"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"
Moderator: Moridin
Заради резултатите или да не ти отнема време от упражнения?shayhiri wrote:Ше игнорна аз таз тема.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Това изобщо не го чета, шото вече я игнорнах. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И утре е ден 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Stop ignoring changes to this topic
Морви, да разбирам ли, че вече си се върнала от почивката?
Ксел, резултатите са си ОК, а упражненията (когато ги правя) не отнемат чак толкоз време. Просто засега нема успея се вместа...
В крайния срок, Гиб, който беше 20 август. Мор не се хили там в дъното, чувам те оттука!... Та... забавен необратимо от упорита диария и желание да следвам апелите за умереност на доктор Жеко, за момента предпочитам да забравя и без това удължения веднъж срок.
И да оставя гледката сама да говори за себе си малко по-нататък.
Не забравяйте, че октомври съм в доста по-взискателна компания - та нямам голям избор.
Морви, да разбирам ли, че вече си се върнала от почивката?

Ксел, резултатите са си ОК, а упражненията (когато ги правя) не отнемат чак толкоз време. Просто засега нема успея се вместа...
В крайния срок, Гиб, който беше 20 август. Мор не се хили там в дъното, чувам те оттука!... Та... забавен необратимо от упорита диария и желание да следвам апелите за умереност на доктор Жеко, за момента предпочитам да забравя и без това удължения веднъж срок.

И да оставя гледката сама да говори за себе си малко по-нататък.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ам, крайният срок беше 5-ти юли, а после 5-ти август (а самия бас го хванахте някъде в началото или средата на март), попрегледай си темата:)
И кво сега, за първокурсничките се стараеш, а за нас - не? Ми като се обидим? Ний тук по корема посрещаме, по бицепса изпращаме...

И кво сега, за първокурсничките се стараеш, а за нас - не? Ми като се обидим? Ний тук по корема посрещаме, по бицепса изпращаме...

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Вий намазвате по дифолт.
20-ти беше, не ме яж. "If you wake up one fine morning and find something biting your leg... then it's Morwi back in town."

20-ти беше, не ме яж. "If you wake up one fine morning and find something biting your leg... then it's Morwi back in town."

Е, на английски е толкова лийт. Ми не се бутай с месеци в устите на хората и няма да бъдеш хапан, кво да ти кажа...
Обаче се оказа, че и двамата не сме прави.

Обаче се оказа, че и двамата не сме прави.
Ся, аз бих казала, че е 12-ти юни, ма явно във вашето спартанско измерение времето тече различно...Mon Mar 12, 2007 1:31 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Не знам, ама Мор някак си ме изигра да се хванем на бас, че мога да докарам гореспоменатите мускули. 2 месеца, казах аз, съвсем полудял. Три, отвърна великодушно той и аз се хванах.
Е, ок, всъщност е 16-ти. Значи точноWed Apr 18, 2007 12:32 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Мор, помниш ли баса? Помниш, разбира се, знам те аз. Сигурно вече предвкусваш печалбата. Айде, почваме да броим трите месеца със задна дата - от тоя понеделник. Трябваше ми вдъхновение и вече го намерих. Даже ходих да гледам ей сега за пети път Филма, да знам точно за кво се хващам.

I don't wanna die
Ох, 5-ти Юли, а после 5-ти Август, а накрая... Remember, remember the fifth of November.
Но и до тогава няма да стане. Особено както я беше подкарал. Не мисля, че вредите, които си нанесе с гладуване ще могат толкова скоро да бъдат компенсирани. Мен ако питаш Пети Ноември Догодина е прекрасен, напълно реален и изцяло здравословен срок за това, което си намислил. Като през това време спазваш добре балансирана, пълноценна диета и съобразен с нея двигателен режим.
Амин.

Амин.
Отучете се от навика, когато не знаете какво да правите, да не правите нищо!
Док, уверявам Ви, нищо ми няма!Zheko wrote: Амин.

Просто ле-екичко забавих темпото на сваляне, за всеки случай - оправдавайки се пред жадната за зрелища тълпа с Вашия съвет.

Еми баса си е бас, от там нататък плащаш и мое нов. То така ако стааше работата казината щеха затворат.