За бисексуалността и защо тя има почва у нас :р (18+)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Jantex
Commoner

Post by Jantex » Sun Aug 29, 2004 9:48 pm

Сега се сещам ,че още о. Лесбос преди христа е населен с бисексуални жени или пък се бъркам и "Одисея"-та е измишльотина. :roll:
А пък според мен бисексуалността мирише т.е. Suxxxxx :evil:
"Трудно разбрах, че е трудно да разбереш."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Aug 29, 2004 10:13 pm

Ми тука нито мен, нито някой друг го влече, просто като ги сравнявам с хомосексуализма (и при мъжете и жените), едното ми изглежда гадно и болно, другото - нормално.
And you can't dance with a devil on your back...

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Mon Aug 30, 2004 6:59 pm

Защо ли? :P :twisted:
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 30, 2004 7:39 pm

Ъъ, не знам? Просто сондирах мнение дали и други мислят така.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Mon Aug 30, 2004 7:40 pm

Всъщност, хетеросексуалността не е продиктувана от желание за размножаване, а от инстинкт за размножаване. Който до известна степен се притъпява в по-развитите страни - докато Индия е била "велика цивилизация" може и да е имало спортове по двойки, тройки, четворки, че и по футболни отбори, макар да не е много достоверно както аз си го представям, но сега 80 ( доколкото си спомням ) процента от населението е под линията на бедността. И няма гей паради, а програми за регулиране на демографския взрив. В западна Европа нещата май не са точно такива - хомосексуализмът се толерира до комичност, а прирастът, ако нямаше такава зверска инвазия от източните страни, щеше да е колкото температурата в изоставена научна станция на Южния полюс. Което показва, че до някаква степен Обратното Движение зависи и от степента на благополучие на даден регион. Което от своя страна ни дърпа за ръката и разпалено показва, че който си има по-сериозни грижи ( като оцеляването си например, до някаква степен ), рядко се присеща за "естественото си влечение" към човек, който не може да му осигури поколение - при тези хора, поради известната им "изостаналост" ( ха! ) инстинктът за размножение действа. Хомосексуализмът не е нещо естествено, демек, и бисексуалността, като негово частично проявление, също. Консервативност, сори.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 30, 2004 7:43 pm

Дам, то реално и в споменатите вече древни Гърция и Рим тая заварка е ставала на доста по-високо ниво от обикновеното население. Патриции, императорския двор... философи :р

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Aug 30, 2004 9:16 pm

който си няма проблеми, си измисля развлечения. Или иначе казано едно презадоволено консуматорско общество се чуди какви проблеми да си намери. И ето ти сериозен проблем-борба за правата на хомосексуалистите да сключват бракове. Много сериозен проблем, фундаментален така да се каже :twisted: После някои стоят и се чудят примерно защо толкова мюсулмани например кледат да го кажем меко с "неодобрение" към западния свят :idea:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 30, 2004 9:29 pm

Бе то тяхното няма твърде много общо с морала на западния свят, по-скоро с това, че му завиждат на богатството...

Jantex
Commoner

Post by Jantex » Mon Aug 30, 2004 9:36 pm

Roland of Gilead wrote:Ми тука нито мен, нито някой друг го влече, просто като ги сравнявам с хомосексуализма (и при мъжете и жените), едното ми изглежда гадно и болно, другото - нормално.
A,според мен, хомосексуалността е част от бисексуалността, което означава ,че и двете са еднакво "гадни и болни".
А иначе бисексуалните са нито хомо- ,нито хетеро- ,което ще рече ,че не са избрали нито "доброто", нито "злото" и следователно ще киснат в първия кръг на дантевия АД. :twisted: :wink:

Lubimetz13, прав си мда. А от друга страна, на хората живеещи в "западналите" вържави им трябва работна ръка,както впрочем е било много отдавна и в България. И затова се размножават кат невидели. :wink: :shock:
sauron,много си прав!
"Трудно разбрах, че е трудно да разбереш."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 30, 2004 9:41 pm

Еми не знам, за мене "доброто" кенсълва "злото" като такова, по някакъв начин сякаш го кънвъртва. Естествено, като си представя практическата, ако мога през изчервяване да я нарека така, част, нещата си стават на "гадни мръсни педали" естествено, обаче за целите на полемиката... :p

coldie

Post by coldie » Mon Aug 30, 2004 11:47 pm

В древна Гърция е по точно "любов с млади мъже" отколкото любов между мъже и си е било истинска привилегия:)
И мисля,че всеки мъж приема като нещо нормално и дори еротично лезбийките,но не и гейовете.
Да си "би" не значи да си гей,поне според мене де.
На всеки му се е случвало да хареса или изпита някакво привличане към индвид от собствения си пол.
Тогава "би" ли си?.
Космонавт ли си ако си тренирал 5 години в Байконур но си летял в космоса??
А сега де?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Aug 31, 2004 11:05 am

Мда, имайки предвид комплексността и сложността на чувствата, онова с "на всеки се е случвало" е напълно вярно. Какви ли не сигнали не преминават, понякога е просто въпрос на различно дешифриране. А привличането е честно чисто емоционално, без никаква физическа нотка. То това дори би не е, подозирам.

Междувременно мен пък лесбийките не ме кефят. Ма хич. Когато е софт, е абс никакво, когато е хард - гнусно. И в двата случая... ми кво да се лъжем, жените трябва да приемат, че просто нямат нужния екуипмънт да праят квото и да е една с друга :р

Regsa
Sorcerer

Post by Regsa » Tue Aug 31, 2004 2:57 pm

Съжалявам, че точно аз съм тази, която трябва да те светне по-този въпрос, Rol, но мисля нужно е да знаеш, че въпросното "оборудване" е изключително необходимо единствено за процеса размножаване. В останалите случаи ние жените си имаме собствени начини (и средства) да се оправим с положението. :wink:
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Tue Aug 31, 2004 3:47 pm

coldie wrote:Космонавт ли си ако си тренирал 5 години в Байконур но си летял в космоса??
Ми да, принципно си, щом все пак си летял :D . Но в случая не става въпрос за космонавтика, а за секс - не е нужно да си спал с някой от собствения ти пол, за да си хомосексуален, по-скоро е въпрос на чувства спрямо въпросния пол.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Aug 31, 2004 4:16 pm

Регс, позволи ми да ти обясня по един особено мъжко-шовинистичен начин, че мъжете имат един конкретен атрибут, който нито един пръст или език не може да компенсира :р Виж, за съвременните технологии не говорим, те са бонус.

Иначе и аз си мисля, че ориентацията ти не се определя от това какво *си* правил, а от това какво ти иде отвътре да правиш. Но определено не мисля, че е толкова лесно да се разграничи в този случай кое е хомосексуално, кое хетеро и кое е би. Както вече казах, емоциите са много сложна работа, а малко хора си позволяват толкова задълбочен самоанализ. За страничните наблюдения пък изобщо не отварям дума.