Клюки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Nov 10, 2007 1:16 pm

Пфуу и хеви метъл ще има.. това определено ще го скипна :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 10, 2007 4:00 pm

Ян би ти обяснил, че терминът ти е обидно неточен. :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Nov 10, 2007 4:06 pm

Ъм.. Пантера са Хеви метъл. :roll: При проверката установих че Блайнд Гардиън и Хамърфол са пауър метъл. Не съм навътре в нещата :oops:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 14, 2007 5:03 pm

Уолбърг (New Kids on the Block:)) ще бъде Макс Пайн14.11.2007 г.
Image
Spoiler: show
Вълната от киноадаптации по видеоигри продължава. Марк Уолбърг ще се превъплъти в безстрашното, но не и безукорно ченге Макс Пайн в една екранизация на видеоиграта, режисирана от Джон Мур („Поличбата“).

Това е историята на Макс, който решава да напусне полицията, за да прекарва повече време със семейството си, но близките му са убити и той започва лично разследване. Марк Уолбърг ще се заеме с ролята след като приключи участието си в „Lovely Bones“ на Питър Джаксън. Снимките на „Max Payne“ ще започнат в началото на 2008 г., а премиерната дата още не е определена.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 14, 2007 6:31 pm

Супер. Мен Уолбърг ме кефи като екшън персонаж. Въпреки че аз си представях по скоро Мел Гибсън или Ник Кейдж в ролята на Макс Пейн, ама и този избор не е лош. :lol:

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 14, 2007 10:42 pm

Хаха, наистина ли Уолбърг те кефи? Гледай Снайперистът, ще си промениш мнението - освен, че са го захаросали добре човека, май има доста да поснима, докато стане актьорче, пък било и само за екшъни :mrgreen: :twisted:
Last edited by ifadriana on Wed Nov 14, 2007 10:58 pm, edited 1 time in total.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Nov 14, 2007 10:51 pm

Макс Пайн? Пейн се чете името, пак някой журналист се е проявил.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 10:56 pm

ifadriana wrote:Хаха, наистина ли Уолбърг те кефи? Гледай Снайперистът, ще си промениш мнението - освен, че са го захаросали добре човека, май ими доста да поснима, докато стане актьорче, пък било и само за екшъни :mrgreen: :twisted:
Много си лоша. :(

Затапвам те с Оскар нод-а за Дипартид. :twisted:

(В Снайпа наистина беше скучноват - ма то в такъв филм кво повече?)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 14, 2007 11:02 pm

shayhiri wrote:Много си лоша. :(

Затапвам те с Оскар нод-а за Дипартид. :twisted:

(В Снайпа наистина беше скучноват - ма то в такъв филм кво повече?)
Лоша? Добър човек не е професия. А относно другия ти довод - ами малко ли са примерите за слаби филми с актьорски просветления? :) В добър филм всеки знае :wink: :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 11:21 pm

Странен довод.

А Буги найтс? Не можеш заради един филм да отричаш цялата кариера на човек.

А в Снайпа, както написах тогава, може нарочно да ъндърплейва - като Деймън в Борн или Дипартид.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 15, 2007 9:33 am

Гледал съм Снайперистът и ми хареса. Съвсем приличен и забавен бих казал даже екшън.

Ifadriana аз точно това визирах - че за екшън не се изисква кой знае колко актъорско майсторство и на Уолбърг му е точно за възможностите да се снима в такива филми. :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 15, 2007 10:53 am

Бе Макс по си го представях от игрицата с некво по тип Мръсния Пейн излъчване. Чандлърско едно такова, а тоя си е некъф рандом екшън дюд. :roll: Ма ми се доигра пак игрицата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 15, 2007 1:30 pm

Еми аз лично съм супер доволен от тази избор за екранизация по една от най-култовите игри, правени НЯКОГА. Бъдете реалисти - всички искаме Мел Гибсън или рандъм друг от А-листата, ама това няма да се случи, а пък Уолбърг лично мен в Снайперистът и Департед ме размаза от кеф така че ще си го чакам с нетърпение. Само да сложат някоя сгодна мома в ролята на Мона и това е.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 15, 2007 1:53 pm

Мона трабва да е доста яка. :lol:

А Гибсън вече не се снима във филми или само така ми се струва? :shock:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 15, 2007 1:56 pm

Няма да се мори човекът я.