Клюки
Пфуу и хеви метъл ще има.. това определено ще го скипна 
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Ян би ти обяснил, че терминът ти е обидно неточен. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ъм.. Пантера са Хеви метъл.
При проверката установих че Блайнд Гардиън и Хамърфол са пауър метъл. Не съм навътре в нещата 
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Хаха, наистина ли Уолбърг те кефи? Гледай Снайперистът, ще си промениш мнението - освен, че са го захаросали добре човека, май има доста да поснима, докато стане актьорче, пък било и само за екшъни

Last edited by ifadriana on Wed Nov 14, 2007 10:58 pm, edited 1 time in total.
Много си лоша.ifadriana wrote:Хаха, наистина ли Уолбърг те кефи? Гледай Снайперистът, ще си промениш мнението - освен, че са го захаросали добре човека, май ими доста да поснима, докато стане актьорче, пък било и само за екшъни![]()
Затапвам те с Оскар нод-а за Дипартид.
(В Снайпа наистина беше скучноват - ма то в такъв филм кво повече?)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Странен довод.
А Буги найтс? Не можеш заради един филм да отричаш цялата кариера на човек.
А в Снайпа, както написах тогава, може нарочно да ъндърплейва - като Деймън в Борн или Дипартид.
А Буги найтс? Не можеш заради един филм да отричаш цялата кариера на човек.
А в Снайпа, както написах тогава, може нарочно да ъндърплейва - като Деймън в Борн или Дипартид.
Бе Макс по си го представях от игрицата с некво по тип Мръсния Пейн излъчване. Чандлърско едно такова, а тоя си е некъф рандом екшън дюд.
Ма ми се доигра пак игрицата.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Еми аз лично съм супер доволен от тази избор за екранизация по една от най-култовите игри, правени НЯКОГА. Бъдете реалисти - всички искаме Мел Гибсън или рандъм друг от А-листата, ама това няма да се случи, а пък Уолбърг лично мен в Снайперистът и Департед ме размаза от кеф така че ще си го чакам с нетърпение. Само да сложат някоя сгодна мома в ролята на Мона и това е.