Споделете пак
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Не знам, при мен основният проблем е, че съм се захванал с разучаването на няколко нови песни, които не мога да изсвиря както трябва, понеже в подобно време скоростта ми на свирене пада почти двойно.
Не е готино.

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Тъкмо си отварям акаунта на IMDB-то да метна оче на някои филми, и о, ужас!!! Цялата информация ми е затрита
Историята с гласуването, директориите, моите филми... баси, над 100 филма си бях сейвнала там, поне 20 бяха в листа "да се гледа по някое време"... а аз влизам и акаунта ми като току-що излюпен - сичко празно и на дифолт! Мамицата ииииим

Историята с гласуването, директориите, моите филми... баси, над 100 филма си бях сейвнала там, поне 20 бяха в листа "да се гледа по някое време"... а аз влизам и акаунта ми като току-що излюпен - сичко празно и на дифолт! Мамицата ииииим

Бтв, във връзка с една по-отдавнашна дискусия колко било опасно топлото, а -20 били песен...Marfa wrote:Аз пък не ща!![]()
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=634684
Както жегата, така и студът са неблагоприятни за сърдечно-съдовата система. Студът особено повишава проявите на сърдечен дискомфорт, тъй като засилва спазъма на съдовете (а точно това провокира и води до сърдечна болка). Затова рискови пациенти като хора с високо кръвно, преживели миокарден инфаркт, възрастни и всички, които пият медикаменти за сърце, да избягват рязко излизане от топло на студено. Както и дълъг престой на минусови температури.
Какво да правят хората с диабет или неврологични заболявания? Те са достатъчно уязвима група, защото диабетът е самостоятелен рисков фактор за сърдечна болест. А и по-голямата част от пациенти с диабет са със сърдечна патология.
Не е желателно малки деца, хората в рисково състояние както и бременните (въпреки, че това не е болестно състояние) да излизат за дълго на температури под обичайните за нашия географски пояс. Като цяло българите са аклиматизирани да живеят на градуси от минус 3-4 до плюс 27-28. Затова необичайните жеги и големите студове ни се отразяват неблагоприятно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Надявам се, писала си им веднага? Ако не, пиши им *сега*. Би било... как да кажа, *много* странно да нямат някъде backup, от който да възстановят нещо около твоя акаунт. Много, много странно.moonlight wrote:Тъкмо си отварям акаунта на IMDB-то да метна оче на някои филми, и о, ужас!!! Цялата информация ми е затрита![]()
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Морве, стига вече. Никъде не съм твърдяла, че -20 били песен. Твърдях, че от студа човек по-лесно може да се предпази, отколкото от жегата, от която единственото му спасение е климатикът. Ако настояваш да се върнем към ОНАЗИ дискусия, мога да вляза и по-остро, но наистина не искам. Наистина. Не ми се ще да обяснявам, че 36 градуса на сянка, съчетани с 98% влажност на въздуха, водят до летящи по улицата линейки. Ти искаш ли?
Днес БДЗП(Българско дружество за защита на птиците) организира почистване на защитената местност Ченгене скеле, до Крайморие. Събра се цял автобус доброволци и успяхме да почистим почти всичко. Радващо беше колко много деца дойдоха! Страшно много чували с боклук се събраха. Сега остава от общината да минат и да ги приберат, скоро надявам се. Цялото мероприятие беше адски положително и почистването течеше с доста приповдигнат дух. Не очаквах, че в 9 сутринта на тоя студ и вятър ще дойдат толкова много хора. Свършихме още едно добро дело днес!
Аз от друга страна се чудя кога ли ще успея да се наспя... Ангажиментите се нижат един след друг, а някои просто не могат да се откажат. Дано утре до обяд никой да не тормози съня ми и може да се наспя за първи път тази седмица.
Аз от друга страна се чудя кога ли ще успея да се наспя... Ангажиментите се нижат един след друг, а някои просто не могат да се откажат. Дано утре до обяд никой да не тормози съня ми и може да се наспя за първи път тази седмица.
Ей около Краймория фраш със защитени местаAmikae wrote:Днес БДЗП(Българско дружество за защита на птиците) организира почистване на защитената местност Ченгене скеле, до Крайморие. Събра се цял автобус доброволци и успяхме да почистим почти всичко. Радващо беше колко много деца дойдоха! Страшно много чували с боклук се събраха. Сега остава от общината да минат и да ги приберат, скоро надявам се. Цялото мероприятие беше адски положително и почистването течеше с доста приповдигнат дух. Не очаквах, че в 9 сутринта на тоя студ и вятър ще дойдат толкова много хора. Свършихме още едно добро дело днес!

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Споделям климатичния пост на Сула! Препоръчвам горещо, особено за любителите на световните конспирации!

Е как, махнал ти се е от главата 
Аз и днеска лекинко в офиса... ама кв ода се праи "разни суматохи" е положението.

Аз и днеска лекинко в офиса... ама кв ода се праи "разни суматохи" е положението.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Наистина има много защитени местности, което е чудесно. А Ченгене скеле е залив. Ти да не си член на БЗДП?thunder wrote:Ей около Краймория фраш със защитени местаAmikae wrote:Днес БДЗП(Българско дружество за защита на птиците) организира почистване на защитената местност Ченгене скеле, до Крайморие. Събра се цял автобус доброволци и успяхме да почистим почти всичко. Радващо беше колко много деца дойдоха! Страшно много чували с боклук се събраха. Сега остава от общината да минат и да ги приберат, скоро надявам се. Цялото мероприятие беше адски положително и почистването течеше с доста приповдигнат дух. Не очаквах, че в 9 сутринта на тоя студ и вятър ще дойдат толкова много хора. Свършихме още едно добро дело днес!
Аз от друга страна се чудя кога ли ще успея да се наспя... Ангажиментите се нижат един след друг, а някои просто не могат да се откажат. Дано утре до обяд никой да не тормози съня ми и може да се наспя за първи път тази седмица.Ченгеле Скеле беше малко по-навътре някъде на езерото нали? Аз съм ходил на Пода да строя гнезда и да чистя, доста отдавна
много яко нещо е tranz.it-a 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”