"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"
Moderator: Moridin
Заради резултатите или да не ти отнема време от упражнения?shayhiri wrote:Ше игнорна аз таз тема.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Това изобщо не го чета, шото вече я игнорнах. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Stop ignoring changes to this topic
Морви, да разбирам ли, че вече си се върнала от почивката?
Ксел, резултатите са си ОК, а упражненията (когато ги правя) не отнемат чак толкоз време. Просто засега нема успея се вместа...
В крайния срок, Гиб, който беше 20 август. Мор не се хили там в дъното, чувам те оттука!... Та... забавен необратимо от упорита диария и желание да следвам апелите за умереност на доктор Жеко, за момента предпочитам да забравя и без това удължения веднъж срок.
И да оставя гледката сама да говори за себе си малко по-нататък.
Не забравяйте, че октомври съм в доста по-взискателна компания - та нямам голям избор.
Морви, да разбирам ли, че вече си се върнала от почивката?

Ксел, резултатите са си ОК, а упражненията (когато ги правя) не отнемат чак толкоз време. Просто засега нема успея се вместа...
В крайния срок, Гиб, който беше 20 август. Мор не се хили там в дъното, чувам те оттука!... Та... забавен необратимо от упорита диария и желание да следвам апелите за умереност на доктор Жеко, за момента предпочитам да забравя и без това удължения веднъж срок.

И да оставя гледката сама да говори за себе си малко по-нататък.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ам, крайният срок беше 5-ти юли, а после 5-ти август (а самия бас го хванахте някъде в началото или средата на март), попрегледай си темата:)
И кво сега, за първокурсничките се стараеш, а за нас - не? Ми като се обидим? Ний тук по корема посрещаме, по бицепса изпращаме...

И кво сега, за първокурсничките се стараеш, а за нас - не? Ми като се обидим? Ний тук по корема посрещаме, по бицепса изпращаме...

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Вий намазвате по дифолт.
20-ти беше, не ме яж. "If you wake up one fine morning and find something biting your leg... then it's Morwi back in town."

20-ти беше, не ме яж. "If you wake up one fine morning and find something biting your leg... then it's Morwi back in town."

Е, на английски е толкова лийт. Ми не се бутай с месеци в устите на хората и няма да бъдеш хапан, кво да ти кажа...
Обаче се оказа, че и двамата не сме прави.

Обаче се оказа, че и двамата не сме прави.
Ся, аз бих казала, че е 12-ти юни, ма явно във вашето спартанско измерение времето тече различно...Mon Mar 12, 2007 1:31 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Не знам, ама Мор някак си ме изигра да се хванем на бас, че мога да докарам гореспоменатите мускули. 2 месеца, казах аз, съвсем полудял. Три, отвърна великодушно той и аз се хванах.
Е, ок, всъщност е 16-ти. Значи точноWed Apr 18, 2007 12:32 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Мор, помниш ли баса? Помниш, разбира се, знам те аз. Сигурно вече предвкусваш печалбата. Айде, почваме да броим трите месеца със задна дата - от тоя понеделник. Трябваше ми вдъхновение и вече го намерих. Даже ходих да гледам ей сега за пети път Филма, да знам точно за кво се хващам.

I don't wanna die
Ох, 5-ти Юли, а после 5-ти Август, а накрая... Remember, remember the fifth of November.
Но и до тогава няма да стане. Особено както я беше подкарал. Не мисля, че вредите, които си нанесе с гладуване ще могат толкова скоро да бъдат компенсирани. Мен ако питаш Пети Ноември Догодина е прекрасен, напълно реален и изцяло здравословен срок за това, което си намислил. Като през това време спазваш добре балансирана, пълноценна диета и съобразен с нея двигателен режим.
Амин.

Амин.
Отучете се от навика, когато не знаете какво да правите, да не правите нищо!
Док, уверявам Ви, нищо ми няма!Zheko wrote: Амин.

Просто ле-екичко забавих темпото на сваляне, за всеки случай - оправдавайки се пред жадната за зрелища тълпа с Вашия съвет.

Еми баса си е бас, от там нататък плащаш и мое нов. То така ако стааше работата казината щеха затворат. 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra