Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 14, 2007 4:54 pm

Бакалов и тук е с особено мнение, но честно казано съм по-склонен да му повярвам, отколкото за шока.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Sep 14, 2007 4:56 pm

Играта, колкото и да е яка и да е на Джон Ву с най-здравия азиатски актжор (поне за мен), не си е за повече от 8/10, и то с уговорки. Прекалено повтарящ се геймплей и прекалено малоумна история, за да има повече.

Да не говорим, че може Джон Ву да е лансирал за пръв път забавения каданс в екшъните, ама в игрите ДАЛЕЧ не е от вчера...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Sep 21, 2007 2:08 pm

Halo 3. Мдам, правилно прочетохте, от вчерапредполагам хич не съм единственият...Играта излезе по "магазините" 6 дена преди официалната си премиера, сигурен съм, че в САЩ има някой мастър чийф-нърд, който да я е свършил вече...

Първите ми впечатления са определено позитивни. Графиката е пипната много, разликата спрямо Хейло 2 е осезаема (и то ударно, първото ниво е в една адски красива джунгла, враговете също). Ин-гейм анимациите са с енджина на играта и са доста красиви. Пуснах се на хироик(предпоследната трудност) и определено играта е баси предизвикателство, такава каквото би трябвало да бъде.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Sep 21, 2007 5:09 pm

Muad_Dib wrote:Halo 3. Мдам, правилно прочетохте, от вчерапредполагам хич не съм единственият...Играта излезе по "магазините" 6 дена преди официалната си премиера, сигурен съм, че в САЩ има някой мастър чийф-нърд, който да я е свършил вече...

Първите ми впечатления са определено позитивни. Графиката е пипната много, разликата спрямо Хейло 2 е осезаема (и то ударно, първото ниво е в една адски красива джунгла, враговете също). Ин-гейм анимациите са с енджина на играта и са доста красиви. Пуснах се на хироик(предпоследната трудност) и определено играта е баси предизвикателство, такава каквото би трябвало да бъде.
Spoiler: show
Image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Sep 21, 2007 5:46 pm

Яко е доста:)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Sep 21, 2007 11:02 pm

Особено лютичко стана Хейло-то, страхотни нива, доста разнообразен екшън за разлика от например Странгълхолд...Да не говорим, че с 2-3 нови попълнения (засега) оръжията са сигурно към 20тина:).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Sep 22, 2007 1:33 pm

Roboblitz. Очаквайте Тетрис и minesweeper с unreal 3 engine.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Sep 22, 2007 7:53 pm

Жестока игра е Roboblitz. И технически, и откъм геймплей.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Sep 25, 2007 11:34 pm

Settlers VI: Rise of An Empire. До болка старата вече концепция във феномално детайлни нови графични дрешки, които ме накараха да пусна играта и да мина 2-3 мисии. На 3тата мисия вече чувството, че имам нужда да застрелям/заколя някой на екрана ме превзе, каквото съм си приматче :lol: .

Играта е толкова сладка, че е направо прекалено миролюбива, а в един момент ми писва да зумвам да ги гледам какво правят сетлърите ми...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Sep 26, 2007 10:53 pm

Ма и ние сме едни епични ламери - некви Биошоци, Стренгълхолди и прочее селянии играем. Е ТВА е дъ ултимат екшън :)
Image

Game information:
=================

With great outdoor environments and prey that look tremendously realistic
you'll never have to take a trip to the woods again. Sharpen you skills by
playing mini-games to help you become the best marksman, then bag as many
deer as you can on your hunt.

Installation Information:
=========================

Just extract the archives and burn/mount with your favorite software.
Install, copy our cracked content from CD to game dir then play.

MotoGP 07 е разкошотия :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Sep 29, 2007 5:48 am

Абе кой обясняваше, че първият бос на Overlord е убер злобен и иргата му била виновна за това? Щот не е. Отне ми смъртта на 10 от идиотчетата, за да усетя, че гнуснярът си има система и безогледното мелене с него е крайно непрактично и с останалите 5 му видях сметката съвсем лесно.
Та как да е - играта е брутално кефеща, макар че има тук-там някой крайно дребен недостатък. Осмичка, ма от най-готините! :)

p.s. Btw за не-пиратите си има и прекрасна книжничка карта, което анулира един от основните поводи за мрънкане по адрес на играта.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 29, 2007 9:29 am

Заплюл съм си я сериозно за по-натам. Най-хубавото е, че и на компа лети игрицата:).

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Sep 29, 2007 10:03 am

Не се и надявай да я играеш на комп. Управлението на миниъните с клавиатура + мишка е пълен ужас.
Иначе за PC има огромни изисквания. На X2 4600+, 2GB RAM и 7600GT влачи доста (с по-скапана визия отколкото на бокса при това) и има някакъв много гнусен лаг на контролите.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Sep 29, 2007 10:35 am

Я кажете конан как е - вече се появи в арената :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Sep 29, 2007 10:36 am

Ми Никола каза, че я е пуснал и била страшно яка, мисля, че беше драснал една дума ;) за нея в Геймс форума нейде.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around