да напомня на не-доуважаваните от Лоуър сити да ходят да погриндят малко репутация, че без ключ за хероик мод - няма шанс за шармантен пернат маунт
  да напомня на не-доуважаваните от Лоуър сити да ходят да погриндят малко репутация, че без ключ за хероик мод - няма шанс за шармантен пернат маунт  
Moderator: AlDim

има резон... ще е доста по-малко дмж, но ФФ е доста евтин и поне маната може да стигне... иначе както можеш да се досетиш, не пропускам ни ЛБ да туря (че и глифа за нея имам), нито Пиро да изстрелям, а понякога и няколко Пиро-та, щото имам сет-бонуса от 4 парчета Т 8.5 и така отива маната ми с бясна сила... снощи единия път като влезнах в петното, бях успяла да кликна на Уелчето и поех 7 стака преди да Блинкна, та почти се напълних с мана без проблем, но втория път си умрях като куче на 5 стака, защото един от киснещите в петното получи Лайф-лийч и се замота, та стана мазало - направо ни пречука всички около него...Goshko wrote:Tais за frostfire build на генерала четох че било добра идея да ползваш само Frostfire. Никакви пирота, living bomb и подобни шаренийки които искат много мана и не получават пълните бонуси от талантите ти. Само frostfire.

Шматко, има едно бутонче EN синичко над полето дет си пишеш поста, Кликни го да смениш езика ;рDzvero wrote: Ne moga da diskutiram zashtoto nqmam kirilica na domashniq comp
Myrzi me da tyrsq!
 Топъъъл Париии.
 Топъъъл Париии.
 1 път е инсталирано и седят по кутиите. Всичко е в пакет при мене вече
 1 път е инсталирано и седят по кутиите. Всичко е в пакет при мене вече 
 От друга страна обаче са толкова ригидни, че според мен е възможно да не ви вземат, защото няма рейд слотове. А такива няма, защото чакаме Пенчо, Гошко и свитата на Зайко да излязат от почивка, да им се доиграе, да се стегнат и да си заемат местата, дето им се пазят:). Но понеже не очаквам това да се случи в близките два месеца, може ние да тръгнем да търсим нова гилдия. Или пък просто да излезем в почивка:)
  От друга страна обаче са толкова ригидни, че според мен е възможно да не ви вземат, защото няма рейд слотове. А такива няма, защото чакаме Пенчо, Гошко и свитата на Зайко да излязат от почивка, да им се доиграе, да се стегнат и да си заемат местата, дето им се пазят:). Но понеже не очаквам това да се случи в близките два месеца, може ние да тръгнем да търсим нова гилдия. Или пък просто да излезем в почивка:)

Уплашените очевидци разказват, че внезапно бил облян в зелена светлина, след което се изкикотил зловещо и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока.
 Уплашените очевидци разказват, че внезапно бил облян в зелена светлина, след което се изкикотил зловещо и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest