Клюки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Nov 10, 2007 1:16 pm

Пфуу и хеви метъл ще има.. това определено ще го скипна :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 10, 2007 4:00 pm

Ян би ти обяснил, че терминът ти е обидно неточен. :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Nov 10, 2007 4:06 pm

Ъм.. Пантера са Хеви метъл. :roll: При проверката установих че Блайнд Гардиън и Хамърфол са пауър метъл. Не съм навътре в нещата :oops:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 14, 2007 5:03 pm

Уолбърг (New Kids on the Block:)) ще бъде Макс Пайн14.11.2007 г.
Image
Spoiler: show
Вълната от киноадаптации по видеоигри продължава. Марк Уолбърг ще се превъплъти в безстрашното, но не и безукорно ченге Макс Пайн в една екранизация на видеоиграта, режисирана от Джон Мур („Поличбата“).

Това е историята на Макс, който решава да напусне полицията, за да прекарва повече време със семейството си, но близките му са убити и той започва лично разследване. Марк Уолбърг ще се заеме с ролята след като приключи участието си в „Lovely Bones“ на Питър Джаксън. Снимките на „Max Payne“ ще започнат в началото на 2008 г., а премиерната дата още не е определена.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 14, 2007 6:31 pm

Супер. Мен Уолбърг ме кефи като екшън персонаж. Въпреки че аз си представях по скоро Мел Гибсън или Ник Кейдж в ролята на Макс Пейн, ама и този избор не е лош. :lol:

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 14, 2007 10:42 pm

Хаха, наистина ли Уолбърг те кефи? Гледай Снайперистът, ще си промениш мнението - освен, че са го захаросали добре човека, май има доста да поснима, докато стане актьорче, пък било и само за екшъни :mrgreen: :twisted:
Last edited by ifadriana on Wed Nov 14, 2007 10:58 pm, edited 1 time in total.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Nov 14, 2007 10:51 pm

Макс Пайн? Пейн се чете името, пак някой журналист се е проявил.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 10:56 pm

ifadriana wrote:Хаха, наистина ли Уолбърг те кефи? Гледай Снайперистът, ще си промениш мнението - освен, че са го захаросали добре човека, май ими доста да поснима, докато стане актьорче, пък било и само за екшъни :mrgreen: :twisted:
Много си лоша. :(

Затапвам те с Оскар нод-а за Дипартид. :twisted:

(В Снайпа наистина беше скучноват - ма то в такъв филм кво повече?)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 14, 2007 11:02 pm

shayhiri wrote:Много си лоша. :(

Затапвам те с Оскар нод-а за Дипартид. :twisted:

(В Снайпа наистина беше скучноват - ма то в такъв филм кво повече?)
Лоша? Добър човек не е професия. А относно другия ти довод - ами малко ли са примерите за слаби филми с актьорски просветления? :) В добър филм всеки знае :wink: :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 11:21 pm

Странен довод.

А Буги найтс? Не можеш заради един филм да отричаш цялата кариера на човек.

А в Снайпа, както написах тогава, може нарочно да ъндърплейва - като Деймън в Борн или Дипартид.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 15, 2007 9:33 am

Гледал съм Снайперистът и ми хареса. Съвсем приличен и забавен бих казал даже екшън.

Ifadriana аз точно това визирах - че за екшън не се изисква кой знае колко актъорско майсторство и на Уолбърг му е точно за възможностите да се снима в такива филми. :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 15, 2007 10:53 am

Бе Макс по си го представях от игрицата с некво по тип Мръсния Пейн излъчване. Чандлърско едно такова, а тоя си е некъф рандом екшън дюд. :roll: Ма ми се доигра пак игрицата.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 15, 2007 1:30 pm

Еми аз лично съм супер доволен от тази избор за екранизация по една от най-култовите игри, правени НЯКОГА. Бъдете реалисти - всички искаме Мел Гибсън или рандъм друг от А-листата, ама това няма да се случи, а пък Уолбърг лично мен в Снайперистът и Департед ме размаза от кеф така че ще си го чакам с нетърпение. Само да сложат някоя сгодна мома в ролята на Мона и това е.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 15, 2007 1:53 pm

Мона трабва да е доста яка. :lol:

А Гибсън вече не се снима във филми или само така ми се струва? :shock:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 15, 2007 1:56 pm

Няма да се мори човекът я.