Spider-Man 3
Чекни ми едита. История = събития, движещи фабулата напред, не какъв е светът на главния герой. Това не ти е керъктър дривън драма, нито ставащото е на нивото на такава. Нямаш обосновка за ставащото на екрана - защо Хари се задейства чак сега, защо беше изобщо това с амнезията, след като не се отрази по никакъв начин на крайния резултат? Какво беше Венъм, защо нямаше никакво обяснение откъде идва и как е попаднало? Просто ей тъй си се появи, щот феновете го знаят. Кому беше нужна житейската драма на Сандмен, като в крайна сметка и тя нямаше никаква роля за движението на сюжета? Ебати, дори на Мистър Фрийз беше по-причинно-следствена в четвъртия Батман. Иначе той е добър пример за същото спонтанно генериране на рандъм лоши, колкот да има...
And you can't dance with a devil on your back...
Много ми е странно да обяснявам такива неща по точки. Все едно:
- Spoiler: show
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
След като ти не си беше скрил въпросите, реших, че няма значение дали ще слагам спойлер или не.
Странно ми е как говориш за комикс култура и несъответствие на филма с комикса, като всъщност въпросът е друг. Това между другото де, да уточня. На въпроса - да не спамим повече темата.
Странно ми е как говориш за комикс култура и несъответствие на филма с комикса, като всъщност въпросът е друг. Това между другото де, да уточня. На въпроса - да не спамим повече темата.
Специален поздрав за феновете на Спайди:
http://www.youtube.com/watch?v=_07mqQ9RaTk
http://www.youtube.com/watch?v=bOtZC5iszy8
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Темата е за филма, не виждам как точно "спамим" в нея, като говорим за негоGhibli wrote:След като ти не си беше скрил въпросите, реших, че няма значение дали ще слагам спойлер или не.

And you can't dance with a devil on your back...
Да де, но просто ти питаш "защо Венъм не беше като в комикса?", на което отговорът е, че това не е комиксът. А разговорът ни заби темата в посока, която е скучна на всички останали и затова смятам, че не е за тук. Ако искаш да го продължим ти предлагам icq 

Е, аз смятам, че всеки супергеройски филм е лишен от възможността да е добър така или иначе, но този точно се справя похвално с тъжното си положение.Ghibli wrote:Шайхири, и ти като АлДим си му се изкефил на филма, но не го смяташ за добър.

Друг е въпросът дали трябваше да е толкова сложно, но като зрител съм на принципа "колкото повече - толкова по-добре", а като разумен човек имам възможността да не се обърквам от многолинейните сюжети (ала Пиратите) и дори да ги оценявам по достойнство.
Така че, Гибли, съм по-близо до твоето мнение. Слабостите на филма са привнесени директно от изходния материал и не подлежат на оправяне, затова и гледам да не ги споменавам.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
"С всяка своя дума", искаш да кажеш, защото проблемът ти в случая е думата.
Сложно в смисъл, че един прост сюжет можеше да включва само Питър/Ем Джей/симбиота (и този спелинг го има). Без Венъм. Без Хари. Без Сендмен.

Сложно в смисъл, че един прост сюжет можеше да включва само Питър/Ем Джей/симбиота (и този спелинг го има). Без Венъм. Без Хари. Без Сендмен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ти пък кога го гледа и откога гледаш такива филми? 

- BaYa
- Forsaken
Yan wrote:Специален поздрав за феновете на Спайди:

Буахахахахахахахаха! А хищното растение 100% е коноп, с ТеХашЦе (тетрохидраканнабинол)! Което би могло да обясни умственото състояние на Аткинсън! Или не?!?!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!