Играно напоследък
Moderator: AlDim
Играта, колкото и да е яка и да е на Джон Ву с най-здравия азиатски актжор (поне за мен), не си е за повече от 8/10, и то с уговорки. Прекалено повтарящ се геймплей и прекалено малоумна история, за да има повече.
Да не говорим, че може Джон Ву да е лансирал за пръв път забавения каданс в екшъните, ама в игрите ДАЛЕЧ не е от вчера...
Да не говорим, че може Джон Ву да е лансирал за пръв път забавения каданс в екшъните, ама в игрите ДАЛЕЧ не е от вчера...
Halo 3. Мдам, правилно прочетохте, от вчерапредполагам хич не съм единственият...Играта излезе по "магазините" 6 дена преди официалната си премиера, сигурен съм, че в САЩ има някой мастър чийф-нърд, който да я е свършил вече...
Първите ми впечатления са определено позитивни. Графиката е пипната много, разликата спрямо Хейло 2 е осезаема (и то ударно, първото ниво е в една адски красива джунгла, враговете също). Ин-гейм анимациите са с енджина на играта и са доста красиви. Пуснах се на хироик(предпоследната трудност) и определено играта е баси предизвикателство, такава каквото би трябвало да бъде.
Първите ми впечатления са определено позитивни. Графиката е пипната много, разликата спрямо Хейло 2 е осезаема (и то ударно, първото ниво е в една адски красива джунгла, враговете също). Ин-гейм анимациите са с енджина на играта и са доста красиви. Пуснах се на хироик(предпоследната трудност) и определено играта е баси предизвикателство, такава каквото би трябвало да бъде.
- The Dragon
- Elder God
Muad_Dib wrote:Halo 3. Мдам, правилно прочетохте, от вчерапредполагам хич не съм единственият...Играта излезе по "магазините" 6 дена преди официалната си премиера, сигурен съм, че в САЩ има някой мастър чийф-нърд, който да я е свършил вече...
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
Settlers VI: Rise of An Empire. До болка старата вече концепция във феномално детайлни нови графични дрешки, които ме накараха да пусна играта и да мина 2-3 мисии. На 3тата мисия вече чувството, че имам нужда да застрелям/заколя някой на екрана ме превзе, каквото съм си приматче
.
Играта е толкова сладка, че е направо прекалено миролюбива, а в един момент ми писва да зумвам да ги гледам какво правят сетлърите ми...

Играта е толкова сладка, че е направо прекалено миролюбива, а в един момент ми писва да зумвам да ги гледам какво правят сетлърите ми...
- The Dragon
- Elder God
Абе кой обясняваше, че първият бос на Overlord е убер злобен и иргата му била виновна за това? Щот не е. Отне ми смъртта на 10 от идиотчетата, за да усетя, че гнуснярът си има система и безогледното мелене с него е крайно непрактично и с останалите 5 му видях сметката съвсем лесно.
Та как да е - играта е брутално кефеща, макар че има тук-там някой крайно дребен недостатък. Осмичка, ма от най-готините!
p.s. Btw за не-пиратите си има и прекрасна книжничка карта, което анулира един от основните поводи за мрънкане по адрес на играта.
Та как да е - играта е брутално кефеща, макар че има тук-там някой крайно дребен недостатък. Осмичка, ма от най-готините!

p.s. Btw за не-пиратите си има и прекрасна книжничка карта, което анулира един от основните поводи за мрънкане по адрес на играта.
- The Dragon
- Elder God