The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jun 08, 2008 2:05 pm

Аз все пак май ще преодолея ужаса от първата Нарния и може и да пробвам на кино. Трейлъра все повече ми харесва. Но така хбеше и с първата Нарния. Дано не се излъжа за втори път. :twisted:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jun 08, 2008 2:06 pm

Мен самият Каспиан в трейлъра мнооого ме дразни, но всичко останало е чудесно и ще си го гледам с кеф на кино. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 08, 2008 2:07 pm

Стига бе, баси знойният пич е :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 08, 2008 2:09 pm

Би го изплющял, а? Мен ми е мазен и има малка глава, ма иначе нищо му няма на момчето :mrgreen: И се пак е тъжно някак, че мъжете в тоя филм са по-хубави от жените...
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jun 08, 2008 2:11 pm

Лигав ми е един такъв. Обаче чак да дразни. :shock:
Иначе всичко друго пак си изглежда на ниво. А Лъвът пак кефи на макс. Аз най-вече се самонавивам от уж по-мрачната и адълт атмосфера в сравнение с първата.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jun 08, 2008 2:13 pm

Е, сега, мен си ме дразни, вас какво ви грее :). Не ми харесва и това си е, може да ми хареса във филма, когато го гледам, но на ниво трейлър - не.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 08, 2008 2:15 pm

Валери, на тебе да ти даде човек да се самонавиваш. Ква адълт атмосфера, като го праят същите хора?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jun 08, 2008 2:17 pm

Прав си. :oops:
Иначе за атмосферата четох из нета. Ако ще е пак същата предучилищна боза определено не бих го издържал.
IMDB wrote:The level of action, and violence, is really quite a bit stronger than in the first film, and the film has a darker, grittier tone, which makes it something of a surprise that the filmmakers got away with a PG rating for what is clearly a PG-13 film.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 08, 2008 2:22 pm

Бате, четири детенца плюс фотомоделче с меч :) Колкото и през нощта да е действието и да има някоя и друга капка кръв, мрачно и адълт няма да бъде никога.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jun 08, 2008 2:45 pm

Успешно успяваш да неутрализираш самонавиването ми обаче. :mrgreen:
Аз чак като Резидънт Ивъл не си го представям. :mrgreen: По-скоро ако е на нивото на последните Потъри ще ми е достатъчно. Просто се надявам да не е толкова бонбонесто и убиващо мозъчни клетки като първия филм.
Spoiler: show
Сцената с отварата, дето съживи всички накрая, за да няма разплакани дечица, ме накара почти да си разбия главата в предния ред седалки в киносалона. Просто не очаквах чак толкова кидди да е.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 08, 2008 2:57 pm

Ъм, точно тва е врътката. На фона на първата, ВСИЧКО би изглеждало "по-дарк". Аз очаквам просто да е с повече и не толкова бонбонено заснет екшън. Другото ше е същото.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Ludmila76
Adept

Post by Ludmila76 » Mon Jun 09, 2008 11:22 am

Roland wrote:Би го изплющял, а? Мен ми е мазен и има малка глава, ма иначе нищо му няма на момчето :mrgreen: И се пак е тъжно някак, че мъжете в тоя филм са по-хубави от жените...
:lol: :lol: :lol:

Вярно е - женските образи са колкото да не е без хич, но за сметка на това са грозновати по един много характерен начин. Каспиан вади сърнешки погледи и показва чувствителност за двама - идеален е за teenage chick-flick. Но филма не е адълт в никакъв случай - силни заявки и разочароваща развръзка. Толкова плоски, недомислени решения са набити в тоя филм и дори за Дисни е сладникав....направо се обринах
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 09, 2008 11:24 am

Вие съвсем ме отказахте. :evil:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 09, 2008 11:33 am

Ludmila76 wrote:
Roland wrote:Би го изплющял, а? Мен ми е мазен и има малка глава, ма иначе нищо му няма на момчето :mrgreen: И се пак е тъжно някак, че мъжете в тоя филм са по-хубави от жените...
:lol: :lol: :lol:

Вярно е - женските образи са колкото да не е без хич, но за сметка на това са грозновати по един много характерен начин. Каспиан вади сърнешки погледи и показва чувствителност за двама - идеален е за teenage chick-flick. Но филма не е адълт в никакъв случай - силни заявки и разочароваща развръзка. Толкова плоски, недомислени решения са набити в тоя филм и дори за Дисни е сладникав....направо се обринах
Мани Каспиан, ти да знаеш на Питър на кви снимки се натресох в нета преди известно време... :shock:

Ludmila76
Adept

Post by Ludmila76 » Mon Jun 09, 2008 11:56 am

Roland wrote:Мани Каспиан, ти да знаеш на Питър на кви снимки се натресох в нета преди известно време... :shock:
Ммм, какви? - няма шанс да почна да го ценя по-малко като актьор, каквито и да са. Но пък имам едно чувство че може и да греша ...
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams