Споделете пак
Moderator: Moridin
И там съм се тварил, но в случая става въпрос за центъра на Слънчев Бряг. Само дето не смея да ги шамаросвам, щото ще трябва после да се занимавам с една камара мангалска паплач. Ще ми направят някоя мизерия на колата и после трябва да коля и да трепя. Няма полза... Обаче много често се каня да викна някой полицай да ги разкара. Те изобщо имат ли право да просят така с тия животни в ръце? Изобщо как може мръсни и боси, вмирисани и болни да се разкарват тука. Ще видим кога ще се наканя да ида до РПУ-то.ivonski wrote:В Бургас нали? Около Тройката и М*кдоналдс? Аз съм го тъпкал едното цигане по тоя повод и го накарах да ме заведе да пусне котето откъдето го е взело, добре че беха там едни лели обещаха да ги наглеждат.Amikae wrote:Гледам тука циганетата с малките кученца и котенца, и чашки в ръце как обикалят и просят и ми иде да ги стъпча.
- RRSunknown
- Elder God
Изкарах 4.50 на изпита по математика в СУ. Подготовката ми се изразяваше в решаване на 2-3 квадратни уравнения, не съм помирисвал кандидатстудентска математика от 10 години, и висша от 5. Според статистиката за изпита(данните са за мъже, предполагам защото жените имат отделни бройки места):
Предмет_____________Оценка___по-висока_____равна
МАТЕМАТИКА - 1________4.50____260 ( 32.2 %)__14 ( 1.7 %)
Когато кандидатствах преди 10 години, след цяла година яко решаване на сериозни задачи, на първия изпит (който е по-труден, или тогава поне беше) имах някъде 3.90.
Не знам какво да кажа, това не е просто сваляне на летвата, а заравяне на летвата в земята и минаване отгоре с валяк. И най-лошото е, че с тези мизерни задачи и без никаква подготовка, пак имам по-висока оценка от 2/3 от кандидатите
Предмет_____________Оценка___по-висока_____равна
МАТЕМАТИКА - 1________4.50____260 ( 32.2 %)__14 ( 1.7 %)
Когато кандидатствах преди 10 години, след цяла година яко решаване на сериозни задачи, на първия изпит (който е по-труден, или тогава поне беше) имах някъде 3.90.
Не знам какво да кажа, това не е просто сваляне на летвата, а заравяне на летвата в земята и минаване отгоре с валяк. И най-лошото е, че с тези мизерни задачи и без никаква подготовка, пак имам по-висока оценка от 2/3 от кандидатите

Elves dig rocket launchers.
Преди няколко дни се опитах да убедя един ангорски котарак да стане софиянец, но той предпочете да си остане плевенчанин, лятно време пребиваващ в къща с градина на морето.
Ужасно много ме мързи, ама много-много.
Открих наскоро сръбската скара при Миро. Към всички месоядни - там е рая! Към вегетариянците - и за вас има супервкусни салати и уникални домашни ореховки.
Аз направо се размазах, след вечерята там на другия ден бях с кило и половина по-тежка и въпреки това не съжалявам.
Цени - в блаженно неведение съм.
Ама наистина ме мързи.

Ужасно много ме мързи, ама много-много.
Открих наскоро сръбската скара при Миро. Към всички месоядни - там е рая! Към вегетариянците - и за вас има супервкусни салати и уникални домашни ореховки.
Аз направо се размазах, след вечерята там на другия ден бях с кило и половина по-тежка и въпреки това не съжалявам.
Цени - в блаженно неведение съм.
Ама наистина ме мързи.
- Interpreter
- Forsaken
"Русата маслина" в Билла за момента ми е фаворит, еле пък кат сипа в кутията малко балсамов оцет, капка олио и малко лучено нещо и поседи. С печена филия и хайверец е имба.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra