За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 31, 2009 4:50 pm

пернатият маунт всички го искаме, та явно ще се ходи многократно :D да напомня на не-доуважаваните от Лоуър сити да ходят да погриндят малко репутация, че без ключ за хероик мод - няма шанс за шармантен пернат маунт :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 31, 2009 4:52 pm

:P Всички го искаме, факт. Ама аз като прийст ще имам затруднения без някакво по-тежкотоварно с мен :). Та който иска да погринди реп с мен тия дни... :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Goshko
Misting

Post by Goshko » Fri Jul 31, 2009 5:00 pm

Auchenay Crypts става и сам priest бе особени затруднения, но с нещо по дебело, например мечка (събираме половината Shadow Labs и Swipe), ще е 10 пъти по-бързо сигурно :)

Tais за frostfire build на генерала четох че било добра идея да ползваш само Frostfire. Никакви пирота, living bomb и подобни шаренийки които искат много мана и не получават пълните бонуси от талантите ти. Само frostfire.
Last edited by Goshko on Fri Jul 31, 2009 5:04 pm, edited 1 time in total.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 31, 2009 5:00 pm

:) Ами може, ама ме е страх да си подам носа самичко clother-че :). :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 31, 2009 5:26 pm

Goshko wrote:Tais за frostfire build на генерала четох че било добра идея да ползваш само Frostfire. Никакви пирота, living bomb и подобни шаренийки които искат много мана и не получават пълните бонуси от талантите ти. Само frostfire.
има резон... ще е доста по-малко дмж, но ФФ е доста евтин и поне маната може да стигне... иначе както можеш да се досетиш, не пропускам ни ЛБ да туря (че и глифа за нея имам), нито Пиро да изстрелям, а понякога и няколко Пиро-та, щото имам сет-бонуса от 4 парчета Т 8.5 и така отива маната ми с бясна сила... снощи единия път като влезнах в петното, бях успяла да кликна на Уелчето и поех 7 стака преди да Блинкна, та почти се напълних с мана без проблем, но втория път си умрях като куче на 5 стака, защото един от киснещите в петното получи Лайф-лийч и се замота, та стана мазало - направо ни пречука всички около него... :roll:

та ще поговоря с маге-офицера си какво да правим, а аз със сигурност ще пробвам на някой от опитите да бия само с ФФ, за да видя с колко ще ми падне дпс-то без ЛБ и Пиро и доколко мана-ефективно е...

и все пак да се върна на въпроса за фрост-билда за хард-мода... може ли да провериш идеята за Шатъра? щото аз наистина не вдявам защо да прахосам 3 точки в този талант, вместо в другия...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 31, 2009 6:05 pm

Имам реп имам куеста за Анзу с мискинята, аре мърдайте!!! Праи се за нула време репа с лоуър сити, даже нейде из банката имах още пера.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 31, 2009 6:07 pm

Dzvero wrote: Ne moga da diskutiram zashtoto nqmam kirilica na domashniq comp :oops:
Myrzi me da tyrsq!
Шматко, има едно бутонче EN синичко над полето дет си пишеш поста, Кликни го да смениш езика ;р

ОПА акаунта бил с Нортренда барабар. :mrgreen: Топъъъл Париии.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Aug 01, 2009 9:35 pm

Нема маунтец тоя път :cry: :cry:
Стисната гад бее.
Spoiler: show
Image
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Aug 02, 2009 3:46 pm

Продаден акаунта ;)

Танче -
https://www.ozone.bg/games/product/pc/w ... attlechest това издание + нортренда стандартното :) 1 път е инсталирано и седят по кутиите. Всичко е в пакет при мене вече ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun Aug 02, 2009 3:53 pm

ок, пиле, като се върна от морето, ще се видим да разменим благата :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Aug 02, 2009 11:20 pm

Нема зор ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Pag
Merchant

Post by Pag » Mon Aug 03, 2009 12:59 am

Хелп :idea:
Как се сумонваше Рагнарос говедото. Някакъв Doom ми се върти в ума, ама нищо повече не се сещам.
Искам да направя подарък на един приятел, който никога не го е виждал, но в момента само моя РД ми е в ума и колко е гадно да остаряваш :(
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Aug 03, 2009 11:51 am

Хайде сега да не си говорим за старост:)

При нас пак е драма и рейд-пустинност. Напусна поредният добър играч, след като се мота месеци безцелно. Не, че няма основание да се ядосва. За момента народът се щура, вдига алтове и се чуди кой кого да обвини за глупости... или не толкова глупави неща, но в крайна сметка ситуацията си е все така безобразна. Няма и намек, че някой се е засилил сериозно да се организира гилдията. Дима, ако ви вземат, нищо чудно да превземете офицерския корпус, поради простата причина, че нашите офицери минават в пенсия :lol: От друга страна обаче са толкова ригидни, че според мен е възможно да не ви вземат, защото няма рейд слотове. А такива няма, защото чакаме Пенчо, Гошко и свитата на Зайко да излязат от почивка, да им се доиграе, да се стегнат и да си заемат местата, дето им се пазят:). Но понеже не очаквам това да се случи в близките два месеца, може ние да тръгнем да търсим нова гилдия. Или пък просто да излезем в почивка:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Pag
Merchant

Post by Pag » Mon Aug 03, 2009 12:24 pm

Лани, надали си олдър вен ми :lol:
И при нас е така - доста почиващи, доста несериозници, два три спрени рейда - нещо което никога не се е случвало. Обвинявам само и единствено лятото, офицерите ни поне държат юздите здраво. Кикнахме този онзи, но те и без това нищо съществено не допринесоха последните месеци. Рейдовете вървят, но малко по - тегаво и липсва доста ентусиазъм. Аз поне се надявам нещата да се канализират скоро

Друзя, кажете за Раги как беше - трябваше да убием всички босове и последно Mojo някой си, нали? А той го сумонваше май... пусто егн..
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Aug 03, 2009 1:34 pm

Ех, не мога да ти помогна, на мен ми го съмоннаха и аз просто го убих :lol: :lol:

Новини от пала-тковия лагер обсаждащ титлата The Exalted (Raise 40 reputations to Exalted)
N37 - Kurenai Exalted, което ми даде правото да се закича с титлата The Diplomat... Странна работа е това алианската дипломация - трябва да изтрепеш стотици огрета и мечета за да я постигнеш :roll:

N38 - Darkmoon Fair Exalted - таз сутрин панаира край Шатра беше нападнат от брадясал паладин с торба декове и налудничав поглед :mrgreen: Уплашените очевидци разказват, че внезапно бил облян в зелена светлина, след което се изкикотил зловещо и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока.

Останаха още 2 фракции, огън, служба не остана 8-)