 2010 4:50 pm

Какъв ти е казусът, ако не е проблем да споделиш?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.